• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatilde regl olmak

eylulum456

Süslüüü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
233
0
46
İzmir
Merhaba konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var.Bir haftalık tatilime regl dönemim denk geliyor normalde düzensiz ama geçen ay düzenli oldu bu ay da düzenli olursa tam tatilde olacağım zamana denk geliyor ve 1 hafta sürüyor.Yani tamamen tatilim gidiyor :5::(( Doktor geciktirici hap verdi primolut-n diye ama onu da kullanmakta kararsızım şişkinlik vs yapar diye zaten göbüş varr koca göbekli gezmek istemiyorum :( Tampon vs da kullanamıyorum genç kız olduğu için.İlacı kullanıp bir de ödeme şişkinliğe karşı çay falan mı kullansam?:ssz: Bunun başka çözümü var mıdır yardımlarınızı bekliyorum.:50:

Merhaba konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var.Bir haftalık tatilime regl dönemim denk geliyor normalde düzensiz ama geçen ay düzenli oldu bu ay da düzenli olursa tam tatilde olacağım zamana denk geliyor ve 1 hafta sürüyor.Yani tamamen tatilim gidiyor :5::(( Doktor geciktirici hap verdi primolut-n diye ama onu da kullanmakta kararsızım şişkinlik vs yapar diye zaten göbüş varr koca göbekli gezmek istemiyorum :( Tampon vs da kullanamıyorum genç kız olduğu için.İlacı kullanıp bir de ödeme şişkinliğe karşı çay falan mı kullansam?:ssz: Bunun başka çözümü var mıdır yardımlarınızı bekliyorum.:50:

primolut-n kullandim ben daha once tavsiye ederim
yediklerine dikkat edersen gaz yapacak seyler yemez ve gazli icecekler icmezsen ekstra gaz yapacagini zannetmiyorum
ben oyle bir sorun yasamamistim en azindan

o hapı ben de geçen yıl kullanmıştım çünkü aynı sizin gibi tamamen gidecekti tatilim, kullanmayı bırakınca zaten hemen oluyosunuz

ay evet azıcık olmuştu ya içime çekiyodum yürüken :D ama çok aşırı bi şişkinlik değil hani o kadar rahatsız edici değil ayrıca denize girememekten iyidir diye düşünüyorum :)

valla ben de normalde de mide göbek şişkinlik hazımsızlık ne ararsan var :D o yüzden korkuyorum daha fazla olursa artık hamile misin diye sorarlar :D

:D :D valla ben su içsem göbek fırlıyo sabah kalktığımdaki göbek mideyle akşam yatarken ki hali arasında tahmin edemeyeceğin fark var :D

valla ben de normalde de mide göbek şişkinlik hazımsızlık ne ararsan var :D o yüzden korkuyorum daha fazla olursa artık hamile misin diye sorarlar :D
evet 3 aylık teyzesi dersin sen dee :D ya yazın zaten insan çok aşırı bir şey yiyemiyor ya o yüzden çok fazla sorun olacağını sanmıyorum şu şişkinlik gideren yoğurtlardan falan ye belki faydası olur

Back
X