Tatlikiz'in Diyet Günlüğüüü

tatlikiz_dmg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
188
2
68
Ankara
meraba arkadaşlar ben merve 17 yaşındayım yani lise 3e gidiyorum ve kilo vermeye çalışıyorum etrafımda ve okulum da çok güzel zayıf narin kızlar var ve sinir oluyorum ya ben neden böyle olamıyorum diyorum sürekliiii :14: her gün annemle kahvaltı muhabbetim bu oluyo... anne ben ne zaman zayıflıcam nasıl zayıflıcam diyip duruyorum bitanecik annem artık bunaldı ya hatta iki gündür tartışıyoruz ya anne ben çok çirkinim diyorum annem de tabi anne yüreğiyle güzelsin ama farkında değilsin diyo... ben de böyle deme işte anne kabul et çirkinim ve çok şişkoyum diyorumm :( neyse lafı çok uzatmak istemiyorum.. kadınlar kulübünü bi yıldır felan takip ediyorum kilo vermeye karar verdikçe girip sizin yazdıklarınızı okuyup imreniyorum ben de böyle olsam diyorum bazen hevesleniyorum bir süre devam ettiriyorum diyetimi... sonra bozuyorum hep hüsranla bitiyo :( bu arada 44 bedenim boyum 1.65 kilom şu an 75-76 arasında gidip gelio hedefim şu an 60.. 2 ay önce 79 kiloydum hırs yaptım bir ayda 4 kilo verdim her hafta 1 kilo verdim ama sonra kilo vermem durdu acayip moralim bozuldu :105: bugün de nete girmişken biraz bakıyım yeni gelişmeler var mı dedim.. ne zamandır da düşünüyordum ben de bi günlük oluştursam mı diye ve bugün karar verdim benim de bir günlüğüm olsun dedim :34: umarım destek olan arkadaşlar olur ve birlikte zayıflarız.. umarım herkes yazımı okur desteklerinizi bekliyorummm :109:

tam da beklediğim gibi.. cevap yazan yok.. şimdiye kadar bu sitede kimseden destek almadım bir kişi dışında.. nasıl yapıyorsunuz bunu bilmiyorum ya o kadar mı kötü birine benziyorum anlamıyorum ki?? neyse ya önemli değil ben kendi gayretim ve azmimle başarıcam

bugün sabah kahvaltıda iki dilim kepek ekmeği bi parça beyaz peynir ve yarım haşlanmış yumurta yedim yanında da salatalık ve kırmızı biber
ara öğünde saat 10 buçuk gibi iki tane kuru incir 5-6 tane de fındık yedim
öğlen bir dilim kepek ekmeği 3 tane inegöl köfte iki tane sarma ve salata yedim yanında da ayran içtim
öğleden sonra 2 gibi elma yedim
aradan bir saat geçince 2-3 küçük parça havuç yedim
şimdi de spor yapmayı düşünüyorum üstüne de salata yicem tabi üşünmeyip spor yaparsam...

malesef usendim ya aslinda usenmek degil de bilgisayar basindan kalkamadim o sayfa senin bu sayfa benim gezinip durdum.. bir de yarin fizik sinavim var ya :D neyse annem gelene kadar nette takildim annisim gelince de yemek yedik.. aksam menum: bi kase corba bir tabak kabak yemegi ve yaninda yogurt ustune de tavuk ve salata.. hic de az yemiyorum aslinda farkindayim.. diyet listesi arastirmaktayim.. yaza kadar bu kilolardan kurtulmam gerekiyo!!!

evet bugun sabah kahvaltida iki dilim kepek ekmegi ve peynir yedim yaninda cay ictim ara ogunde iki kuru incir ve bikac findik yedim oglen yemeginde bi dilim kepek ekmegi balik ve salata yedim ustune de ayran ictm ogleden sonra bi elma yedim aksam da bi kade corba ve biraz da balikla salata yedim

sabrin sonu selamettir diye bosuna dememisler :) bugun tartiya bi baktim 74e dusmusum havalara uctumm :)) cizelgemi pcden girdigim bir gun guncellicem.. acele etmek istemedim tam olarak 74 dusunce duzelticem :) eveeet bugunku listem: kahvaltida bi dilim kepek ekmegi yaninda peynir ve cay.. ara ogunde saat 10 bucuk gibi iki incir ve findik yedim sonra 12ye dogru elma yedim 12 bucukta da arkadasim form almisti benim en sevdgim cesidinden misir patlaklisindan :)) bn de dayanamadim bi tane aldim bi de ayran ictim dersaneden sonra annemlerle disarda oldugum icin ve disarda da yemek istemedigim icim eve kadar dayandim ve 3 bucuk gibi 1 kase corb bi tabak kabak yemegi yaninda yogurt ve cordon bleu yedim.. arada baska bisey yemedim.. bu arada forumdan birisi yemek yerken her lokmadan sonra su icin en az 3 bardak icmis olursunuz demisti kim demisti hatirlamiyorum ama hakliymis oglen yemeginde yarim litrelik su sisesini doldurdum her lokmadan sonra ictim bi sise bitmis oldu valla :) bu arada hic ne kdr su ictigimi yazmadigimi farkettim.. eskiden surekli 2 litre icerdim ama bu aralar pek oyle degil 1 litreden asagi icmiorm ama 2 litre ictigimi de sanmiyorum.. neyse bugun baya uzun yazdim :D aksam yemek yememeyi dusunuyordum ama baktim aciktim.. mutfaga gittim annem bulgu pilavi yapmis valla tatli kasigiyla 3-4 kasik yedim tutamadim kendimi.. simdi de sut ve müsli yicem..

