• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugünler gelmez gitmeyin sonra da aynı keyif olmaz
Benim eşimde her haftasonu oradaydı sonra çocuk oldu sildiler bizi
Hala o yılların kavgasını yapıyorum geçen beni götürmek istedi gitmedim bayramdan bayrama artık öyle soğudum ki
İnsan unutamıyor dimi bende aynıyım işte ilk zamanlarım hep böyle geçti bide pandemi vardı yapılacak başka aktivite de kısıtlı olunca

Zor... Biz KV ile yıllardır gorusmuyoruz eşim de dahil. Bir kaynim galiba bir buçuk senelik falan evliler. Her hafta sonu KV ile görüşüyorlar. Üzülüyorum esi için. Her pazar KV yi görmek pek hoş değildir herhalde
Tabiki değil insan sıkılıyor özlemek için aradan zaman geçmiyor ki halbuki 2 haftada bir görüşsen daha iyi

Belli bir yere kadar aynı durumdayız sizinle ama sizin şanslı olduğunuz konu eşinizin de gitmek istemeyisi olmuş bizde tam tersi eşim hep beraber olmaktan ailesiyle ablaları ile vakit geçirmeyi çok seven biri bizde de durum aynı haftasonu yaklaşırken pazar kahvaltı sonrası aranır eşim ya kp ya kaynim ya gorumcem kv yani muhakkak aranır aksam gel yemek yiyelim diye hep aynı düşünce yok biz hep çağırıyoruz bunlar yeni evli diye sadece alışmışlar bir olalım oturup yiyip içelim bence onlar bize böyle zarar verip kavga ettiğimizden bile haberleri yok sadece niyetleri iyi ama bu işte iyi olmuyor ya ben bir gün diyeceğim ben her hafta gelmek istemiyorum diye ama o zamanda topa tutulan gelin ben olacağım eltim o konuda çok rahat onun eşi benimki kadar değildir gitmek istemez çoğu kez onlar 2 haftada bir giderler nadirdir her hafta gittikleri
Patlamayın güzellikle anlatın o vakit kv yada görümceye söyleyin eşimle vakit gecirmek istiyorum diye anlatın durumu

eşiniz sadece pazar izinli ve hep orada mısınız? bunu niye kabul ediyorsunuz tek gitsin siz de trip atın konuşmayın
Şöyle tek gittiği de oldu nadir ama bahane uydururdu benim gelmek istemediğimi demezdi bilinse nasıl desem aile olarak alışmışlar gidip gelmelere bu kez ben dışlanırım işte gelmek istemedi falan diye nerden biliyorsun derseniz eşimin dayısı gençtir aralarında çok yaş farkı yok dayının eşi dışarıya fazla çıkmaz başkalarına gitmez kendi halinde gelip gitmeyisi kv ye çok konuşuldu gorumcesi oluyor sonuçta kv (kv kötü değildir annem gibidir diyebilirim bu zamana kadar birseyligini görmedim sadece hep bir arada olmak ister) yani öyle işte ya ben bir sinir anında gemileri yakıp diyeceğim her hafta her hafta gelmek istemiyorum çağırmayın diye açıkçası sonraki bakış ne olur tavır alırlar garanti de nasıl başa çıkarım bilmiyorum diyeceksiniz gemileri yakmasan böyle devam edersin haklısınız da

Patlamayın güzellikle anlatın o vakit kv yada görümceye söyleyin eşimle vakit gecirmek istiyorum diye anlatın durumu
Bunu deneyeceğim gorumceyle yaşlarımız yakın güzellikle dersem anlar belki sonuçta kendi de evlilik çağında aynı şeyleri kendinin başına geldiğini düşünmesi gerek

merhaba konuyu okudum
Benim gibi 3 yıllık evlisiniz tesadüf
Ben eşimin ailesine ve kendime aileme gideceğim zamanı günü bi sisteme düzene oturttum öyle oluyor . Mesela haftada 1 gün kaynanama gideriz haftada 1 gün de annemgile . ☺

merhaba konuyu okudum
Benim gibi 3 yıllık evlisiniz tesadüf
Ben eşimin ailesine ve kendime aileme gideceğim zamanı günü bi sisteme düzene oturttum öyle oluyor . Mesela haftada 1 gün kaynanama gideriz haftada 1 gün de annemgile . ☺
Sisteminiz bolzulmuyorsa ne güzel bizde değişik ya düzene koyma işini de denediğim oldu sonra hep planlı mi olacak böyle sorunu ortaya çıktı birde maalesef bir yerden sonra bu plan da ise yaramadı

