yesildiyar Babasının Markvelası Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2008 Mesajlar 559 Emoji Skoru 4 Puanlar 318 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yesildiyar #1 Arkadaşlar pazartesi günü bursaya gidiyorum . Tabi gitmişken alışveriş yapmak istiyorum Bana tavsiye edebileceginiz çeyizlik, giyim eşyaları satan indirimli yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum .
Arkadaşlar pazartesi günü bursaya gidiyorum . Tabi gitmişken alışveriş yapmak istiyorum Bana tavsiye edebileceginiz çeyizlik, giyim eşyaları satan indirimli yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum .
I ipitek Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2010 Mesajlar 14 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Bursa 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yesildiyar #2 canım evkur başaran züccaciye zafer plazaya bakabilirsin..
ecemgulden Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mart 2010 Mesajlar 148 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer İstanbul 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yesildiyar #3 canım özdilek fabrika satış mağazsına kesin gitmelisin. hem çok uygun hemde çok orjinal ürünler varrr
canım özdilek fabrika satış mağazsına kesin gitmelisin. hem çok uygun hemde çok orjinal ürünler varrr
gules84 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 15 Mayıs 2008 Mesajlar 307 Emoji Skoru 3 Puanlar 643 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yesildiyar #4 özdilek outlet avm var.Özel arabansa Balıkesir'den Ankara'ya giderken. Ben de uğrayacaktım,10km- 5 km sonra dedi durdu.Bir baktık kaçırmışız, güle güle diyordu billboard'da.
özdilek outlet avm var.Özel arabansa Balıkesir'den Ankara'ya giderken. Ben de uğrayacaktım,10km- 5 km sonra dedi durdu.Bir baktık kaçırmışız, güle güle diyordu billboard'da.