Güneş Kremleri Tatilim zehir olmasın lütfen

Güneş kremleri, bronzlaşma

kuzum

Bu konida hassasum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
8.474
280
698
Efenime söyliyim, temmuz 13 itibariylen Kuşadasına gidicez ailecek.Ama aynı şeyleri yaşıycam diye korkuyorum.:gitme:

Sorunum şu sevgili arkadaşlar. Güneşe çıkıyorum güneşleniyorum. Buraya kadar bir problem yok. Ama birkaç gün sonra koltuk altlarımda kasıklarımda ve göğüs aramda accayip bir kızarıklık ve kaşıntı oluyor. Tabiri caizse kaşağıyla kaşınsam yok dememkaydirigubbakcemile3 sanki su çiçeği çıkarırmışım gibi söylediğim bölgelerde su topluyor küçük küçük. En son tatilim zehir olmuştu bu yüzden. geceleri ağladığımı bilirim sırf kaşıntı ve kızarıklık yüzünden:çok üzgünüm:

Netcem ben bu sene, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum:1no2:, bana bir çare please. Güneş kremiylemi alakalı, bendemi bir gariplik var bilemedim.:sm_confused:

Güneş alerjin olabilir gitmeden cilt doktoruna bir görün belki antialerjik bir ilaç verir rahatlarsın,iyi tatiller kuzum.....

Dermalojica'nın ürünlerini kullanın.Diğerlerine gre tuzlu ,ama değer doğrusu.Aslında en sağlıklısı bir dermatoloğa gitmeniz.Tatilin rezil olmaz hiç olmazsa.

senin baştan aşağın bi garip kuzu çok normal böle olman....kaydirigubbakcemile3

kızım tatile gitmeden bi dermatoloğa görün doktor tavsiyesiylen koruyucu kullan şekerim

Son düzenleme:
ülen kuzu
git rosense'e
al güneş yağini 15 yetaleye
hem tatilin cillop gibi geçsin hem de çağla şikel gibi bupburonz ol:smiley-cool:

ülen kuzu
git rosense'e
al güneş yağini 15 yetaleye
hem tatilin cillop gibi geçsin hem de çağla şikel gibi bupburonz ol:smiley-cool:

Yav derdim bupbronz olmak değil. Kaşınmasın, kızarmasın yeter şöyle doya doya 5-6 gün güneşlenebileyim, geceleri uyuyabileyim.:gitme:

Eşimded var aynı sorundan tamamıyle güneş alerjisi dedi dr.

Hatta kolundan parça alınıp incelendi güneşe çıkamıyor hiç beyaz gidip beyaz geliyor tatilden gerçekten çok sıkıntılı bir süreç bu.

Krem ismi vermişlerdi bizede silverdin diye içinde gümüş tozu içeriği varmış iyi geliyor isterseniz bir sorun eczanelerden.

Hatta ilaç vermişti pek kullanmadı tatile gitmeden 1 ay önce kullanın demişti gerçi iş işten geçmişti.

kuzum senin işinde zor ya. zati senede 1 defa gidiliyor bu tatile oda zehir olunca insanın psikolojisi bozulur yaw. bak burada herkes aynı fikirde bende dahil. sen hemen bir randevu al ve dermatoloğa git zaman kaybetmeden ki rahat rahat gidebilesin tatile.
kızz belkide senin tuzlu suya falan alerjin vardır. benim kuzeninde de vardı yazık kızzcağız denize bir girip çıkıyordu tüm vucut kabarmış. felaket kaşınıyordu bide. kıss uyuz olmuş gibi her yerini kaşıyıp kazımak istiyordu. ama belli bir süre sonra geçiyordu geçmeyincede klünükte falan iğne yaptırıyordu. anladığım kadarıyla seninki bu kadar vahim değil. umarım atlatırsın.
iyi tatilller benim yerimede eğlen. ben temmuzun sonlarında gitcem

ah bacım ah, neler çekiyorum bu yüzden.Kaşı kaşı biyere kadar. Sonra bide nasıl acıyor sanırsın biber sürmüşsün.

Kanımca ben tohtora gidiyim., amaaan ne anlıycaklarsa:gitme:

kuzumcum aynı şey bende de
güneşte fazla durdum mu göğüs bölgemde su topcukları oluşuyo kırmızı kırmızı
bi de böle isilik gibi bişiler çıkıyo benek benek
cildiyeciye gittiğimde güneşe alerjim olduğunu söyledi ilaçlar verdi
uzun süre güneşe çıkmam yasak benimde
o yüzden sende de öle bişi olabilir
kaşıma silverdin sürdün
bence tuhtura gitmelisiiiiin

yaw bu silverdin yanık kremi değilmi :uhm: ben öle diye biliyorum. bir yerim yandığında kulanıyorum ben . prospektüsünü atmışım kremin okuyamadım şimdi ...CADIARZU-tatlicadiarzu-

güneşte çok kaldığım zaman bendede oluyo aynı şeyler doktora gşttim krem verdi geçen sene tatilde çok rahattım doktora git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…