Ne kötü ya, o sizin eşinizse siz de onun eşisiniz. Her hafta annesini görmek için, tek izin gününü buna ayırmak çok bencilce.
Ve birlikte vakit geçirmek isteyen taraf sizsiniz. Onun aklına bile gelmiyor.
Normalde Pazar günlerini nasıl geçiriyorsunuz? Yani kayın aile memleketteyken ve gidip gelmeler olmazken?
Evde boş boş oturuyorsanız ve onlar gelmeye yakın yöntem bulacaksınız işe yaramaz.
Onlar yokken bu alışkanlığı edinmeniz ve normalleştirmeniz lazımdı.
Eşiniz sizinle vakit geçirmek istemeli bir kere. O da istedikten sonra konu "sen benim ailemi istemiyorsun" polemiğine dönmez. Ama yumurta kapıya gelmiş, bu saatten sonra yapacağınız her şey, eşiniz ayak uydursa bile sizin zorunuzla olacağı için gene mutsuz olacaksınız diye düşünüyorum.

Valla şu konuları okudukça nefret geliyor erkeklerden göbek bağını niye koparamıyorlar anlamıyorum. Herkes ailesini seviyor kimi kalabalık büyümüştür eşiniz gibi kimi yalnız. Ancak sınırını bilmelisin. Hayır kendisi gibi kalabalık ailede büyümüş ve aynı şekilde her hafta annesine giden bir kadınla evlenseydi yine anlaşamazdı bizimkilere gidicez kavgasını ederdi kesin. Soğuma sebebi.

Ben ailemle aynı şehirde yaşasam haftada bir görmek çok gelmez bana.
Ama bunu eşime zorlayamam. İşten sonra bir gün tek giderim yemeğe vs.
Olmadı çaya.
Pazarları da bazen iki haftada bir bazen ayda bir beraber gideriz ya da gezme planlarının durumuna göre beraber gezeriz falan.
Neden eşiniz tek gitmiyor h.içi bir akşam anlamadım.
Bırakın sizi kötü bilsinler konuşsunlar ee ne güzel işte her pazar beklemeyi bırakırlar.
Hem şiş yanmasın hem kebap durumu olmaz bu tür durumlarda.
Ben annemi görmek isterim aynı yerde yaşasam haftada bir hatta bazen beş günde bir hiç de ana kuzusu falan değilim alakam yok yani.
Sizin sorununuz bence sizin de sürüklenmeniz ve tek tatil gününe denk gelmesi.
Orayı halledin kendi gitsin mesela cuma akşamı.

Ne kötü ya, o sizin eşinizse siz de onun eşisiniz. Her hafta annesini görmek için, tek izin gününü buna ayırmak çok bencilce.
Ve birlikte vakit geçirmek isteyen taraf sizsiniz. Onun aklına bile gelmiyor.
Normalde Pazar günlerini nasıl geçiriyorsunuz? Yani kayın aile memleketteyken ve gidip gelmeler olmazken?
Evde boş boş oturuyorsanız ve onlar gelmeye yakın yöntem bulacaksınız işe yaramaz.
Onlar yokken bu alışkanlığı edinmeniz ve normalleştirmeniz lazımdı.
Eşiniz sizinle vakit geçirmek istemeli bir kere. O da istedikten sonra konu "sen benim ailemi istemiyorsun" polemiğine dönmez. Ama yumurta kapıya gelmiş, bu saatten sonra yapacağınız her şey, eşiniz ayak uydursa bile sizin zorunuzla olacağı için gene mutsuz olacaksınız diye düşünüyorum.
Yok şöyle diyim o da gezmeyi sever o konuda hakkını yiyemem çoğu zaman kendi de söyler nereye gitsek diye ama kışın malum soğuk veya gezip evde yemek olmadığı için hazır yemek var kv de diye gittiğimiz de oluyor onlar da çağırıyor hem de birde köydeyken tabiki daha rahat her istediğimizi yapıyoruz bide şunu belirteyim benim ailem arasında da ayrım yapmaz aileme de gidelim yapar sorun benim sürekli görüşmek istemeyisim sıkılmam birde şu da var evde çocuk vs olmadığı için canı sıkılıyor o zaman başlıyor ne yapsak kime gitsek evde yatıp uyuyayım aksama kadar huyu yoktur bir şekilde değerlendirir