dun firsat bulup yazamadim dun yediklerim: kahvaltida sagolsun annem super otesi gozlemeler yapmis valla dayanamadim iki dilom peynirli bi dilim sade ve bi dilim de hashasli yedim.. biliyorum baya abarttim.. sonra ara ogunde gene klasik 2 kuru incir bikac findik yedim.. aslinda ben boyle seyleri fazla sevmem ama annem yemek gerektigini soyluyo ben de yiyorum.. 3 bucuk gibi oglen yemegi yedim oglen yemegim de pogaca arasi peynirdi.. sonra dersanedeki son tenefusumde de arkadaslarla elma yedik.. aksam eve gelince de bi biber bi kbak ve bi patlican dolmasi yedim bi de tavuk yedim salatayla.. dun baya abarttik biliyorum ama bugun sporla telafi etmeye calisicam.. su an bisikletin ustundeyim.. Allahtan sabah uyandigimda kilok artmamisti hala 74um insallah bu haftasonu 73 olurumm

cizelgemi duzeltmeme gerek kalmadi 75e aynen geri ciktim.. bu hafta sinav haftam tabi sinavlarim berbat gecince kendimi yemeye verdim ve aynen aldom verdigim bi kiloyu off bazen pes etmeyo dusunuyorum sonra etrafimdaki guzel kizlari gorup imreniyorum ben de boyle olabilirim diyorum ama sonra eve gelip aynanin karsisina gecince ne kadar kiloluyum ya ben nasil o kizlar kadar zayif olabilirim ki diyorum.. bu aralar sinavlarim da kotu gecti moralim cok bozuk ya beni anlayacak bana cesaret verecek kimsem yok.. tabi annem var ama o da artik kilomdan dert yanmamdan bikti diyebilirim.. umarim icomdeki umutlar yeserir

[QUOTE=tatlikiz_dmg;23729175]cizelgemi duzeltmeme gerek kalmadi 75e aynen geri ciktim.. bu hafta sinav haftam tabi sinavlarim berbat gecince kendimi yemeye verdim ve aynen aldom verdigim bi kiloyu off bazen pes etmeyo dusunuyorum sonra etrafimdaki guzel kizlari gorup imreniyorum ben de boyle olabilirim diyorum ama sonra eve gelip aynanin karsisina gecince ne kadar kiloluyum ya ben nasil o kizlar kadar zayif olabilirim ki diyorum.. bu aralar sinavlarim da kotu gecti moralim cok bozuk ya beni anlayacak bana cesaret verecek kimsem yok.. tabi annem var ama o da artik kilomdan dert yanmamdan bikti diyebilirim.. umarim icomdeki umutlar yeserir!!![/QUOTE]

Selam canım günlüğünü okudum öncelikle yaşın daha küçük 17 yaşındasın yani çok ağır bir rejim sana göre değil yaşına göre rejim ve beslenme gerekiyor tabiki küçükten gelen ve yerleşen yağları ilerki yaşlarda atmak çok daha zordur bu yüzden önce bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim.Diyetisyenin dediklerini aynen yapmalısın

[QUOTE=tatlikiz_dmg;23729175]malesef usendim ya aslinda usenmek degil de bilgisayar basindan kalkamadim o sayfa senin bu sayfa benim gezinip durdum.. bir de yarin fizik sinavim var ya :D neyse annem gelene kadar nette takildim annisim gelince de yemek yedik.. aksam menum: bi kase corba bir tabak kabak yemegi ve yaninda yogurt ustune de tavuk ve salata.. hic de az yemiyorum aslinda farkindayim.. diyet listesi arastirmaktayim.. yaza kadar bu kilolardan kurtulmam gerekiyo!!![/QUOTE]

bu gün morelim bozuk bugun sıkıldım,bunaldım umutsuzum gibi kelimeleri hemen kaldırıyorsun lügatından ben yaparım ben azimliyim ben başaracağım demeye başlıyorsun... Kendine bir hedef koy mesela deki ben 65 kiloya düşecem bunun içinde kendine bir zaman koy mesela 3 ay de (bu rakamlar tamamen farazi rakamlar sen kendi hedefini kendin belirle
Spor salonuna gitmiyorsan eğer Bilgisayarını başında oturup yazı yazacak olmaktan çıkar ve lessinin programlarını indir (nette aratırsan çıkar) ve hergün o hareketleri yap en ufaktan başla ve zamanla yükselt temponu....

tam da beklediğim gibi.. cevap yazan yok.. şimdiye kadar bu sitede kimseden destek almadım bir kişi dışında.. nasıl yapıyorsunuz bunu bilmiyorum ya o kadar mı kötü birine benziyorum anlamıyorum ki?? neyse ya önemli değil ben kendi gayretim ve azmimle başarıcam
Burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.. Ama sende kendini tanıtmalısın başka arkadaşların günlüklerini oku onlardan kendine uygun olanları yap günlüklerine yazı yazarak yardım iste en yakın zamanda istediğin kiloya düşeceğine eminim kardeşim

Son düzenleme:
Back
X