• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil mevzusu:'(

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Arkadaslar merhaba...eşimle olan tatil mevzuwunu biliyorsunuz az evvel konuştuk arastr bi yerler seçenek olsun gidelim dedi Tamm dedi..çocuk mevzusunu hiç karistiadim...çocuğu götürelim derse sen bilirsin dicem yüzüm asıl bir şekilde tatilde de asla altını değiştirme karnını doğurma dışında ilgilenmeyi dusunmuyorum..alicamkkitabımı okucam...yada nasıl bi tavır sergilemeliyim ne demeliyim esime

çocuk sizin değil anladığım kadarıyla?
annesi bakamıyor mu siz tatildeyken? normalde hep sizde mi kalıyor?
eşinize söyleseniz...

eğer bakamayacak durumu varsa sizinle gelecek tabii mecbur, o zaman sıkıntı çıkarmamanız gerekiyor...

tatile goturmeyin. gelirse de gitmeyin siz de. yoksa belli ki ucunuz de mutsuz doneceksiniz

çocuk sizin değil anladığım kadarıyla?
annesi bakamıyor mu siz tatildeyken? normalde hep sizde mi kalıyor?
eşinize söyleseniz...

eğer bakamayacak durumu varsa sizinle gelecek tabii mecbur, o zaman sıkıntı çıkarmamanız gerekiyor...
çocuğun annesi buaralar tamamen çocuğu bana vermeye çalışıyor..cocugun velayeti annede ve onda kalıyor gerçi haftanın en az 4 gunu bizde kalıyor sadece bi kaç haftadır sadece iki gün alıyorum...ben daha bir yıllık evliyim ve bu ilk uzun tatilimiz o yüzden başbaşa olmak istiyorum..

tatile goturmeyin. gelirse de gitmeyin siz de. yoksa belli ki ucunuz de mutsuz doneceksiniz
kimse yanlış anlamasın çocuğu sevmiyor veya istemiyor değilim sadece ilk uzun tatilim kicamla başbaşa olmak istiyrm tatil yapabilmek istiyorm...ben iyice köle gibi oldum çünkü eski konularma bakarsınız anlarsınız ..o yüzden artık bu kölelikten çıkıp evli ve kocasıyla mutlu bu kadın olamk istiyrm..

DÖRT YAŞINDAKİ ÇOCUK KENDİ TUVALETE GİDEBİLİR YEMEĞİNİ DE YİYEBİLİR SİZE SORUN OLMAZ Kİ SADECE YANINIZDA OLMASI CANINIZI SIKACAK İSE GÖTÜRMEYİN TABİ

çocuğun annesi buaralar tamamen çocuğu bana vermeye çalışıyor..cocugun velayeti annede ve onda kalıyor gerçi haftanın en az 4 gunu bizde kalıyor sadece bi kaç haftadır sadece iki gün alıyorum...ben daha bir yıllık evliyim ve bu ilk uzun tatilimiz o yüzden başbaşa olmak istiyorum..

eşinin burdaki düşüncesi de çok önemli..

ama bence buraya yazdığın gibi "bu ilk tatilimiz ve başbaşa romantik bir tatil olarak hatırlamak istiyorum , sonra çocuğumuzla da hafta sonu biryerlere kaçar onunla da vakit geçiririz" diyerek orta yolu bulabilirsin..

kimse yanlış anlamasın çocuğu sevmiyor veya istemiyor değilim sadece ilk uzun tatilim kicamla başbaşa olmak istiyrm tatil yapabilmek istiyorm...ben iyice köle gibi oldum çünkü eski konularma bakarsınız anlarsınız ..o yüzden artık bu kölelikten çıkıp evli ve kocasıyla mutlu bu kadın olamk istiyrm..
oz cocugu olan bile tatilde ananesine fln birakip kacamak yapmak istiyor.
esine boyle soyle.
biraz da isin fanteZi kismindan vur hic dayanamasin

DÖRT YAŞINDAKİ ÇOCUK KENDİ TUVALETE GİDEBİLİR YEMEĞİNİ DE YİYEBİLİR SİZE SORUN OLMAZ Kİ SADECE YANINIZDA OLMASI CANINIZI SIKACAK İSE GÖTÜRMEYİN TABİ
çocuk malesef kendi tuvalete gidemiyor..yemekte düzgün birsekilde hatta hiç yemiyor özellikle bana yemekte işkence ediyor zaten...gocuk bunları yapabilsek bile ben ilk tatilinde başabaş olmak istiyorum

