Tatile gidicez ama oğlum hastalandı diş çıkarıyor.Ertelesekmi gitsekmi bilemedim

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Merhaba bayanlar ben bugün 15 günlük yıllık izine ayrılıyorum.Pazartesi günü antalyaya 3 aile olarak tatile gideceğiz apart otele...planlar yapıldı yerler ayırtıldı ve biz 2 yıldır denize gidemedik.Doğum yaptım geçen yılda yeni işe başlamıştım iznim yoktu.Şimdi oğlum 2 yaşında.Çokta heveslendi gideceğiz diye.Ama 2 gündür çok keyifsiz huzursuz gece 10 defa kalkıyor azı dişi kabarmış patlayacak iştahıdfa kesildi bişey yemiyor.Buna bağlı olarak nezle oldu.Doktora götürdük dün herhangi bir ilaç vermeye gerek görmedi.Ne yapacağım bilemiyorum.Bana kalsa tatili falan iptal eder evimde oğlumla vakit geçiririm özellikle bu dönemde.Ama eşim çok istiyor gitmeyi.Aklından bile geçmiyor tatili bu nedenle iptal etmek.Bugün işyerindeki son günüm sabah ağlayarak bıraktım anneme.Aklım hep evde zaten.
Ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin...Oğlumda çok heveslendi anlattık falan.Ama orasıda çok sıcak tabi.Daha çok zorlanmazmı oğlum hasta halde..Yada ortam değişik gelir deniz falan rahatlarmı acaba diyorum bir yandan da..Bilemiyorum....

cnm seninle şartlarımız aynı ben olsam iptal etmezdim doğumdu yeni işti derken 2 yıldır gidemedik bu yıl eylül ayına alanyaya rezervasyonumuz var yani büyük konuşmayayım ama ben giderdim çok büyük bir sıkıntı değil diş bakarsın pazartesiye patlar al yanına ilaçlarını götür bebişide sizde keyfinize bakın sonuçta ordada dr var bişeycik olmaz azıcık rahat olmayı öğrenmeliyiz bende senin gibi çocuk konusunda tititizm ama kendimize yapıyoruz çocuğu bırakıp tatile giden arkadaşlarım bile var hayretlerdeyim daha bir gece ayrı yatmadım eşimle oğlumuzu almadan bir yere gitsek hiç keyif almıyoruz aklımız hep onda bazen çok bunalsakta onlar olmadan da yapamıyoruz

Öylemi diyorsun,evet biraz rahat olmakta fayda var ama yapım gereği ben olamıyorum işte.Zaten çok evhamlanıyordum hasta etmeden bir gidip gelsek diye.Daha gitmeden bu diş sıkıntısı çıktı.Bayağı nezle grip oldu arttı 2 gündür.İlaçta kullanıyoruz ama pek faydası olmadı.Bende oğlumdan ayrı 1 gece dahi kalmadım şimdiye kadar.Bırakıp tatile gidenlere bende hayret ediyorum.cumartesi pazar belki biraz daha iyi olur kuzum.Deniz falan daha iyi gelir belki..

iyi gelir merak etme deniz suyu şifadır derler valla üstüne düştükçe daha beter oluyo rahat ol cnm kötüyü aklına getirme hep iyi düşün çocuklaruımızlada gayet rahat sosyal hayatımıza devam edebiliriz anneyiz diye gezmicek eğlenmicek değiliz sadece çocuklarımız içinde uygun olan zaman ve mekanları seçmek işimizi kolaylaştırabilir

Pazartesi gününe kadar sıkıntıları geçmiş ya da en azından hafiflemiş olur.
Tatil ona da iyi gelir.
Tatile çıkmadan doktoruna danışın da nasıl daha rahat geçirirsiniz. En iyi o yardımcı olacaktır

Son düzenleme:

İnşallah sıkıntısı biraz daha geçer pazartesiye..Doktora götürdük ve danıştık bende tam teçhizat çıkıyorum yola zaten.Unutmayayım diye liste yaptım.İsteğim tatilde oğlumun ve bizimde tabi hoş vakit geçirmesi burnumuzdan gelmemesi.Bende iyi geleceğini ümit ediyorum.Gitmesem evde canı sıkılacak.Orada tek korkum havanın çok sıcak olması.Zaten denize gidiş saatleri gezme saatleri uykusu falan hep yine oğluma göre olacak.Ona endeksli hayat tatildede yapacak bişey yok

Evet şu anda Antalya inanılmaz sıcak. Nem de daha kötü yapıyor. Ama evde olmaktan daha çok keyif alacaktır oğlunuz

birde bunları düşünüp kendinizi daha fazla yormuş oluyorsunuz:) gidin işte:) orda hastane mi yok en kötü ihtimalle allah korusun:)
hem size de iyi gelir eğleneceğinizi düşünün olumsuz düşünmeyin

Canımm geçmiş olsun bak ben sana kendimden örnek veriyim.

Oğlumun dişleri kabarmıştı dr götürdük doktoru 1 saate patlar demişti bende içimden gülmüştüm dedim sallıyor 1 saate nasıl patlaycak diş bile daha gözükmüyor damağın altında
Ayy eve bi geldik (ev ile hastane arabayle 15 dakika) dişi patlamış ben şok olmuştum:)) diyeceğim o ki o damak iyice kabardıysa patlar hiççç üzme canını deniz suyu ve havasıda iyi gelecektir eminim şimdiden iyi tatiller.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Bencede deniz iyi gelecek oğluma
evde tüm gün sıkılmaktansa oralarda oynar eğlenir inşallah bu arada dişide patlar
Yanıma gerkeli ağrı kesici ateş düşürücü ilaçları alıcam zaten
Güneşede dikkat edersek tatili sıkıntısız atlatırız inşallah

Diş çıkarmayı,tatil havasının iyi gelmesi hususunu bilemeyeceğim ama..
16 yaşımdaydım.Dişim iltihaplandı şişti.Dişçiye de gitmedim bir antiyobetik aldım çıktık yola.
2.5 saatlik yol.Zaten iki gün kalacağız.
Ama o iki gün nasıl kıvrandığımı bir ben bir Allah bilir.İki gün o şişlik devam.
Eve döndük şişlik pıss...

Diş ağrısı deyince şöyle bir durdum ne yalan söyleyeyim.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…