tatlı dile güler yüze doyulur mu

çikolatagelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
2.033
2
116
37
Diğer
Prof. Dr. Masaru Emoto, üç yil kadar önce mikroskopla yaptigi arastirmalarda, donmus su kristallerinin dis tesirler karsisinda çok degisik sekillerde reaksiyon gösterdigini kesfetmis. Bu arastirmalara göre su kristalleri, dis çevre tesirlerinin yani sira, müzik, söz ve kavramlara da tepki veriyor.Sözlerin su molekülleri üzerindeki gücünü gösteren calismalarda mikroskoptan güzel ve olumlu sözler suyun kristal altigen seklini almasini gösterirken, olumsuz ve kötü sözler suyun molekül yapisinin bozdugunu göstermis.

Vücudumuzun da nerdeyse % 75`i su olduguna göre duydugumuz olumsuz ve kötü sözler üzerimizde ne kadar kötü etki yapiyordur

Kendimiz icin degil valla ,Vücudumzun su kristalleri icin güzel sözler söyleyelim ve isitelim." sevgimi dile getiremiyorum hareketlerimden anla "kabul edilmeyecek

Bu bakımdan, siz siz olun, sevdiklerinizin ‘huyuna suyuna gidin.’ Tek bir sözünüzün ve hatta bakışınızın bile vücut kimyasını etkileyebileceğini aklınızdan çıkarmayın.

alıntıdır
ne dersiniz sizde kendinizi ve sevdiklerinizi sımartınsırnaşık şey

doğrudur canım ya
bende çok etkilenirim güzel sözdende
kötü sözdende
güzel söz kendime getirir beni helede deger evrdiğim insanlardan gelirse.
kötü sözde hemen yüzümü düşürür moralim bozulur.

mutsuz etmeyin beni yahuuu

her ne kadar güzel söz karşıdaki kişinin gururunu okşasada,bende sevmediğim insana

hoşa gidecek davranışlarda bulunamıyorum.sanki biri beni engelliyo.

oysaki hep demişlerdir....

tatlı dil,yılanı deliğinden cıkartır.

ama yine benim için,bırak yılan deliğinde kalsın.......:jeyyar:

elimde değil napıyım..:mymeka:

Kızlar bende normalde sevmediğim birine güler yüz gösteremezdim staja başladım orda bi bayan vardı çok soğuktu ve kendini beğenmiş gibi gelmişti bana ama ben ilk defa hoşlanmadığım birine yani ona gözgöze gelince gülümsedim,işle ilgili sorular sordum ve şimdi senli benliyiz hatta ona abla diyorum oda bana çok sıcak davranıyo :1rolleyes: insanları kazanmak güler yüz göstermek çok önemli gerçektende... ama ne kadar zaman geçsede azda olsa sevemediğim insanlarda var maleseff...

ben sevmediğim insanlarla elimden geldiği kadar aynı ortamda bulunmuyorum bulunduğum zamanda konuşurlerken dinlemem ilgilenmem bunları yeni öğrendim :1closedeyes: sallamıyorum artık sevmediğim insanları ama sevdiklerimin kıymetini bilirimm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…