Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Tatil sorunu" olmasın o!!!
Marmaris, datça ya da köyceğiz dalyan istediğiniz gibi yerler. Çok sakin olsun kafa dinleyelim hem de ucuz olsun diyorsanız milas ören olabilir.
arama motoruna marmaris bozburun yaz muhakkak hem kesene uygun hemde sakın bı tatıl gecırırsınız
kıvanc tatlıtug bıle gıtmek bılmıyo burdan![]()
Muğla Akyakaarkadaşlar annem bu sene çok sağlık problemi yaşadı hem fiziksel hem de psikolojik olarak ben de biraz ortam değiştirmesinin ona iyi geleceğini düşünüyorum, hem denizi sakin hem de doğası güzel tavsiye edebileceğiniz yerler var mı
Gure ye giderseniz deniz kenarinda termal oteller var hem denizi hem termali kullanabilirsiniz.
Denizi ve ortamı sakinse Ege'yi tercih etmelisin.arkadaşlar annem bu sene çok sağlık problemi yaşadı hem fiziksel hem de psikolojik olarak ben de biraz ortam değiştirmesinin ona iyi geleceğini düşünüyorum, hem denizi sakin hem de doğası güzel tavsiye edebileceğiniz yerler var mı
datça nın denızı agustosta bıle buuuz gıbı cok soguk oluyoBen de buradaki tavsiyeleri okumak istiyorum, biz de sakin yer arayışındayız. Kalabalık olmasın, yeşillik olsun, huzurlu olsun...Selimiye veya Datça düşündük ama netleşmedi.
Ahah süper o zaman, çünkü ben yüzme bilmiyor ve korkuyorum eşim de zorla sokmaya çalışıyor. Bahanem hazır.datça nın denızı agustosta bıle buuuz gıbı cok soguk oluyo
valla bakarsın esın bıle agzının tadıyla gıremezAhah süper o zaman, çünkü ben yüzme bilmiyor ve korkuyorum eşim de zorla sokmaya çalışıyor. Bahanem hazır.