Tatile son 9 gün:(:(

tubayzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
68
95
33
Merhaba arkadaslar ben 168 boyunda ve 99 kilo idim 2hafta da 92oldum korrizon kullaniyorm o yuzden yavas veriyorum heralde cok kilo aldm kortizonla ama hepsinden kurtulacam bu sefer kararliyim sabahlari 1yumurta cokelek salatasi ve kepek ekmegi uiyrm baya doyurucu oluyr aksama kadar hic aclik hissetmiyorum aksamda bi corba biraz salata arada bi elma ya iki dilim karpuz ya da iki uc findik ceviz biraz kati ama esimin ailesnn yanina gidecez 9gun sonra ve su kaba gorunuaum gitsin iatiyrm insallah 9gun sonra bi 87 86 yi görürüm eger metabolizma hizlandirici tavsiyeleriniz varsa sevinirim yuruyus yapmaya calisiyorum evde hareketler yaliyorm insallah zayflarm ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Giden 10kilonun sonucu tabi daha cok var

Eklentiler

• $1405608284602.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 61
Moralini bozmak istemem ama 9 günde müthiş bir değişim olmaz. Bu yüzden hızlı vermek yerine sağlıklı ve sporla kalıcı olarak versen daha iyi olur.

Merhaba. Iki haftada yedi kiloya yavaş mı diyorsunuz ? Biz burda aylarca uğrayıp anca veriyoruz 7 kilo. Bence daha yavaş ve sağlam verin. Çabuk verilen kilo çabuk geri alınır

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canim beni. Vucudumdaki kilo degil cogu sislkkti ilac kullandigim icin ödem olusuyor vucudumda tabi asiri yeme istegide oluyor benm suan gercekten cok acelem var ilk defa esimin ailesnin memleketine gidicem ve acil vermem lazimdi ben de hizli verilenn kilodan yana degilim ama mecburum bir haftam kaldi 3kilo daha vermem lazm ki eski kiyafetlerm tam olsun bana onu da verecem insallah sonra normal diyetime donecem yani abarti yapmicam suanda sabah kahvalrimi cok iyi yapiyrm aksamda corba salata belki karpuz fındık ceviz filan yani sagligim bozulmasin diye biseyler atiyrm agzima bence benm tavsiyem cok asiri kilosu olanlar once sıkı bir diuet yapmali yani alismali yememye ben bir aydan beri çikolata seker tadini unuttm sonra normale donmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…