Tatil parasını ikiye bolmek

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Merhaba,esimle uzun zamandan beri tatil planı yapmaya çalışıyoruz.kisin erken rezervasyon fırsatlarını senin kredi kartından mı geçecek benimkinden mı diye bir çıkmaza soktu.her seferinde kavga edip konuyu kapattık tabi çözemedim.simdi de 2000tl ye bir tatil ayarlamak uzereyiz bu seferde aylık taksitleri 2ye böleriz değil mı diye soruyor.bende bırak kalsın dedim.bu arada hep böyledir senin ailen benim ailem kavgası cok yaşanır bizde.artik cok sıkıldım bu isten biz ev arkadasimiyiz diyorum bütün arkadaslarım tatillerini eslerinin kartından geçiriyor ve hiç sorun yasamıyorlar ama biz her tatil ve her bayramda aynı kavgayı ediyoruz.sebebinin annesi olduğunu düşünüyorum çünkü inanılmaz cimri bir kadın ve oğlunuzda böyle yetiştirmiş.fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba cnm,
Yazdıklarını okuyunca üzüldüm, evlilkte senin ailen benm ailem olur belki ama senin paran benim param gibi bişey olmaması lazım. biz eşimin hesabını kullanıyoruz, banada ek kart çıkardı, maaşlarımızı oraya aktarıyoruz. bence böyle olması gerekir, yani senin kartında çekilince yine sizin aile bütçenizden ödenmiycekmi bunu problem etme bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…