tatil ve regl

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
iyi günler,
haftaya tatile çıkacağım ve reglm o haftaya denk geliyor erkek ya da geç adet olmanın bir yolu yok mu? ilaç vs..
kusura bakmayın konuyu buraya açtım
tampon mu ne varmış. adet olurken onu kullansam denize girebilir miyim? yok mudur bunun bir çaresi ablalar

hiç uğraşma tamponla ilaç kullan...
ben geçen yıl kullandım çokta memnun kaldım valla...

ilacın adı ne? adeti erteliyor mu yoksa erken mi olmanı sağlıyor? ilaç ismi yazmak yasaksa özelden mesaj atarsan minnettar kalırım :))

valla ilacın adını unuttum eczaneye git söyle zaten veriyolar hemen...
erteliyor adeti bıraktıktan 1 hafta sonra oluyorsun...

bencede en guzeli ilac, eczaneden adet geciktirici hap dersen verir zaten adet gununden 5 gun once mi ne baslaman gerekiyordu, gerci ben birkere tatile gittigim gun adet oldum esime hemen hap aldirdim ilk icmemde kesti

Eczaneye reglimi geciktirmek içinilaç istiyorum de onlar verir zaten. Bende geçengün aldım daha primolut diye birşey eczanedeki adam 2 gün önce başlamamın yeterli olacağını günde 3 defa almam gerektiğini söyledi ama ben kendimi şuan regl öncesindeymiş gibi huzursuz hissediyorum umarım işe yararilaç.

geçen sene o bahsettiğiniz ilaçtan ben de kullandım.Evet regl günün gelince kanaman olmuyor ama huzursuz hissediyorsun hatta hafif bir regl ağrısı bile olmuştu bende ama kanama olmadı rahat rahat denize girdim.Günde 2 defa almıştım ben ,ilacı bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum.Allahtan regl düzenimi bozmadı ama tabi yine de çok zorda kalırsanız kullanın.

Bir de geçen gün biri daha böyle bir konu açmıştı,hamileymiş ama haberi yokmuş bu ilacı kullanmış ve ilaç sonra bebeğinin düşmesine sebep olmuş.Yani bu ilacı kullanmadan önce hamile olmadığından emin olmalısın canım.

bencede en guzeli ilac, eczaneden adet geciktirici hap dersen verir zaten adet gununden 5 gun once mi ne baslaman gerekiyordu, gerci ben birkere tatile gittigim gun adet oldum esime hemen hap aldirdim ilk icmemde kesti

çok teşekkür ederim :)

Hergün böyle bi konu açılıyor :))

tatil sezonu başladı

ya bende adet düzensizliği var. göğüslerim ağrıdığında aha yakında adet olcam diyorum. oağrımaya başladığında kullanmaya başlarım artık

yok yok ben evli değilim zaten yaşım da küçük

Primolut-n diye ilaç var günde 2 adet alırsan adet olmazsın ben birkaç kez kullandım bir sorun olmadı.Adet olacakmış gibi hissedebilirsin ama merak etme o ilacı düzenli aldığın sürece kanama başlamıyor.Yalnız başlayacağın zamanı iyi ayarlaman lazım kanama başlarsa ilacı alsan da durmaz artık.Ayrıca 2 haftadan uzun kullanılması tavsiye edlmiyor diye biliyorum.

Bende biriki kez kullandim geciktirici hap. Yalniz kullanim saatine dikkat et. Saati kacirdigin takdirde reglin geliyor. Oda basima geldi.

Ilackullandim bende
Normalde hic agri falan olmaz oncesinde normal nasilsa oyle gecerdi adet gunlerim
Ama birakinca inanilmaz agri yapti bende agri kesicilerle zor durdum
Havuza denize girmek icin deger tbiki

evli değilsen tampondan uzak dur canım havuza denize girmek için yazık etme kendine

iyi tatiller

Primolut-n kullanıyorum her tatilde regl zamanınma denk geliyor..inanılmaz ağrı yapıo artı sinir
önceki yıllarda doktora gitmiştim yasmin di sanırım ondan vermişti aste günlerimi hesaplayıp o çok iyiydi hiç sorun yaşamamıştım zaman varsa en iyisi doktordan tavsiye almak

ben çok düzensiz adet oluyorum bir de zaman ayarlama işini nasıl halletcem bilmiyorum. ya normalde benim göğüslerim adet olmadan 10 gün önce çok çok ağrır. şu anda hiç bir belirti yok. en iyisi doktora gideyim ilaç tavsiye etsin. adet belirtileri başlamadan kullanmaya başlamayım

neden ki :S kızlık zarı daha derinde değil mi? ben de çok çaresiz kalırsam onu kullanırım diyodum of

kızlık zarının yeri herkese göre değişiyor kiminde daha derinde kiminde daha önde riske atmaya gerek yok bana sorarsan ama genelde dr lar bakirelerde tavsiye etmiyorlar

kızlık zarının yeri herkese göre değişiyor kiminde daha derinde kiminde daha önde riske atmaya gerek yok bana sorarsan ama genelde dr lar bakirelerde tavsiye etmiyorlar

teşekkür ederim size sormasaydım kendi aklımla hareket etcektim (pearl777 bir sorun oldu senden alıntı yapamadım çok sağol)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…