Tatil

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
18
Kızlar doğru yere mi konu açtım bilmiyorum kusura bakmayın.

Önümüzde ki aya tatile gidecez. Ama bebeğim çok küçük 15 aylık kızım var. Gideceğimiz yer 12 saat araçla gidicez. Ne gibi sıkıntılar olur. Ben hiç gitmek istemiyorum. Çünkü kızım çok huysuz uyku problemi var kendi beşiğinden başka biryerde uyutamıyorum . Uyum sağlayamaz rezil olur tatil diye korkuyorum. Ama eşim ısrarla gitmek istiyo. İşlerden çok bunaldığını söylüyor.

Birde güneş kremi bebekler için zararlı deniliyor. Bugün sebamed 50 faktör bebekler için olanı aldım ama sürmekte tereddüt ettim internette bir sürü zarar yazıyor. Ne kadar doğru acaba bilemedim.

Bu de dert mi demeyin bir aydır kafamı yedi bu konu. Şimdiden teşekkürler okuyanlara..

Tatil şimdi dönüşte olan bir insan olarak diyorum ki rezil geçti cocukla. Kesinlikle havuzda dikkat et Manavgat acil de çocuk dolu havuz suyu yutmaktan. Kesinlikle şurup al ağrı kesici ateş düşürücü olan. Yolda kusar poşet al. Hava aşırı sıcak 4ten sonra çıkar havuza veya denize. Benim çocuk korktuğu için denize birkere gidebildim. şuanda da hasta kuzum. Hava değişikliği ve havuz mahvediyor. Moralin bozuldu ama şuanda o durumdayım. Çok dikkat et canım. Bir poşet ilaçla döndüm. Kesinlikle dikkat et havuz suyu icmesin

Güneş kremi sağlam bi marka alınca bide dikkatli kullanınca çok zararlı olacağını düşünmüyorum.

Ben çok fazla sürmeyi düşünmüyorum geçen sene hiç etkilenmediler direk karardılar :D

Ayrıca bolca bez al. Yol boyunca oyalansin diye abur cubur al.

Ben trukid kullandım çok araştırdım doğalmis , bu yaz bulamadım mustela aldım pişman oldum kızım daha büyük olmasına rağmen sevmedi acıyor diyor ve cildi kızarıyor

Buz tatile gittiğimizde 13 aylık falandi,
Uçak yolculuğu yaptık ama sonrasında araç oldu tabi 3 saatten fazla sürdü yol ve tam bir eziyetti daha giderken nasıl geri döneceğim diye ağlıyordum

Benim kızım da yerini Yadigar ve uyku sorunu vardı ama o konu da hiç sorun yaşamadım , cok yoruldugü için bulduğu yerde uyuyordu

İyi tatiller dilerim

Ben kizimla 6 aylik oldugundan beri defalarca kez tatil yaptim, hatta ilk tatilimizde ilk dişini cikarmisti, artik 5.5 yasinda, hicbirinden pisman donmedim.
Cocuklar cok egleniyor, onlarin mutluluguna deger :)

Gunes kremine gelince abcderm kullandik biz doktorumun onerisiyle, simdi sebamed kullaniyoruz. Kizim esmer oldugu icin midir bilmiyorum ama hic yanma acima sorunu olmadi bugune kadar.

Tatil şimdi dönüşte olan bir insan olarak diyorum ki rezil geçti cocukla. Kesinlikle havuzda dikkat et Manavgat acil de çocuk dolu havuz suyu yutmaktan. Kesinlikle şurup al ağrı kesici ateş düşürücü olan. Yolda kusar poşet al. Hava aşırı sıcak 4ten sonra çıkar havuza veya denize. Benim çocuk korktuğu için denize birkere gidebildim. şuanda da hasta kuzum. Hava değişikliği ve havuz mahvediyor. Moralin bozuldu ama şuanda o durumdayım. Çok dikkat et canım. Bir poşet ilaçla döndüm. Kesinlikle dikkat et havuz suyu icmesin

Gerçekten içim karardı bi defa ankaraya doktor kontrolü için götürdüm. Yolda rezillik diz boyu. Şükür 3 saatten sonra doktorun yanına varabildik ama ağlamasından muane edemeden geri döndük. Of of..

