Merhaba bayanlar ben bugün 15 günlük yıllık izine ayrılıyorum.Pazartesi günü antalyaya 3 aile olarak tatile gideceğiz apart otele...planlar yapıldı yerler ayırtıldı ve biz 2 yıldır denize gidemedik.Doğum yaptım geçen yılda yeni işe başlamıştım iznim yoktu.Şimdi oğlum 2 yaşında.Çokta heveslendi gideceğiz diye.Ama 2 gündür çok keyifsiz huzursuz gece 10 defa kalkıyor azı dişi kabarmış patlayacak iştahıdfa kesildi bişey yemiyor.Buna bağlı olarak nezle oldu.Doktora götürdük dün herhangi bir ilaç vermeye gerek görmedi.Ne yapacağım bilemiyorum.Bana kalsa tatili falan iptal eder evimde oğlumla vakit geçiririm özellikle bu dönemde.Ama eşim çok istiyor gitmeyi.Aklından bile geçmiyor tatili bu nedenle iptal etmek.Bugün işyerindeki son günüm sabah ağlayarak bıraktım anneme.Aklım hep evde zaten.
Ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin...Oğlumda çok heveslendi anlattık falan.Ama orasıda çok sıcak tabi.Daha çok zorlanmazmı oğlum hasta halde..Yada ortam değişik gelir deniz falan rahatlarmı acaba diyorum bir yandan da..Bilemiyorum....
Pazartesi gününe kadar sıkıntıları geçmiş ya da en azından hafiflemiş olur.
Tatil ona da iyi gelir.
Tatile çıkmadan doktoruna danışın da nasıl daha rahat geçirirsiniz. En iyi o yardımcı olacaktır
İnşallah sıkıntısı biraz daha geçer pazartesiye..Doktora götürdük ve danıştık bende tam teçhizat çıkıyorum yola zaten.Unutmayayım diye liste yaptım.İsteğim tatilde oğlumun ve bizimde tabi hoş vakit geçirmesi burnumuzdan gelmemesi.Bende iyi geleceğini ümit ediyorum.Gitmesem evde canı sıkılacak.Orada tek korkum havanın çok sıcak olması.Zaten denize gidiş saatleri gezme saatleri uykusu falan hep yine oğluma göre olacak.Ona endeksli hayat tatildede yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?