• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinizi bekliyorum:)

ladyisherry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
83
45
3
Merhaba güzel üyeler :) <3
Öncelikle ben 18,5 yaşındayım. Üç yıldır süren bir ilişkim var. Son zamanlarda çok fazla tartışmalı kavgalı bir ilişkimiz oldu ve çoğu kezde ayrılıp barıştık. Yaşımızdan kaynaklı normal diyebiliriz belkide.Size danışmak istediğim konu şu,sevgilim artık ilişkiye girmek istiyor ve çevremizdeki arkadaşlarımızdan örnek veriyor bana geri kafalısın bir kızlığa çok önem veriyorsun 3 yıldır birlikteyiz gibi Şeyler. Bense hazır değilim ve korkuyorum çekiniyorum kendim için daha erken olduğunu düşünüyorum takıntılı biriyim yaşadığımda eve gelip ağlarım pişman olurum kendimi kötü hissedeceğimi biliyorum ailemden çekiniyorum sanki onların küçük kızı değilmişim gibi hissedeceğimi kendme olan saygımı yitircekmisim gibi birsürü düşüncem var ve yapamıyorum hemde ben sanki küçükmüsüm bunun için öyle hissediyorum hahdnd psikolojik olarak hazır değilim kendimden de emin değilim öncelikle ama ona ne zaman bunları söylesem bana “hep hazır değilim diyorsun bekliyorum sonra tekrar aynı seyler ne zaman hazır olucaksın artık bende istiyorum ihtiyacım var” diyor ya bana lütfen tavsiyelerinizi yazar mısınız :( ne yapmam ne demem gerek? Birbirimizi seviyoruz ama illede evleneceğim onunla dediğim biri değil bu sene üniversiteye başlayacağım falan kafam çok karısık cok stres yapıyorum 😣

Merhaba güzel üyeler :) <3
Öncelikle ben 18,5 yaşındayım. Üç yıldır süren bir ilişkim var. Son zamanlarda çok fazla tartışmalı kavgalı bir ilişkimiz oldu ve çoğu kezde ayrılıp barıştık. Yaşımızdan kaynaklı normal diyebiliriz belkide.Size danışmak istediğim konu şu,sevgilim artık ilişkiye girmek istiyor ve çevremizdeki arkadaşlarımızdan örnek veriyor bana geri kafalısın bir kızlığa çok önem veriyorsun 3 yıldır birlikteyiz gibi Şeyler. Bense hazır değilim ve korkuyorum çekiniyorum kendim için daha erken olduğunu düşünüyorum takıntılı biriyim yaşadığımda eve gelip ağlarım pişman olurum kendimi kötü hissedeceğimi biliyorum ailemden çekiniyorum sanki onların küçük kızı değilmişim gibi hissedeceğimi kendme olan saygımı yitircekmisim gibi birsürü düşüncem var ve yapamıyorum hemde ben sanki küçükmüsüm bunun için öyle hissediyorum hahdnd psikolojik olarak hazır değilim kendimden de emin değilim öncelikle ama ona ne zaman bunları söylesem bana “hep hazır değilim diyorsun bekliyorum sonra tekrar aynı seyler ne zaman hazır olucaksın artık bende istiyorum ihtiyacım var” diyor ya bana lütfen tavsiyelerinizi yazar mısınız :KK43: ne yapmam ne demem gerek? Birbirimizi seviyoruz ama illede evleneceğim onunla dediğim biri değil bu sene üniversiteye başlayacağım falan kafam çok karısık cok stres yapıyorum 😣
Sakın sakın yapma seni cok sevse deger verse sana evlilik hayallerimden bahsederdi Seni kullanmak istiyor kendi zevkini düşünüyor geri kafalılıkla suclayıp ikna etmeye calısıyor Kusura bakma Ama Seni kullanıp atıcak!! Daha 18 de piskolojik travma yasıycaksın bu yuzden sonra burda sen de yazmak zorunda kalırsın 2 sevgilim bekarete onem veriyor ne yapmam lazım diktiriyımm diye Ac gözünü bence