Kızım 18 aylık,3. Ayından beri sayısız tatile gitmişizdir. Hiçte pişman olmadım. Arabada bebek şarkıları ve oyuncakla oyalanıyor. Abur cubur fikri hiç hoş değil.. biz tatil olmazsa bunalıyoruz,tatile giden yoldaki hiçbişeyi zorluk olarak kabul etmiyoruz:)

Uçak için 4 saat araçla gitmek gerekiyor. Yaşadığımız yere en yakın hava alanı. Ayrıca hem uçak hem araba kiralama falan heleki yaz sezonu baya pahalıya mal olur o kadar bütçe yok malesef

anladım. ben olsam risk alır çıkardım tatile.

Kızım 18 aylık,3. Ayından beri sayısız tatile gitmişizdir. Hiçte pişman olmadım. Arabada bebek şarkıları ve oyuncakla oyalanıyor. Abur cubur fikri hiç hoş değil.. biz tatil olmazsa bunalıyoruz,tatile giden yoldaki hiçbişeyi zorluk olarak kabul etmiyoruz:)
Zaten kızım tatlı abur çubur yemiyor çok şükür. İnş. Korktuğum kadar kötü olmaz ama dün araçla 1 saatlik yolu ağlaya ağlaya geçirdik

Ben kizimla 6 aylik oldugundan beri defalarca kez tatil yaptim, hatta ilk tatilimizde ilk dişini cikarmisti, artik 5.5 yasinda, hicbirinden pisman donmedim.
Cocuklar cok egleniyor, onlarin mutluluguna deger :)

Gunes kremine gelince abcderm kullandik biz doktorumun onerisiyle, simdi sebamed kullaniyoruz. Kizim esmer oldugu icin midir bilmiyorum ama hic yanma acima sorunu olmadi bugune kadar.
Benim kızımda esmer İnş. Sıkıntı olmaz

Mecbur risk alacam canım benim ben gitmezsem eşim tek giderse ihtimali olamaması gerek

bi de çocuk bu. yola da alışsın biraz. ben sanmıyorum ki ay benm çocuk arabada 12 saat gider huysuzlanmaz diyen bi anne. binde bir belki. her çocuk huysuzdur. göze alacaksınız, çocuk da alışacak.

gece uyurken çıkın uyku saatinde aldığınız yol kardır..
birde böyle stresli olmayın .. siz ne kadar rahat olursanız tatiliniz o kadar rahat geçer..
bebe bu ağlıycakta zırlıycakta ..

Ağlar sıkılır bu doğru da onu eylemek de sizin başarınız

Her sıkıldığında sihirbaz günü çantadan değişik bir şey bulmalısınız

Bir kitap bir cd bir resim bir miniş

Her an farklı şeyler

Serin yiyecekler alın yanınıza hayta araba dolabı

Salatalık domates meyve

Sıkıldıkça verin eline

Yanınıza bolca sevdiği yiyecekler alın biz makarna vs pişirir koyardık

Büyüdükçe de zor zira o Zaman anne de sabırsız oluyor aç bir şey oku vs diyorsun

Zaten kızım tatlı abur çubur yemiyor çok şükür. İnş. Korktuğum kadar kötü olmaz ama dün araçla 1 saatlik yolu ağlaya ağlaya geçirdik
Abur cubur önerisi vardı mesajlarda onun için yazdım onu. Bazen kısa mesafede kudurabiliyor çocuk,bazendr uzun yolda arabada var mı yok mu belli olmuyor.. gece çıkın yola,sbaaha kadar uyur zaten. Araba sesi ve sarsıntı uykusunu getirir zaten. Korkmayın,alıştırın arabaya.

Back
X