• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatile çıkmak istemiyorum

baykez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
68
1
36
Afyon
Merhaba kızlar....
Nasip olursa eylülün 26 sında tam 1 senelik evli olucam... Evlendiğimizde biz balayına çıkmadık götürmedi eşim beni..
Şimdide eşim ailesiyle birlikte beni antalyaya götürmeye çalışıyor.
Ben onlarla birlikte tatile falan çıkmak istemiyorum..
heleki kız kardeşiyle birlikte bi gıcık bi gıcık laf sokup duruyo herşeye muhalefet beni çok üzüyo anlayacağınız eşime diyorum sessiz kalıyo hep benim yanımda olmuyo eşim hep kendi tarafını tutuyo
hem huzurum kaçıcak hemde yaptıkları tatil ücretlerini biz ödeyeceğiz ben ne yapayım oraya gidipte şimdiye kadar şehir dışından hiç çıkmadım şimdiden msonra çıksam bişey fark yapmaz, sen beni baştan götürecektin diyorum bende...
İş yerinden izin vermiyolar dedim giderim konuşurum diyo patronuma söyledim ne olur izin vermeyin diye
ya böyle bişey olabilir mi ? çalışan olarak izin istemeyen bi ben varımdır heralde...
off ya gitmicem yaaaaa :(

sen gitmezsen o ailesiyle idecektir ayrica neden ücreti siz ödüyorsunuz?

bir yillik evlisiniz daha onlarin sizin tatilinizde ne isi var....hani söyleki evlenr evlenmez balayina gidemeyen cok arkadasimiz var belki bende gidemem....ama hani bunun telafisi olur bir yil iki yil belkide üc yil sonra burada ailesinin isi yok umarim aranizda halledebilirsinizz:59:

Balayına gitmediniz ama ilk tatilinizi eşinizin ailesiyle yapacaksınız öyle mi ?
Nefret ediyorum şuursuz erkeklerden...
Eşiniz mi, ailesi mi teklif etti birlikte tatili?

Eşimin babası teklif etti izinlerinizi ayarlayın tatile çıkıcaz diye ...
Eşim giderse gitsin umrumda değil ben gitmek istiyorum diyo, bende sen git diyorum.
Yapcak bişey yok..
bu arada biz bu senede gidemessek başbaşa biraz zor gideriz başka bi zaman nasip olursa bi bebek düşünüyorum
o zaman ma aile cümbür cemaat gideriz ama ben yine gitmek istemem
Ya hayatta ilk kez tatile çıkıcam onuda huzursuz,sıkıcı,soğuk suratlı, ne dediğini bilmeyen insanın yanında siz böyle birinin yanında olmak istermiydiniz...
Evet tatil masrafları oğullarından belkide yarı yarıya..
Gel vatandaş bedeve tetillll var burda :(

Eşimin babası teklif etti izinlerinizi ayarlayın tatile çıkıcaz diye ...
Eşim giderse gitsin umrumda değil ben gitmek istiyorum diyo, bende sen git diyorum.
Yapcak bişey yok..
bu arada biz bu senede gidemessek başbaşa biraz zor gideriz başka bi zaman nasip olursa bi bebek düşünüyorum
o zaman ma aile cümbür cemaat gideriz ama ben yine gitmek istemem
Ya hayatta ilk kez tatile çıkıcam onuda huzursuz,sıkıcı,soğuk suratlı, ne dediğini bilmeyen insanın yanında siz böyle birinin yanında olmak istermiydiniz...
Evet tatil masrafları oğullarından belkide yarı yarıya..
Gel vatandaş bedeve tetillll var burda :(

varmi böyle birsey bu devirde yaaa :53:

iyi sende kabul et git hiiiiic takma görümmceyi, ama bidahki tatilede senin ailenni götürsün:51: bakalim o kabul edermi böyle birseyi:19:

Amn ne bileyim ya anlayamıyorum artık
Eşimle severek evlendik ama bana çok keşke dedittirdi şu 1 yıl içinde
Annesi melek gibi asla na bişey diyemem ama kız kardeşi çok felaket her bi halta sokar o dik burnunu herşeyimize karışır aldığımız elbiseye bile .
Benimki ağzını kapatamıyo ki.....

