tatilim zehir oldu yardim lutfenn :(

hatunkisi1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
31
8
18
36
Mrb arkadaslar bir yildir bekledigim tatili yapmak icin dun gece ankaradan bodruma geldik. Denize girdigim ilk 10 dk icerisinde bacagima bir kayanin surttugunu hissettim bir de nr goreyim bacagim yirtilmis 2 cm kadar :( dikis attilar simdi ben denize girsem sorun olur mu? Onu gectim ya iz kalirsa daha yeni dikis atilmis olan bu yaraya kantaron yagi surmemin herhangi bir sakincasi var mi? Lutfen cvp verin

Dikildiyse denize girmek sakincalidir bence, ama bunlari neden doktora sormadiniz ki? :ssz:

kantaron yağını neden sürüyorsunuz ki
doktor ne verdiyse onları kullanın bence.
estetikli dikiş attılarsa kalmaz sanırım.

Malesef bir beldede oldugumuz icin saglik ocagina gittik doktor bilr degil hemsire atti dikisi ve gayet abes gorunumlu bir dikise benziyor. Ne sureyim diye sordum cvp yok.. Ne yapacagimi bilemedim bu yuzden dizimin hemen uzeri iz kalmasini hic istemiyorum :(

Baticon ile pansuman yapin yarayi toparlayacak pomat alin eczaneden kantoran yagi iyi gelir toparlar yarayi

canım sanırım CONTRACTUBEX diye bi ilaç var izleri geçiriyormuş , biraz araştır istersen, bende bu sitede görmüştüm aklında bulunsun

Direk ustune surebilir miyim su an kantaronu? Cok taze yaram. Ha bi de bebisim var 3 aylik bu dediklerinizin sute bi etkisi olur mu?
Yagin kanser hastalarinin kullanmasi sakincali onun disinda zarari yok hafifce surun baticon yaranin enfeksiyon kapmamasi icin kullaniliyor hic zarari olmaz emzirmeye ama pomadi eczaneye danisin deniz suyu yakar su goren yara yumusar iyilesme sureci uzar

yeni dikişli olduğu için denize girmek riskli olabilir...
enfeksiyon fln kaparsa daha büyük dertler açabilir başına allah korusun...
bence doktorun verdiği ilaçlar dışında bişey sürme şimdilik...

yeni dikişli olduğu için denize girmek riskli olabilir...
enfeksiyon fln kaparsa daha büyük dertler açabilir başına allah korusun...
bence doktorun verdiği ilaçlar dışında bişey sürme şimdilik...
İsin kotu bir beldede oldugumuz icin doktor bile bulamadik bir hemsire dikti yarayi ve hic bir sey onermedi. Bugun hafif iltihap akiyor ordan :(

Benim de ayagima deniz kestanesi batmisti, sivi gecirmez bantla girmistim denize

Denize giremezsiniz 2 3 gun su deymemeli. Batikonla gunluk pansuman yapilacak. Yaklasik 1 hafta sonra dikisiniz alinir. Kantron yagi gibi bir tibbi bilgi yok dolayisiyla oneremem ama iyi gelir gelmez bunu bilemem. Gecmis olsun. Doktorum.

Back
X