Doğuma Hazırlık Tavsiye edecegınız elektırıklı süt sagma makınesı varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nisaa89

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
14
0
6
35
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar

Ben kısmet ıse 2014 temmuz ayında dogum yapacagım. Ev ılk dogumum cok heycanlıyım hazırlıklar hakkında benı bılgılendırısenız sevırım . Dogum cantasında neler olmalı sut sagma makınesı neyı onerırsınız yaz ayında yenı dogmus bebek nasıl gıydırılmelı sımdıden herkese yardımlarından dolayı tesekkur ederım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 2012 yılının Temmuz ayında doğum yapmıştım son 10 yılın en sıcak gününe denk gelmişti:))
önce süt pompası için acele etme sütün ne kadar gelecek bilmiyorsun belki hiç ihtiyacın olmayacak ben doğumdan sonra almıştım hem onu bahane eder bebeği birine emanet edip bir kaç saatliğine de olsa dışarı çıkarsın
bebek çantasına gelince normal doğum yaparsan zaten 1 gün kalırsın hastanede 2 takım bebek için yeni doğan takımı bolca bez kağıt havlu,ıslak mendil, bebeği hastaneden çıkarmak için ana kucağı falan kendin için kesinlikle bir gecelik al pijamadan daha rahat oluyor şu emzirme yeri olan gecelikler varya onlardan bide çıkışta giymek için eşofman takımı falan alırsın şimdilik aklıma bunlar geldi

pompanın markasını söylemeyi unuttum medala mini elektrikli almıştım memnun kaldım

Cok tesekkur ederım

Benim de beklenen doğum tarihi Temmuz
Bebeği giydirme işini baya araştırdım,soruşturdum.
Ilk doğduğu hafta gündüz zıbın takımı hani hastane çıkışı da diyorlar
Sonrasında hava çok sıcak olduğu için kısa kollu veya kolsuz çıtçıtlı body ve çorap yetermiş.
Dışarı çıkarken veya gece altına patikli alt veya tulum
Daha küçük diye çok giydirmemek lazımmış çünkü bebekler sıcakta da bizler gibi ısı dengesini sağlayamıyor sıcak basıyormuş.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim cnm
Sen ne gıbı hazırlıklar yaptın sımdıye kadar kısmetse temmuzun kacında dogum yapıyorsun belkı aynı gun dogururu :) dogum cantasını atastırdın mı ?

Teşekkür ederim cnm
Sen ne gıbı hazırlıklar yaptın sımdıye kadar kısmetse temmuzun kacında dogum yapıyorsun belkı aynı gun dogururu :) dogum cantasını atastırdın mı ?

Benim 18 Temmuz
Doğum çantası için düşünmedim daha var diye onun yerine diğer ihtiyaçlara odaklandım ben biraz garanticiyimdir ama bu da lazım olabilir falan derken 2-3 valizle doğuma gidebilirim

Son düzenleme:
Benim 18 Temmuz
Doğum çantası için düşünmedim daha var diye onun yerine diğer ihtiyaçlara odaklandım ben biraz garanticiyimdir ama bu da lazım olabilir falan derken 2-3 valizle doğuma gidebilirim

:)) benıde 4 temmuz 25 temmuz arası bır aksılık cıkmazsa bıraz problemlı nır hamılelık gecırıyorum yatarak gecırıyorum doktor sadece tuvalete gıdebılırsın dedı ondan dolayı dogum valızını bır an once haIrlamam lazım erken dogum rıskım var diğer ihtiyaclar derken ne gıbı seyler

Benim de erken doğum riskim var evde istirahetteyim cnm o yüzden inş atlatırız bugünleri
Emzik,biberon,pompa,kıyafet vs diye onlarla ilgilendim hep
Şimdi bebek bakım ürünleri,pompa,sterilizatör,biberon ısıtıcı,termometre yorumlarına odaklandım daha çok
Tavsiyelere göre alışveriş yapıyorum
Gerçi gezemediğimden bir kısmını internetten tamamlayacağım gibi

Son düzenleme:

Sanada cnm gecmiş olsun cnm ınsallah atlatırız
Aynen bende netten arastırıyorum bende ınternetten tamamlayacagım buyuk bır ıhtımal bende bıberonlara baktım aventte kara verdım cam olanları hem yenındogmus natural setı var ona kara verdım sterılıze makınesıde avente karar verdım onlar ıyı gozukuyor sut sagmaya karar veremıyorum sen marka olarak neler ıyı buldun cnm

Cnm ben bir tane Dr browns geniş ağızlı 120 ml biberon
Nuk ortodontik silikon ve küçük emziklerden birer tane aldım
Pompa olarak avent en aklıma yatan şu an için
Biberon ısıtıcı weewell arabada da kullanılan
Sterilizatör weewell kurutuculu olan aklımda
Cam biberonlar anne üstündeki bir maddeyi etkisiz hale getiriyormuş aklında bulunsun

Son düzenleme:

Saol cnm tavsıyelerını dıkkate alıcam 😀

İlk etapta pompa almana gerek yok. İhtiyacın olursa alırsın. Ayrıca hastane tipi süt pompalarını da kiralayabiliyorsun. Doğumdan sonra süt hemen gelmezse, bu makinalar süt kanallarını da açıyor.

Merhaba arkadaşlar ben ocak ayında doğum yaptım lansinoh marka elektronik pompa kullanıyorum çok memnunum. Hem ilk günlerde süt kanallarımın açılmasına yardımcı oldu hem de süt sağdıkça sütüm daha da arttı. Şimdi fazlasını sağıp buzlukta depoluyorum. İşe başlayınca bebeğime içirecekler:) Bu pompayla 2 göğüs de sağılabiliyor aynı zamanda.

Merhaba kızlar.bende kraft marka süt sagma makinesi aldim.ilk cocugumda cok cektik cunku.gögüs ucum kucuk oldugu icin.silikon falan kullanmak zorunda kaldım hatta.sagma makinesinin buyuk faydasini gördum
Ayrica hastanelerde de war aparatini aliyosun.orda kullaniyorsun.ben kendimi inek gbi hissediyordum;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ,bende eltimin tavsiyesi üzerine avent scf312/60 elektronik göğüs pompası aldım,kendisi çok memnun kalmıştı.hem kablolu hem pille hem manuel kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…