• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TATLI KRİZİ yardım :(

Sana bir tavsiye şekerim: her gün sabah ve öğle yemeklerinden önce kabuğuyla beraber haşlanmış 1 ortaboy patates ye.bak gör sen durumu.inan bana.kan şekerini öyle bir dengeleyecek ki şaşırıp kalıcaksın .i.saraçoğlunun kürü.bizzat denedim ve artık patates hayatımın bir parçası oldu.ben de artık açıklığımı veya tatlı isteğimi diğer insanlar gibi hissediyorum,basağrımla değil.MAŞAALLAH

Sana bir tavsiye şekerim: her gün sabah ve öğle yemeklerinden önce kabuğuyla beraber haşlanmış 1 ortaboy patates ye.bak gör sen durumu.inan bana.kan şekerini öyle bir dengeleyecek ki şaşırıp kalıcaksın .i.saraçoğlunun kürü.bizzat denedim ve artık patates hayatımın bir parçası oldu.ben de artık açıklığımı veya tatlı isteğimi diğer insanlar gibi hissediyorum,basağrımla değil.MAŞAALLAH

erken kahvaltı edenler için kahvaltı öncesi patates yemek biraz zor:1:

erken kahvaltı edenler için kahvaltı öncesi patates yemek biraz zor:1:

Yarım saat ayrılmalı evet .ama mesela benim bir şekerim düştümü akşama kadar basagrısı çekerim,habire tatlı yerim içgüdüsel olarak,geçiricek sanki.onları çekeceğime yarım saat erken uyanırım.bu bir.ama saraçoğlu sadece öğlen yemeklerinden önce yemeyi yazmış kitabında.ağır hastalar için sabah da yiyin diye yazmış.bu da 2 :)

yemeğin üstüne 2 tane halley bide dün yaptığım mozaik pastadan yedim

yarına kadar tatlı krizim gelmez:ssz::ssz::ssz:

rahatım yani yarına kadar:1: ama hergün yemessem yapamam

evde tatlı bişiler yoksa bir kase yoğurdun içine biraz şeker koyar yerim tatlı niyetine o kadar yani

tatlısız yapamam asssslaaa

Yarım saat ayrılmalı evet .ama mesela benim bir şekerim düştümü akşama kadar basagrısı çekerim,habire tatlı yerim içgüdüsel olarak,geçiricek sanki.onları çekeceğime yarım saat erken uyanırım.bu bir.ama saraçoğlu sadece öğlen yemeklerinden önce yemeyi yazmış kitabında.ağır hastalar için sabah da yiyin diye yazmış.bu da 2 :)

Gerçi benim şeker sorunum yok ama sabahları iştahım olmaz zaten,bir de sabah aç karnına patates haşlaması yiyemem.Sağlık için yenilebilir tabi.

dün akşam lila pause yedim 10.30 gıbı yarısını yedım guzel geldı kalan yarısı ıcımı baydı oyleece uyuya kalmısım koltukta :)

sut ıcın uzerıne tarçın atıp tatlı krızınızı çözer.. Yada cok sekersız kaldığınızı hıssettıgınızde meyve suyu ıcın.. dıyetınızı en azından cok bozmaz..

Back
X