• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatilimiz

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
6 yillik evliyim.baba evindede dogru duzgun bir gun yuzu gormedim.asgari ucretle calisiyorum ev borcu oduyoruz.tatile sadece koye gidiyoruz.esim ailesiyle takiliyor bende evde karpuz kes sofra kur kaldir bulasik yika cay demle.butun gun sikintidan patliyorum.gitmesem evimde kalsam ondada butun tanidiklarim aman sakin esini tek yollama diyorlar.sabah erkenden saat 8 de kalkiyorum.gelin kalkmiyor oglene kadar uyuyor demesinler diye huzursuz oluyorsun.kaynanam birax tuaf biri.bu sene gorumcem ve cicuklari onlarda ordalardi gorumcem gittimmi 3 ay yaz tatilini sagolsun orada geciriyor.biz 6 gun kaldik.gorumcemin oglu benim kizi kiskaniyor ilkokul 4 e gecen cocuk 9 yasimda benim kiz 5yasinda.kufurler s..rimler havada ucustu.

Eşiniz bi şey demiyo mu yeğenine? En tahammül edemediğim şeylerden biri küfür özellikle de çocukların ağzında..

kimse cocuga ciddi bir tepki vermiyor kucukmus kaynanam oyle diyor.annesine tekme atiyor bas bas bagiriyor koy yerinde annesi benim kiza rahat vermiyor diye az vurdu diye yikti ortaligi birax buyuyunce simdi boyle yapan yarin bicak ceker dedim.arabanin on koltuguna benim kiz oturdu kalkmadi ikiside agliyor benim kiz kalkmam diye oda ben oturcam diye.benim kiza arabada biraz vurdu anneside mudahale edince kiyamet koptu.

kimseye hizmet etmek zorunda dğeilsin ki. tatilde sabahın 8inde kalkmak ne? eşin mi mecbur ediyor. bırka yat yahu kendi karpuzlarını kendileri kessinler.

kimse cocuga ciddi bir tepki vermiyor kucukmus kaynanam oyle diyor.annesine tekme atiyor bas bas bagiriyor koy yerinde annesi benim kiza rahat vermiyor diye az vurdu diye yikti ortaligi birax buyuyunce simdi boyle yapan yarin bicak ceker dedim.arabanin on koltuguna benim kiz oturdu kalkmadi ikiside agliyor benim kiz kalkmam diye oda ben oturcam diye.benim kiza arabada biraz vurdu anneside mudahale edince kiyamet koptu.
arabanın önüne cocuklar orurmaz ikisinide otutturmasaydınız tani kıskanır . ayrıca bıcak cekee kafı cok itici simdiden cocugu ne kefeye koymussunuz. ailesinin yanına gidiyor kine takılacak biraz yanlız bırakın

Altı günse mevzu esin tek gitsin.
Sebep olarak da kızımın kuzeni tarafindan küfür duyması hiç hoşuma gitmiyor dersiniz.
Ama bir çok aileye göre yine çok az imiş sizin sureniz...

Yahu gitsin 1 hafta sizde dinlenin evinizde ,sizin sorununuz sanki biraz hayat bunasltmis sizi

gitmeyin, neden eşinizi tek göndermeyin diyorlar, orda sevgili bulacak değil ya adam.
Bende esimin memleketine herzmn gitmek istemiyorum. Banada oyle diyolar esini tek yollama. Bu sene onu neden dediklerini anladim
" bak bak falancinin gelini gelmemis " demesinler diye:işsiz:

Bende esimin memleketine herzmn gitmek istemiyorum. Banada oyle diyolar esini tek yollama. Bu sene onu neden dediklerini anladim
" bak bak falancinin gelini gelmemis " demesinler diye:işsiz:

desinler ay tınnn yani :KK70:
valla ben bayramda 2 gece kalacağım, ailesiyle aram da iyi ama ona bile strese giriyorum, elin evinde tuvalete bile giremiyorum, 1 hafta hayatta kalamam :confused:

desinler ay tınnn yani :KK70:
valla ben bayramda 2 gece kalacağım, ailesiyle aram da iyi ama ona bile strese giriyorum, elin evinde tuvalete bile giremiyorum, 1 hafta hayatta kalamam :confused:
Iste. Bende en basta diyodum niye boyle diyolar burda kiz mi bulcak eski sevgilisi falan varda ben mi bilmiyorum :rolleyes: sonra anladim :KK34:

Back
X