Tavsıyelerınızı beklıyorum.

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Arkadaslar merbaha. Martin 13dogum yapdim, 7-10gunluyunde gozunde capaklanma fark etdim 2ayin dolmasina az kalib ama hale davam ediyor bu durum beni cox uzuyor, ilik pamuklu suyla siliyorum ama ne zaman gidecek bilmiyorum. Tavsiyelerinize cok ihtiyacim var. :emir_bebek:

Arkadaslar merbaha. Martin 13dogum yapdim, 7-10gunluyunde gozunde capaklanma fark etdim 2ayin dolmasina az kalib ama hale davam ediyor bu durum beni cox uzuyor, ilik pamuklu suyla siliyorum ama ne zaman gidecek bilmiyorum. Tavsiyelerinize cok ihtiyacim var. :emir_bebek:

hergun kuçuk parmagınla masaj yap gözün birleştiği yere.bızdede gemıyordu 2 kere damla verdı doktor kullandık oyle gectı cok şukur.3-4 ayık olana kadar surdu

benim ilk oğlumda olmuştu pamuğu çayın demine batırıp silmiştim öyle geçmişti ama seninki cok küçük bi doktora danış istersen

göz yaşı kanalı tıkanık cnm bişey sürme biz damla kullanmıştık boşu boşuna en sonunda gözleri mikrop kaptı dr götürdük bi gözünün kanalının tıkalı olduğunu söyledi damla verdi mikrop kaptığı için masaj yapacaksın dedi yapıyorum ama hala azda olsa akıntı oluyo zor geçiyo 6. ayda falan anca yani masajıda burnunun gözüyle birleştiği yeri gözünün kenarını ovacaksın parmağınla

Benim bebegimde de olmustu
Eve geldigimizde ilk.gozu capaklanmisti ve bir aya yakın bu durum devam etmişti
Bebegim gozunu acamiyodu capaktan. Siliyodum aninda tekraran capaklaniyodu. Dr
.umuz fizyolojik serum ile silmemozo ve masaj yapmamizi soylemisti. Ancak yine de gecmemisti. Bi yakinim da anne sütünü pamuğa sıkıp sur dedi. Sadece bir kere yaptim ve bir daha bu sorun tekrarlamadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun öncelikle masaj masaj masaj diyorum biz çok çektik hala da çekiyoruz bi de enfeksiyon için damla da sart. bizim İkisi de tıkalıydı biri açıldı öbürü açılmıyor hergün tek gözü kapalı kalkıyo yavrum içimiz eriyo 1 yasına kadar açılmazsa ufak bi operasyon geçirecek telle acıyolarmıs

Back
X