• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyeleriniz neler olur arkadaşlar

E.L.XIX.F.T.G.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
370
3
96
İstanbul
merhabalar
kızlar tüp bebek tedavisine başladım 3 gün hap kullandım klomen cınsi bişey bugün Menogon 75 iğneye başladık 3 gün iğne olacağım sonrasını bilmiyorum ??????????

neler tavsiye edersiniz bu
yaşım 39 tavsiyelere çok ihtiyacım varrrrrrr

merhaba canım.tedavin hayırlı olsun çok güzel sonuçlar alırsın inşallah.bende 1 kez mikro 2 kezde dondurulmuşlarla denedim.sana tavsiyem stresten uzak dur,bol bol meyva ye birde ananas suyu çok iyi geliyormuş ben suyunu değilde meyvasını yemiştim hem c vitamini olur hemde tutunmayı sağlıyormuş.hangi hastanede tedavi oluyorsun.

merhaba canım.tedavin hayırlı olsun çok güzel sonuçlar alırsın inşallah.bende 1 kez mikro 2 kezde dondurulmuşlarla denedim.sana tavsiyem stresten uzak dur,bol bol meyva ye birde ananas suyu çok iyi geliyormuş ben suyunu değilde meyvasını yemiştim hem c vitamini olur hemde tutunmayı sağlıyormuş.hangi hastanede tedavi oluyorsun.

sağol canım yaa
medicana beylikdüzünde
ya sen

elıf cnm tedavın hayırlı olsun

bence tedavın boyunca rahat ol ve transferden sonraa ananas yemeyı unutma cnmmm bu arada tup bebekde bence yas hıc onemlı degılll bunuda dusunupte kendını sıtrese sokma

hayırlısı olur ıns canımmm

canım elftg......başlamışsın haYIRLI OLS.............yuım toplanana kadar her sabah bal çorekotu tarçın karıştır ye..........yum ıyı gelşsınn......et sut ıç....inş herşey guzell gıder canımmm

canım ben hiç bişe yapmadım valla...24 yumurta 16 tane döllendiii...tabi takviye yapmakta çok önemliii...ama dediğim gibi ben hiç özen göstermedim.ve hiç bişe yapmadım

Back
X