beni reddeden doktora mı gideyim?Arkadaslar dr lar pimpirikli hasta sevmiyor onu bastan tedirgin etmissiniz.Hem gercekten icinize sinen birine olun sonradan odemleri kusur sanarsiniz.Herkes istiyor ki ameliyat olur olmaz jilet gibi olsun burunlar olmuyor hemen sabir ve psikoloji lazim.Yapilmayacak burun yoktur eminim sadece bir cogu risk alir.Benimde oyle super bi burun degildi buyuktu kemerliydi genisti dusuktu yagliydi vs vs ama oldu yani moralinizi bozan bir dr dansa baska bir dr arastirin.Eminim guzel olucak moraliniz tam gidin.
Tabiiki hayir zaten tavri bastan net.Arastirin baska drn
beni reddeden doktora mı gideyim?
Her işte bir hayır vardır. Ben de doktorumun yaptığı burunlara instagram hesabında bakıp çok beğenmiştim. Bu sebeple başka bir doktorla görüşmedim. Hatta doktor araştırmadım bile. Kendisi hakkındaki yorumlara bile bakmadım. Şimdi pişmanım. Meğerse ne kadar iyi ve daha uygun ücrete ameliyat yapan doktor varmış. Bir doktorda takılı kalmayın. Daha çok araştırma yapın.
Ameliyat sonucunda da devam etti mi bu mutluluğunuz acaba?arkadaşlar sizi dinlemedim mail attım duygu yüklü.
ameliyat tarihi alıyorum :) çok mutluyum çok.
Ameliyat sonucunda da devam etti mi bu mutluluğunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?