genelde ilaç bittikten sonra bir hafta içinde regl olursun. ona göre hesabını yaparsın. ben misal bittikten 3 gün sonra oluyorum regl ortalama.Reglim tam tatil günüme denk geliyor. 35 günde bir rwgl oluyorum. Adetten sonra 16. Gün sağlık ocağı kan testi alıp gebelik ve hormon baktı. Tarlusal verdi. Sabah akşam kullanıyorum şuan sabah akşam olmak üzere 5 tane içtim 12 haneye tamamlayacağım. İlaç bittikten sonra regl olur muyum? Regl günü erkene almak istiyorum.
Teşekkür ederimgenelde ilaç bittikten sonra bir hafta içinde regl olursun. ona göre hesabını yaparsın. ben misal bittikten 3 gün sonra oluyorum regl ortalama.
yine de tatiline denk geliyorsa da regl kabı tarzı şeyler kullanabilirsin o esnada
Düzensiz de oluyorum bazen hesaplamak daha zor olıt diye geciktirici yerine söktürücü kullanıyorumBen böyle durumlarda geciktirici kullanıyordum.
Teşekkür ederim kullanıyorum umarım işe yararBakire değilsen adet kabı kullan ama bırajınca olursun o hapı bi kere ben 2 3 tane içip bırakmıştım regl olnuştum
Regl olmanıza kaç gün kala basladınız ılacaKızlar 3. Gün bugün regl oldum