Bu yazdıklarımı ciddi ciddi okumanı istiyorum. Gerçekten aşırı derecede rahat ve açık görüşlü birisiyimdir. Özellikle evlenmeden cinsellik konusu falan okeydir benim için. 18 yaşında ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Bana sorarsan bu dünyanın en doğal şeyiydi ve hazırım diyordum ve evlilikte falan ilkleri hiç önemsemiyordum. Ama ne oldu biliyor musun? O an biraz tereddüt ettim. Tereddüt ettiysen bilirsin ki o an olmasa da sonrasında mutsuz olacaksın... Bunu bildiğim halde duygularımı bastırıp yaptım. Gerçekten büyük cahillik... Şu an olsa yapmazdım. Yani o olaydan sonrasında da halen okeyim bunu yaşamak isteyen elbette yaşayabilir ama iyice ölçüp tartması gerekiyor. Bu kadar rahat olan ben keşke yapmasaydım dediysem sen düşün artık... Ayrıca başkalarının özel hayatından erkek arkadaşına ne? Bu tür şeyleri mi konuşuyorlarda biliyor? Konuşuluyorsa ne malum sizinde konuşulmayacağınız. Değil 3 sene isterse 9 sene olsun ayrılmayacağınız ne malum?? Nice evlilikler bitiyor... Evet seven sevdiğine hem kıyamaz ama o duygularla artan şehvet duygusuda olabilir. Bunu gerçekten anlıyorum. Ama sen kendini hazır hissetmediğini söylediğin halde yıldırma politikası uygulayıp baskı oluşturamaz üstünde. Gitmek istiyorsa gitsin demesi elbette zor ama ya sabredecek ya da sabredemeyip gidecek... Böyle erkekleri biliyorum... Maalesef çoğundan hayır gelmiyor. Sen daha güzel bir genç kızsın onun kendisi akıl edip bunu teklif bile etmemesi gerekli...

Bu yazdıklarımı ciddi ciddi okumanı istiyorum. Gerçekten aşırı derecede rahat ve açık görüşlü birisiyimdir. Özellikle evlenmeden cinsellik konusu falan okeydir benim için. 18 yaşında ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Bana sorarsan bu dünyanın en doğal şeyiydi ve hazırım diyordum ve evlilikte falan ilkleri hiç önemsemiyordum. Ama ne oldu biliyor musun? O an biraz tereddüt ettim. Tereddüt ettiysen bilirsin ki o an olmasa da sonrasında mutsuz olacaksın... Bunu bildiğim halde duygularımı bastırıp yaptım. Gerçekten büyük cahillik... Şu an olsa yapmazdım. Yani o olaydan sonrasında da halen okeyim bunu yaşamak isteyen elbette yaşayabilir ama iyice ölçüp tartması gerekiyor. Bu kadar rahat olan ben keşke yapmasaydım dediysem sen düşün artık... Ayrıca başkalarının özel hayatından erkek arkadaşına ne? Bu tür şeyleri mi konuşuyorlarda biliyor? Konuşuluyorsa ne malum sizinde konuşulmayacağınız. Değil 3 sene isterse 9 sene olsun ayrılmayacağınız ne malum?? Nice evlilikler bitiyor... Evet seven sevdiğine hem kıyamaz ama o duygularla artan şehvet duygusuda olabilir. Bunu gerçekten anlıyorum. Ama sen kendini hazır hissetmediğini söylediğin halde yıldırma politikası uygulayıp baskı oluşturamaz üstünde. Gitmek istiyorsa gitsin demesi elbette zor ama ya sabredecek ya da sabredemeyip gidecek... Böyle erkekleri biliyorum... Maalesef çoğundan hayır gelmiyor. Sen daha güzel bir genç kızsın onun kendisi akıl edip bunu teklif bile etmemesi gerekli...
Bu kadar uzun uzun yazmanız içimi çok rahatlattı bir abla tavsiyesine ihtiyacım vardı aynı sekilde diğer üyelerinde verdiği cevaplar için çok teşekkür ederim. kendimi hiç ama hiç hazır hissetmiyorum ve her an ayrılabiliriz hiçbir sey belli değil sonrasında cok üzülüceğimi biliyorum çünkü

Fazla bekleyince gider diye endişe ettim
Gitsin zaten bu sebeple gidecekse şımarık oğlan. Ben de eşimle 16 yaşımdan beri sevgiliyim. Elbette biz de çok saçmaladık ama birbirnizin isteklerine duygu düşüncelerine saygı duymak zorundasınız her şeyden önce.
Bir de evlilik öncesi ilişkiye karşı değilseniz bile bu böyle planlayarak olmaz zamanı gelince kendiliğinden olur zaten.