sonuna kadar haklısın gitme..ya ayrı gidin ya da onlarla gitme..10yıllık evli olursun gezer hevesini alırsın anlarım baş başa bıraksınlar sizi biraz..
eşinle konuş bas basa gidelim de zaten ikiniz de calışıyorsunuz laf söz cekiceksin bi de her seyin gözlerine batıcak artı eşin sana yakın davranamayacak..tavrını koy en bastan bi yolunu bul...burda sana olumsuz yorum yapıp ne var gitsen diyenler olacaktır sen onları takma bu hayat sizin..kırıcı olmadan eşinle kötü olmadan hallet..

Eşime söyledim başbaşa gidelim diye
Bana ben yol iz bilmem otobüzle gitsek çok para gibisinden hikayeler uyduruyo
Ne nerssidir bilmem diyo . Bende dedim cahil bi insan bile sora sora bağdatı bulur sana yazıklar olsun okumuş halinle dedim... aman benmki laftan sözden anlamaz
Ailesini bağlılığını bikez daha göstermiş olur derecesi yükselir fenamı ?

ne kadar düşüncesiz bir ailesi varmış neden rahat bırakmıyorlar ki sizi

ben de bu yaz eşimle balayına çıktım benim küçük görümce onu götürmedik diye küstü aynen

gerçekten bu erkek aileleri biraz akıldan noksan oluyorlar galiba...

ayy nefret ediyorum düşüncesiz insanlardan oysaki kaynananızın yada görümcelerin düşünmesi lazım hani başbaşa kalsınlar gitsinler gezsinler die ama nerde eşinizde bitiyor iş ben eşimle başbaşa gidicem tatile deseydi ailesine keşke ama iş işten geçmiiş Allah yardımcınız olsun

erkek ailesi düşünür mü hiç gidemezlerse aaa bek karısını götürdü bizi götürmedi diye tavır koyarlar nikahlı eşinle başbaşa kalmak suç olur nerdeyse

Eşime söyledim başbaşa gidelim diye
Bana ben yol iz bilmem otobüzle gitsek çok para gibisinden hikayeler uyduruyo
Ne nerssidir bilmem diyo . Bende dedim cahil bi insan bile sora sora bağdatı bulur sana yazıklar olsun okumuş halinle dedim... aman benmki laftan sözden anlamaz
Ailesini bağlılığını bikez daha göstermiş olur derecesi yükselir fenamı ?

Biz de geçen yaz gittik antalyaya kendi arabamızla, (balayı niyetine çünkü kasım ayında evlenmiştik yaza tatil yaparız demiştik)... Hatta çok önceden rezervasyon falan da yaptırmadık, alanya, olimpos & kaş da kaldık, yola çıkmaya yakın netten otel bakıp gideceğimiz gün ya da bir gün öncesi yer ayırttık, öyle gittik... Yol bilmemeye gelince, ilk gidişimizdi, navigasyon cihazı almıştık onunla her yeri bulduk... Dönüşte manavgat & düden şelalerini de gezmiştik...
Yani çok da zor değil, karayolları haritası ya da navigasyon cihazıyla (navigasyon bazı cep telefonlarında bile var) ve sorarak çok da güzel bir şekilde antalya seyehati yapabilirsiniz...

Biz bir senede karadenize gidelim diyoruz, yine aynı şekilde yaparız tatilimizi, eşim de ben de karadenize hiç gitmedik daha önce...

İllaki ailesiyle gidilecekse de siz antalya da ayrı takılmaya çalışın, laf sokan elemana da aynen karşılığı verin, kendi kendinize sinirlenene kadar o da sinir olsun biraz...

