arabanın önüne cocuklar orurmaz ikisinide otutturmasaydınız tani kıskanır . ayrıca bıcak cekee kafı cok itici simdiden cocugu ne kefeye koymussunuz. ailesinin yanına gidiyor kine takılacak biraz yanlız bırakınkimse cocuga ciddi bir tepki vermiyor kucukmus kaynanam oyle diyor.annesine tekme atiyor bas bas bagiriyor koy yerinde annesi benim kiza rahat vermiyor diye az vurdu diye yikti ortaligi birax buyuyunce simdi boyle yapan yarin bicak ceker dedim.arabanin on koltuguna benim kiz oturdu kalkmadi ikiside agliyor benim kiz kalkmam diye oda ben oturcam diye.benim kiza arabada biraz vurdu anneside mudahale edince kiyamet koptu.
Bende esimin memleketine herzmn gitmek istemiyorum. Banada oyle diyolar esini tek yollama. Bu sene onu neden dediklerini anladimgitmeyin, neden eşinizi tek göndermeyin diyorlar, orda sevgili bulacak değil ya adam.
Bende esimin memleketine herzmn gitmek istemiyorum. Banada oyle diyolar esini tek yollama. Bu sene onu neden dediklerini anladim
" bak bak falancinin gelini gelmemis " demesinler diye
Iste. Bende en basta diyodum niye boyle diyolar burda kiz mi bulcak eski sevgilisi falan varda ben mi bilmiyorumdesinler ay tınnn yani
valla ben bayramda 2 gece kalacağım, ailesiyle aram da iyi ama ona bile strese giriyorum, elin evinde tuvalete bile giremiyorum, 1 hafta hayatta kalamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?