Ben ailemle aynı şehirde yaşasam haftada bir görmek çok gelmez bana.
Ama bunu eşime zorlayamam. İşten sonra bir gün tek giderim yemeğe vs.
Olmadı çaya.
Pazarları da bazen iki haftada bir bazen ayda bir beraber gideriz ya da gezme planlarının durumuna göre beraber gezeriz falan.
Neden eşiniz tek gitmiyor h.içi bir akşam anlamadım.
Bırakın sizi kötü bilsinler konuşsunlar ee ne güzel işte her pazar beklemeyi bırakırlar.
Hem şiş yanmasın hem kebap durumu olmaz bu tür durumlarda.
Ben annemi görmek isterim aynı yerde yaşasam haftada bir hatta bazen beş günde bir hiç de ana kuzusu falan değilim alakam yok yani.
Sizin sorununuz bence sizin de sürüklenmeniz ve tek tatil gününe denk gelmesi.
Orayı halledin kendi gitsin mesela cuma akşamı.
Evet sorun benim sürüklenmem de bensiz çoğu kez gitmiyor gittiği de oldu az ama ben istemeyince tartışma çıkıp çoğu kez kendi de gitmedi birde hep pazara denk gelmesi asıl mesele

Evet sorun benim sürüklenmem de bensiz çoğu kez gitmiyor gittiği de oldu az ama ben istemeyince tartışma çıkıp çoğu kez kendi de gitmedi birde hep pazara denk gelmesi asıl mesele
Ee o zaman gitmesin.
Sizsiz çoğu kez gitmediği olduysa derdi ailesini özlemek değildir.
Derdi karıma sözümü geçiriyorumdır veya karşı tarafın derdi gelinimi her hafta evime getiriyorumdur.
Siz niye her hafta ailesini görmek zorunda olasınız ki?
Sizin olayda bir tuhaflık var.
Eşiniz neden illa sizinle ve pazar gitmek zorunda onu anlayın önce bence.
Mesela pazar günlerine plan yapsanız daha pazartesi,salıdan ve sen aileni cuma,cumartesi gör deseniz iki üç gafta üst üste öyle alışır belki

Eşiniz size pskolojik şiddet uyguluyor resmen.
Mecbur musunuz ya???
Neden bu kocalara bukadar ipleri veriyorsunuz ben anlmadım...
Saygı olmadan evlilik nasıl oluyor...
Ben artık şunu anladım,evlilik birçok ailede evlilik değil aslında...gerçek evlilik yaşayanlar çok çok çok az....

Merhaba kızlar sorunum şu yazları köyde kışları evine dönen kv kp sahibim eşim beni sever düşkündür ama aynı zamanda ailesine gidip gelmeyi oturmaları kalabalık olmayı çok sever. Pandemi zamanı evlendik bilirsiniz sokağa çıkma yasakları vardı evler yakın olduğu için kv ye giderdik her hafta ve özellikle de pazar çünkü eşim sadece pazar izinli . Bende eşime göre tam tersi sürekli gidip oturmaktan yani aslında sadece kv ile değil kendi anneme gitsem bile sıkılan bir yapım var bana göre her hafta gitmek yerine gezmeliyiz de bu arada gezip alışveriş de yapsak aksam kv gittiğimiz de oluyordu evliliğin ilk zamanları aşırı kavga ettim üst üste her hafta kavga çıkarınca anca o şekil gitmedik bu arada çocuğumuz yok henüz 3 yıllık evliyim bir süre sonra kavga etmeyi ben kestim sürekli sorun çıkaran benim diye düşündüm bosvermeye çalıştım simdi yine kış geliyor ve kv ler gelecekler siz olsanız ne yapardınız kavgayla değil de başka yollarla bu her hafta gitme işini 2 haftaya bir düşürmek istiyorum öneriye ihtiyacım var. Bu arada artık eşim beni tanıdığı için en ufak şeyde istemiyorsun sen bizimkileri sevmiyorsun da çok oluyordu
Boş verin bende bir zamanlar öyleydim ama simdi çok şükür bayramdan bayrama gidiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X