• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavandaki rutubet izleri nasıl gececek

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.356
248
Mrb arkadaslar forumu uzun suredir takip ediyorum ama uye olup aktif olmak istedim ,sitede yeniyim :)cogu konulardan tecrube sahibi oldum.cok muthis bir site.diger sosyal payl.sitelerine bile bu kadar cok takilmiyorum.artik tamamen buralardayim:)))ama konu acmisken sorayim dedim bu aralar rutubet konusunda muzdaribim.ist.dayim nemden sanirim (ist.geleli 1 yil oldu.boyle biseyle karsilasmamistm daha once)bir de kuzey tarafta evim.yaz sonu oturma odamin tavaninin bir bolumu yeserdi havalandirmada yapiyorum.yesil yerleri camasir suyuyla silmemi soylediler ama oturma odasi oldugundan koku cok zor cikar simdi.baska onerisi olan var mi?

camasir suyuyla olmasa vile ilk etepta duzenli olarak bi kac gun normalbislak bezle silmeni oneririm. sonra baska deterjanlara vs gecersin canim :)

Tsk ederim ama islak bez leke birakir mi ki.zaten evin gunluk islerini ancak yapiyorum bir de bu cikti basima:)

Back
X