Bu kadar uzun uzun yazmanız içimi çok rahatlattı bir abla tavsiyesine ihtiyacım vardı aynı sekilde diğer üyelerinde verdiği cevaplar için çok teşekkür ederim. kendimi hiç ama hiç hazır hissetmiyorum ve her an ayrılabiliriz hiçbir sey belli değil sonrasında cok üzülüceğimi biliyorum çünkü
Bunları yazıyorum ama henüz 21 yaşındayım. Bu yaşlarda bile kafama dank ettiyse sen düşün... Seni sevdiğini söyleyen kimsenin senden bu tarz beklentileri olamaz. Bu tipleri sevsende boşvereceksin... Seni kaybetmek istemeyen zaten anlayışla karşılar. Bir daha sen ne zaman konusunu açarsan o zaman konuşulur bu. Benim de başıma bir kaç kişi geldi. Hepsini sepet havası yaptım. Kimseyle uğraşamam. Başka kapıya gitsinler onlara uygun insanlar çok...

Gitsin zaten bu sebeple gidecekse şımarık oğlan. Ben de eşimle 16 yaşımdan beri sevgiliyim. Elbette biz de çok saçmaladık ama birbirnizin isteklerine duygu düşüncelerine saygı duymak zorundasınız her şeyden önce.
Bir de evlilik öncesi ilişkiye karşı değilseniz bile bu böyle planlayarak olmaz zamanı gelince kendiliğinden olur zaten.
Evet çok haklısınız bu ayrılmak için bir sebep olmamalı öyleyse de gitsin o zaman :) cok teşekkür ederim evet bende planlayınca kötü hissediyorum zamanı geldiğinde ben buna gerçekten hazır olduğumda olmalı

Bunları yazıyorum ama henüz 21 yaşındayım. Bu yaşlarda bile kafama dank ettiyse sen düşün... Seni sevdiğini söyleyen kimsenin senden bu tarz beklentileri olamaz. Bu tipleri sevsende boşvereceksin... Seni kaybetmek istemeyen zaten anlayışla karşılar. Bir daha sen ne zaman konusunu açarsan o zaman konuşulur bu. Benim de başıma bir kaç kişi geldi. Hepsini sepet havası yaptım. Kimseyle uğraşamam. Başka kapıya gitsinler onlara uygun insanlar çok...
“Seni kaybetmek istemeyen anlayışla karşılar.” Çok doğru gerçekten. Kendisinin de bana baskı uygulayıp artık bizde yapalım diyip durmasından sıkıldım seviyorum ama galiba bende devam ederse resti çekeceğim

İnan seni kırmak icin yazmadım ben de yasadım lise üniversite hayatı Cevremde ne arkadaslar vardı hep aynı sey erkekler kullanıp atıyor kimse sevdigine sahip cıkmıyor cunku sevgi degil bu!! Şehvet duygusu! Seven adam bekler hayaller kurar üni. Bitirir meslek sahibi olur evlendikten sonra der Neden mi! Cunku o sana hic bır zarar gelsin istemez! Ne belli ilişkiniz devam edecegi ki Üstelik sana diger arkadaslarını anlatmıs örnek vermiş Özür dilerim ama Cok karaktersiz Sımarık Adam olmuycak tip cok böyle kısılerden hic hayır gelmez bunu bil

İnan seni kırmak icin yazmadım ben de yasadım lise üniversite hayatı Cevremde ne arkadaslar vardı hep aynı sey erkekler kullanıp atıyor kimse sevdigine sahip cıkmıyor cunku sevgi degil bu!! Şehvet duygusu! Seven adam bekler hayaller kurar üni. Bitirir meslek sahibi olur evlendikten sonra der Neden mi! Cunku o sana hic bır zarar gelsin istemez! Ne belli ilişkiniz devam edecegi ki Üstelik sana diger arkadaslarını anlatmıs örnek vermiş Özür dilerim ama Cok karaktersiz Sımarık Adam olmuycak tip cok böyle kısılerden hic hayır gelmez bunu bil
Hayır tabii ki kırılmadım tavsiyeleriniz benim için önemli sizinde görüşlerinize katılıyorum ne yazık ki böyle erkeklerde var kimseye güvenemiyorsun. Çok teşekkür ediyorum :)

Back
X