tavsiyelerinize ihtiyacım var...

conqueror

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
1.291
129
163
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar..aralık 2012 ayında başladı tüp bebek maceram.ilk denemedi.eşimin sperm sonuçları kötü çıkmıştı..sayı, morfoloji, hareketlilik hepsi sorunluydu.ve ilk denememizde tuttu fakat kalp atışlarını duyamadık.sonuç kürtaj oldu.geride 3 donmuş bebeğim daha vardı.haziran ayında donmuş bebeklerimden 1 daha denedik.bu hiç tutmadı.çünki rahim kalınlaşmadı yeterince.6 saatte bir estrofem ayrıca 2 günde bir kasıklarıma ostrojen bantları yapıştırdım.buna rağmen yok rahmin en fazla kalın olan yeri 8 mm oldu.keşke tedavi iptal olsaydı da ümitlerim kırılmasaydı.ilk bebeğimde 11 mm de konmuş rahme bu 8 mm de tutmadı bile.şimdi 2 adet bir arada dondurulmuş embriyom kaldı.merkez arayıp duruyor yapalım diye.bende istiyorum ama acele mi ediyorum acaba.5-6 ay beklesem rahim toparlar mı ki.yoksa bidaha ki reglimde başlasam mı?.bu sefer 2 embriyo konacakmış çözünür ise.ama son donmuş şansım.buda olmaz ise yeniden başlamak için an az 2 yıla ihtiyacım var maddi olarak.çok yıprandım.her negatif sonuçla birlikte başkalarının hamilelik haberlerini alıyorum.onlar için seviniyor.kendim için kahroluyorum.konuşabileceğim kimse yok.doğru karar vermek istiyorum.objektif olarak düşünemediğim için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Back