merhaba arkadaşlar..aralık 2012 ayında başladı tüp bebek maceram.ilk denemedi.eşimin sperm sonuçları kötü çıkmıştı..sayı, morfoloji, hareketlilik hepsi sorunluydu.ve ilk denememizde tuttu fakat kalp atışlarını duyamadık.sonuç kürtaj oldu.geride 3 donmuş bebeğim daha vardı.haziran ayında donmuş bebeklerimden 1 daha denedik.bu hiç tutmadı.çünki rahim kalınlaşmadı yeterince.6 saatte bir estrofem ayrıca 2 günde bir kasıklarıma ostrojen bantları yapıştırdım.buna rağmen yok rahmin en fazla kalın olan yeri 8 mm oldu.keşke tedavi iptal olsaydı da ümitlerim kırılmasaydı.ilk bebeğimde 11 mm de konmuş rahme bu 8 mm de tutmadı bile.şimdi 2 adet bir arada dondurulmuş embriyom kaldı.merkez arayıp duruyor yapalım diye.bende istiyorum ama acele mi ediyorum acaba.5-6 ay beklesem rahim toparlar mı ki.yoksa bidaha ki reglimde başlasam mı?.bu sefer 2 embriyo konacakmış çözünür ise.ama son donmuş şansım.buda olmaz ise yeniden başlamak için an az 2 yıla ihtiyacım var maddi olarak.çok yıprandım.her negatif sonuçla birlikte başkalarının hamilelik haberlerini alıyorum.onlar için seviniyor.kendim için kahroluyorum.konuşabileceğim kimse yok.doğru karar vermek istiyorum.objektif olarak düşünemediğim için tavsiyelerinize ihtiyacım var.