Doğuma Hazırlık tatlı bir dert:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kizlarin isimleri ne olsun?

• deren

OY: 6 24,0%
  • deniz

OY: 13 52,0%
  • duygu

OY: 4 16,0%
  • derin

OY: 18 72,0%

• Ankete Katılan
    25

kita_kitta

ajıların gadını kita
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
850
744
123
Kızlar benim çok sevdiğim çocukluk arkadaşımın ikiz kızları olacak ve isim konusunda kararsızlar ben de dedimki dur bizim kadinlar kulubu kizlarina sorayim. Annenin ve babanin isimlerinin ve soyisimlerinin ilk harfleri D o yüzden kizlarin isimlerini de D harfiyle baslayan isimlerden istiyorlar. Bir kaç fikirleri var yukariya anket aciyorum oy kullanirsaniz sevinirim. Bunlar disinda baska fikirleriniz olursa belirtin bende onlara ileteyim. Teşekkürler :D

Ben deniz ismini gerçekten çok seviyorum.Diğeri içinse deryayı da düşünebilirler.En son top onlarda tabii ama içimde bir balık yaşadığı için ikisi de çok hoş geliyor bana :KK49:

Deniz ve duygu isimlerine oyumu kullandım ama başka isim olarakda deniz ve deryada olabilir.duru ismide güzel,deniz ve duru olabilir.

Kızım hira, bir tane daha olursa mina koyacam:KK45:yukarıdaki isimlerden de deniz ve derin güzel

Kızlar benim çok sevdiğim çocukluk arkadaşımın ikiz kızları olacak ve isim konusunda kararsızlar ben de dedimki dur bizim kadinlar kulubu kizlarina sorayim. Annenin ve babanin isimlerinin ve soyisimlerinin ilk harfleri D o yüzden kizlarin isimlerini de D harfiyle baslayan isimlerden istiyorlar. Bir kaç fikirleri var yukariya anket aciyorum oy kullanirsaniz sevinirim. Bunlar disinda baska fikirleriniz olursa belirtin bende onlara ileteyim. Teşekkürler :D

damla deniz olabilir..

Dehna: Kumun rengi dolayısıyla Arabistan'da ıssız iller adıyla anılan bir çölün adı.

Derya: Deniz.

Bence bu ikisi cok hos olabilir...

derin-deniz...
ben ve kızkardeşimde bu d li uyumdayız..
biz deniz-demet iz...
bu da aklınızda bulunsun..

Derin ve Denizi yakıştırdım birbirine :nazar::KK46: Derenle Derin daha uyumlu harflerde ama Deren ismi hoşuma gitmedi niyeyse:110:Daha farklı isimler olarak D harfiyle ilgili şunları önerebilirim:KK52:

Defne, Doğa, Duru:cool:

Isimlerin anlamı da çok önemli bence. Bu yüzden Derin ve Deren'i eliyorum.
Oyumu Duygu'dan yana kullandım.

Deste - Demet olabilir belki. Deste "demet" demek zaten :)

Destan, Dilek, Devin, Dide, Didem, Dünya gibi isimler de var.

ayy ikiz kızlar ne tatlı :KK46::KK46::nazar: :KK36:

damla ismi de çok güzel
damla nın yanına da
deniz duru derin isimlerinden birinin seçilmesi güzel ve uyumlu olur.

Back
X