canım bende balayına gidemedim kaynana evinde kaldım sonra evime geldim arkamızdan onlar bizde kalmaya geldiler görücü usulüydü eşimle birbirimizi sevmiştik ama huymuzu suyumuzu bilmiyoduk eşim evine bağlı olsun die bol bol sevgimi gösterdim yeri geldi yanlarında öpüyodum(yanağından) (fırsat verseler yapmazdım belki ama yatak odama kadar kapı çalmadan dalan bi kaynana var bende) neyse tatilde annemle biraraya geldiler anneme kızın oğlumla yanımızda sevişiyor dedi annem ağzına laf vermedi.. demem o ki yaptığın bişeyi onaylamazlar sen kazanmaya çalıştıkça onlar kaybettiklerini sanırlar cahil insanla uğraşmak çok zor gerçekten( cahil derken okumayı kastetmiyorum) sana tavsiyem bırak tatile çıksınlar iznini kışın al kış tatili yap sende o zaman da gelmek isterlerse siz tatilinizi yaptınız sıra bende dersin ;) maddi konuyu hiç takma kafana bırak kim öderse ödesin korkma kocan ailesine bu kadar düşkünken aç kalmazsınız huzurunuz olduktan sonra inan domates ekmek kral sofrası oluyor insana..

Elemanı bi evlendiremedik gitti yaş 30 yani... normal değilmi takıntılarının olması
Güzel laf sokarım ama benmki kızıyo işte ne yaparsın
Ailesine karşı ayıp etmiş olurmuşum
Rabbim sus diyo bakalım susuyorum nereye kadar susarsam bilmiyorum ama bi konuşursam kimsecikler
tutamaz beni ezililer dilimin altında

Elemanı bi evlendiremedik gitti yaş 30 yani... normal değilmi takıntılarının olması
Güzel laf sokarım ama benmki kızıyo işte ne yaparsın
Ailesine karşı ayıp etmiş olurmuşum
Rabbim sus diyo bakalım susuyorum nereye kadar susarsam bilmiyorum ama bi konuşursam kimsecikler
tutamaz beni ezililer dilimin altında

ben de aynen öyle kardeşim susuyorum bakalım şimdilik daha nereye kadar susacağım bi patlarsam çok fena patlayacağım ama

Benim az kaldı canım çok az kaldı
ben bide tam patlayım diye biriktiriyorum o yüzden sesli gürültü olsun :)
Şaka bi tarafa elimden kaza çıkar diye korkuyorum benim sinirlerim felakettir kendimi kaybediyorum bazen
o zaman anlayacaklardır benm nasıl birisi olduğumu şuan zorlanıyorum

Bencede gitme eşinede açık açık söyle bu yuzden gıtmek ıstemıyorum dıye... Sonucta balayı gıbı bırsey yasamalıydınız sız ılk tatılınız ve kaynananızın ne ısı var ayy ıgrenc ben olsam hıc ısyerı sahıbıne oyle demezdıım dırek esıme surat yapardım bu sene tatılee gıtmezdım eger gıdersemde esımle gıderdım en azından ılk tatılımde kaynanam olsun ıstemezdım ıcınıze atmayın bence dırek soyleyın korkcak bırsey yok bundaaa:20:

tabi oldu bide gelip aranıza yatsınlar :41: ne demekmiş o siz daha yeni evlisiniz başbaşa kalmanız lazım.burda hata birazda eşinde tavrını koymalı.benimde başıma geldi.evlendikten sonra ailemi görmeye gidecektik ç.kaleye.6saat uzaklıkta.otobüs parasını zor çıkardık.kayınvalide komşulara bende gideceğim demiş.banada siz nereye giderseniz bende geleceğim derdi.tabi ne oldu kendisi gelemedi eşim karşı çıktı.zaten bütün kış beraberiz bırakta 5-10 gün ayrı kalalım. :47:

aileler varken tatil tatil gibi olmaz ki ya ne alaka yani onlar cok gitmek istiyorlarsa ayrı gitsinler sizde ayrı gidin illa cumbur cemaat gitmek zorunda mısınız...
zaten boyle seylere oldum olası sinir olurdum simdi daha cok siniir oldum insallah boyle insanlara rast gelmem yoksa acayip patlarım hiç dayanamam
sende aileni cagır ozaman onlarda gelsin hepiiniz gidin

ben olsam bende gitmezdim aynı şeyleri bende yaşadım sayılır
eşim söz vermişti çıkıcaz balayına diye ailesiyle önce akrabalarının yanına yazlıga götürdü
söz vermişti balayına basbasa gidicez bayram tatilinde diye
ama durmadı sözünde
bu erkekler ewlendikten sonra verdikleri sözlerin hiçbirinde durmuyolar:47:

Back
X