• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları tavsiye lütfen, avent mi ameda lactaline mi mustela mi weewell mi?

bindokuzyuzbes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
501
119
63
kızlar alısverise basladim ben yavas yavas alayim diye ama felaket bi arastirma özelligim var o yuzden bir sürü marka sectim ama kararsiz kaldim

sterilizor icin avent mi? weewell mi? karar veremedim :(
gogus pompasi icin Ameda Lactaline mi? Medela mi? avent mi ?

biberonlar icin avent ve dr.browns diyorum
siz ne dersiniz?

kimse bunlardan almadi sanırım, mothercare sitesinde cok güzel ve uygun bir set buldum fakat türkiyeye siparis gönderilmiyor sanirim :(

Göğüs pompası konusunda bende kararsiz kaldım. Ama wewell yada milkway düşünüyorum. Ekim in ilj haftası emzirme haftasi indirim olur diye düşünüyorum. Biberin emzik filan hepsi bebedor aldim ama daha kullanmadim

Avent pompa kullandım cok memnun kaldım.biberon da philips avent kullanıyoruz.

kızlar alısverise basladim ben yavas yavas alayim diye ama felaket bi arastirma özelligim var o yuzden bir sürü marka sectim ama kararsiz kaldim

sterilizor icin avent mi? weewell mi? karar veremedim :KK43:
gogus pompasi icin Ameda Lactaline mi? Medela mi? avent mi ?

biberonlar icin avent ve dr.browns diyorum
siz ne dersiniz?
Sterilizatör avent kullanıyorum çok memnunum.
Pompa çift taraflı seç,tek taraflıyla uğraşılmıyor.
Biberon benim bebeğim ve arkadaşın ikizleri avent natural ın ucunu sevmediler,sert gibi ucu,bebek rahat alamıyor.Dr browns ları çok severek kullanıyoruz.

ameda lactaline icin cok güzel yorumlar var philips avent icinde yorumlar güzel ama ameda lactaline daha cok süt cikartiyormus fln ay kararsızlıktan hic bisey alamicam o olcak :(

Back
X