Tavsiyelerinizi alayım kızlar....

kedishimalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
174
1
46
Diğer
iş ortamım değişiyor eylülde yeni okulumda başlıcam heyecanlıyım nasıl davranayım nasıl durayım da ilerde başım ağrımasın bilenler bilir eski okulumda arkadaş grubumdan kazık yedim fesatlarla uğraştım epey...canım acıdı arkamdan konuşuldu dedikodum yapıldı sırf kıskançlıklarından..başka hiç sebep yokk huzurum ciddi olarak bozulmuştu çok şükür ki tayinim çıktı ve eylül 1 de yeni görev yerimde olacağım hadi sohbet edelim biraz kızlarr:)
 
allahıma şükür şuana kadar hiç kimseden kazık yemedim:)
bunda tabi insanları tanımamın büyük önemi var gözünden anlarım..beni sevsinler diye hiç bişi yapmam:)
en önemli taktigim asla basit davranmadım bildigim konuda konuşurum bilmedigim konuda ortada boş boş konuşmam..her zaman pozitif oldugum için sanırım iyi bi enerji yayıyorum ve buda insanların hoşuna gidiyor:) yabancı bir ortama girdigimde ilk işim herkese selam vermek (tabiki tek tek deil)
2. işim bilmedigim herşeyi sorarım zaten özellikle o yardımcı olanlarla arkadaşlık gelişir onlar arkadaşlıga açık kişilerdir..buqüne kadar girdigim ortamlarda bana yardımcı olmaları sayesinde tanıştıgım insanlar gerçekten iyiki varlar dedigim insanlardır:)
 
Aynı dertlerden ben de müzdariptim,aldığım kararları uyguladım ve çok rahatım şimdi..
Bence herkesle mesafeni koru,kimsenin sana cıvık şakalar yapmasına izin verme.
Kimsene sakın sırrını anlatma ve hiç kimsenin dedikodusunu yapma.
Sana nasıl davranmasını istiyorsan insanların,sen de karşıdaki insana öyle davran.Seni yakın görsün ama saygısını yitirmesin.
 
hayırlı olsun canım bence çok fazla kimseyle muhatap olma insanlara nekadar iyi ve sevecen davranırsan okadar başın ağrıyor hiç bişeyinden taviz verme
 
hayırlı olsunn yeni okulunnn,yeni okulun büyükse mutlaka gruplarr vardırr, bence bir süre kimseye çok yakın durma,,uzaktan izleee ,zamnla zatenn kendine yakın hiisettiğin kişilerle iletişim kurarsınn..
benim ilk atandığım okul yeniydii bve hepimiz yenii olduğumuz içinn ve okul küçüktüü hiç sorunum olmadı.şimdiki okulumu da gelmdenn çoğu arkadaşımdıı yine sorun yaşamadımm
 
bugün başladım yeni okulumda..ilk izlenimlerim gayet olumlu inş da öyle devam eder..dediğiniz gibi herkese mesafeliydim ve tanımaya çalıştım sohbet ettik az çok kişilerle ilgili fikir edindim aynı branştakilerden birinden sadece negatif elektrik aldım ama önyargılı değilim bir sorun yok şimdilik..bol bol soru soruldu tab,i bende sordum tanımaya çalıştık işte yeni gelen öğretmen baya vardı o yüzden çok zorlanmadım şükür..hayırlısı bakalım ynei ortama girmek kolay iş değil kızlar hakkaten..yeni bir düzene alışmak zaman alacak elbette..
 
hayırlı oslun yeni okulun.İnşallah karşına iyi insanlar çıkar.Her zaman bir adım geriden gelmekte fayda var.Kendinden asla taviz verme.Ne çok sıcak ol,ne çok soğuk.Ve kimseye sırrını açma.Ona greçekten güvenene kadar.Asla başak bi öğretmen arkadaşının yada personeliniz dedikodusunu yapma,yoksa sana ilerde seni çekemeyenler bunu koz olarak kullanabilirler.Allah yar ve yardımcın olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…