Arkadaslar merhaba...eşimle olan tatil mevzuwunu biliyorsunuz az evvel konuştuk arastr bi yerler seçenek olsun gidelim dedi Tamm dedi..çocuk mevzusunu hiç karistiadim...çocuğu götürelim derse sen bilirsin dicem yüzüm asıl bir şekilde tatilde de asla altını değiştirme karnını doğurma dışında ilgilenmeyi dusunmuyorum..alicamkkitabımı okucam...yada nasıl bi tavır sergilemeliyim ne demeliyim esime

bence bunu eşinize söyleyin ısrar ederse gitmeyin.çünkü o yawrucak sizinle gelirsew mutlu olmicaksınız ve her hareketi batıcak size.

eşinin burdaki düşüncesi de çok önemli..

ama bence buraya yazdığın gibi "bu ilk tatilimiz ve başbaşa romantik bir tatil olarak hatırlamak istiyorum , sonra çocuğumuzla da hafta sonu biryerlere kaçar onunla da vakit geçiririz" diyerek orta yolu bulabilirsin..
daha önce dedim bak ilk tatilde başbaşa olalım yarın öbür gün bende dogurdugumda zaten o zamn asla çocuğu bırakmam ama suan ben dogurmadan başbaşa yapabilcegimiz herşeyi yapalım istiyrm dedim tepki evet haklısın oldu sadece..tatil konusunu acincada cocuguda götürürüz dedi

bence bunu eşinize söyleyin ısrar ederse gitmeyin.çünkü o yawrucak sizinle gelirsew mutlu olmicaksınız ve her hareketi batıcak size.
yanlış anlaşılmasın çocuğu çok seviyorm ama ilk tatiline başbaşa gitmek istiyrm..he çocukla gitsek bana batmiyqcak ama ilgilenmek istemeyeceğini çok çok fazla kitabımı alıp kitap okumak isticem sahil kenarında oturmak isticem bisiklet sürmek iaticem kocamla aksam dışarı çıkmak isticem ee doğal olarak bunların hiç birini yapamafagim hatta kocamla yanyana bile oturamayacgim çocuk bizdeyken kocami yanıma bile yatirmiyor gece artık...

Benim eşimin ilk evliliğinden bir çocuğu olsa sırf "eşime olan sevgimden" o çocuğa böyle hisler beslemez bağrıma basardım. Bakın ben asla çocuk sahibi olmam diyen bir kadınım ben bile bu hissi duyabiliyorum.. Sizin konularınızın hepsini okudum yeni evlisiniz, çocuğu annesi size öteliyor, rahatsızlık duyuyorsunuz tamam ama o çocuğun günahı ne ? Anne baba boşanması zaten büyük bir zorluk o çocuk için. Size kötü davrandığını da yazmıştınız çocuğun ama belli ki tüm bunları agresifliğinden yapıyor... Belki de babasına öfke duyuyor bilemiyorum....

Sizin yeni evli olmanız ve baş başa tatil yapmak istemeniz çok doğal ama eşiniz belki de oğluyla olmak istiyordur, sırf çocuğu götürmemek için eşinizin de kalbini kırmaya değer mi ?

çocuk malesef kendi tuvalete gidemiyor..yemekte düzgün birsekilde hatta hiç yemiyor özellikle bana yemekte işkence ediyor zaten...gocuk bunları yapabilsek bile ben ilk tatilinde başabaş olmak istiyorum

Size değil de o yavrucağa acıyorum inanın....

Size değil de o yavrucağa acıyorum inanın....
ben çocuğu öyle güzel bağrına basıyorum ki ama bunu babasına duyduğum sevgi için değil allahtan korktuğum için ve o yavrunun suçu olmadığı için...ben bayrami çocukla geçirdim her fırsatta bol bol zaman gecirtmeye cakisiyorm...ama çocuk öyle hir hhal aldiki artık babsinin yanına otursam kalk diye bağırıyor en ufak şeye ağlıyor gece yan yana yatirmiyor bizi artık...ben acinmak içinde yazmadim sadece sağlıklı düşünceleri görmeye ona göre hareket etmeye cakisiyrm

ne kdar garıp
bız her sene oldugu gıbı bu senede gayet tatılımıze gıttık
ustelık en delı dolu olan bıryere dıyeyım
sen bak, ben bakayım , benı dınlendır sen dınlen gıbı bır polemiğe gırmedık
bızımkıde 4.5 yasında
gayet onunla havuza gırdık cıktık eglendık
ha gayet keyfımıze bakmadıkmı baktık, uzun sure sonra orada renk renk ojelerden desenler yaptım kendıme :D
neyını kastınız anlamadım
ayretten 4 yasındakı cocugu gunde toplamda 4 kere tuvalete goturursunuz :D altı ustu

Back
X