tavsiye ihtiyacı

muhammira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
205
79
98
33
arkadaşlar ben ağustosun sonunda ameliyat olmaya karar vermişken, sanırım paniğimi, pimpirikliğimi doktoruma çok yansıttım. ama arkadaşlar hak verin, cahiliz bu konuda ve her doktor farklı birşey söylüyor insanın kafası karışıyor. bir de eğri burunlar iş zor, misal çok ünlü doktorlardan biriyle görüşcektim, neler dicek merak ediyordum. whatspatan resim istedi randevu için attım. geri aradı ve burnumu yapamayacağını yüzde yüz memnuniyet oluşturamayacağını söyledi ve direk kapadı yüzüme telefonu. insan paranoyak oluyor bu durumda. nesi var burnumun, neden yapmayı reddetti sonuçta para kazanıyor o da derken hep bi soru işareti. ancak tam artık olacağım dediğim an istediğim doktor vazgeçti :) ben bu durumda ne yapabilrim sizce? ben ona olmayı çok istiyorum. hatta doktorun başlığını dahi açtım sık kullanılan sözlüklerden birinde. kaç kişi sordu, yönlendirdim gidin bence işin ehli biri dedim. şimdi onların burunlarını kesin yapar ben öksüz kalırım. ay ağlayasım geliyor :)
tekrar gidip konuşsam mı? mail mi atsam?

Bence hiç gitme, konuşma. Adam açık açık söylemiş. Yarın ameliyat olacaksın o doktora, bu sefer de, buraya şikayet üzerine konu açacaksın burnunla doktorla alakalı. Adam harbi harbi işinin ehliymiş, para için yapmıyormuş. Yarın başımı ağrıtamam senin şikayetlerinle demiş kibarca.

Müthiş moral oldunuz anlatamam. Öyle böyle değil

Arkadaslar dr lar pimpirikli hasta sevmiyor onu bastan tedirgin etmissiniz.Hem gercekten icinize sinen birine olun sonradan odemleri kusur sanarsiniz.Herkes istiyor ki ameliyat olur olmaz jilet gibi olsun burunlar olmuyor hemen sabir ve psikoloji lazim.Yapilmayacak burun yoktur eminim sadece bir cogu risk alir.Benimde oyle super bi burun degildi buyuktu kemerliydi genisti dusuktu yagliydi vs vs ama oldu yani moralinizi bozan bir dr dansa baska bir dr arastirin.Eminim guzel olucak moraliniz tam gidin.

n
beni reddeden doktora mı gideyim?

Her işte bir hayır vardır. Ben de doktorumun yaptığı burunlara instagram hesabında bakıp çok beğenmiştim. Bu sebeple başka bir doktorla görüşmedim. Hatta doktor araştırmadım bile. Kendisi hakkındaki yorumlara bile bakmadım. Şimdi pişmanım. Meğerse ne kadar iyi ve daha uygun ücrete ameliyat yapan doktor varmış. Bir doktorda takılı kalmayın. Daha çok araştırma yapın.

arkadaşlar sizi dinlemedim mail attım duygu yüklü.
ameliyat tarihi alıyorum :) çok mutluyum çok.

Daha iyi ve uygun fiyata yapan bulduğunuz doktorları söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…