- Konu Sahibi tokevinackedisi
Ah tatlı sorununa tek çözüm var kafada bitirmek. Bende aynen nutella kavanozunu elime alınca bitirmeden duramazdım, birde yedikce yiyesim gelirdi, hergun tatlılar dondurmalar oo oo :/ Sabah kalkınca direk bir tatlı istegim olurdu ama 10 gundur kendime söz verdim yemicem diye. Aklıma mı geliyor, gidiyorum süt kaynatıyorum içine nescafe atıyorum biraz iciyorum, yada tarcınlı su iciyorum. 10 gun oldu 10 gunde sadece bugun 1 tane muffinin ucundan 1 catal aldım ve bıraktım o kadar oda istegimi köreltti. Bence evinize bir muddet cikolata almayın, canınız cok isterse zayıflamam lazım deyin ve yemekten vazgecin yada kendinize birkac gun verin su kadar gun yemezsem sonunda ödül olarak biraz cikolata yiyecegim diye =) Suanda evde nutella var ama gidip yemem sonucta belli bir hedef koydum önüme o hedefe ulasınca ödülüm olacak o benimUmarım sizde aklınızda bitirmeyi basarırsınız, kolay gelsin
Çok doğru söylemişsin başka türlü bırakılmaz. Kendimizi cezalandırarak yapabiliriz ancak. Mesela düşük kalorili mini magnum yiyebilirsiniz meyve yerine. Yani tatlıyı ara öğün yapmanız gerekiyor 515 kalorilik kare çikolatalardan uzak durmak lazım fena patlıyor sonra faturası Nutellayı sadece kahvaltıda bir dilim ekmeğin üstüne incecik sürerek yersek olur ama bulunca kavanozun dibini bulurum küçüklüğümden beri 3-4 günde biter koca nutella kavanozu gelip gidip kaşıklamam sonucunda. Yani o sorun bütün kızlarda en iyisi tatlı yerine bol bol meyve yemek elma yemek güzel vitaminli yaralı meyvelere alışmak. İşte o zaman biraz aranmıyor. Sadece özel günlerde abartmadan yesek bağımlılıktan biraz olsun kurtulabilir.