Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç uğraşma tamponla ilaç kullan...
ben geçen yıl kullandım çokta memnun kaldım valla...
ilacın adı ne? adeti erteliyor mu yoksa erken mi olmanı sağlıyor? ilaç ismi yazmak yasaksa özelden mesaj atarsan minnettar kalırım :))
bencede en guzeli ilac, eczaneden adet geciktirici hap dersen verir zaten adet gununden 5 gun once mi ne baslaman gerekiyordu, gerci ben birkere tatile gittigim gun adet oldum esime hemen hap aldirdim ilk icmemde kesti
Hergün böyle bi konu açılıyor :))
Eczaneye reglimi geciktirmek içinilaç istiyorum de onlar verir zaten. Bende geçengün aldım daha primolut diye birşey eczanedeki adam 2 gün önce başlamamın yeterli olacağını günde 3 defa almam gerektiğini söyledi ama ben kendimi şuan regl öncesindeymiş gibi huzursuz hissediyorum umarım işe yararilaç.
geçen sene o bahsettiğiniz ilaçtan ben de kullandım.Evet regl günün gelince kanaman olmuyor ama huzursuz hissediyorsun hatta hafif bir regl ağrısı bile olmuştu bende ama kanama olmadı rahat rahat denize girdim.Günde 2 defa almıştım ben ,ilacı bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum.Allahtan regl düzenimi bozmadı ama tabi yine de çok zorda kalırsanız kullanın.
yıllardan beri ilk kez tatile gidiyorum böyle bir anın heba olmasını istemiyorum :)
Bir de geçen gün biri daha böyle bir konu açmıştı,hamileymiş ama haberi yokmuş bu ilacı kullanmış ve ilaç sonra bebeğinin düşmesine sebep olmuş.Yani bu ilacı kullanmadan önce hamile olmadığından emin olmalısın canım.
evli değilsen tampondan uzak dur canım havuza denize girmek için yazık etme kendine
iyi tatiller
Primolut-n kullanıyorum her tatilde regl zamanınma denk geliyor..inanılmaz ağrı yapıo artı sinir
önceki yıllarda doktora gitmiştim yasmin di sanırım ondan vermişti aste günlerimi hesaplayıp o çok iyiydi hiç sorun yaşamamıştım zaman varsa en iyisi doktordan tavsiye almak
neden ki :S kızlık zarı daha derinde değil mi? ben de çok çaresiz kalırsam onu kullanırım diyodum of![]()
kızlık zarının yeri herkese göre değişiyor kiminde daha derinde kiminde daha önde riske atmaya gerek yok bana sorarsan ama genelde dr lar bakirelerde tavsiye etmiyorlar