Merhabalar kizlar. Cok uzun zamandir forumu takip edenlerdenim ve sikintilarimi sikilmayip okuyan ve yorumlayan birilerine ihtiyacim var. Sorun su ki ben 6 sene içinde cesitli nedenlerden dolayı 3 üniversite değiştirdim ve halihazırda mezun bile degilim. Yaklaşık 2 yıl önce memur olarak atandigim için devam zorunluluğu olmayan bir okula kayıt yaptırdım ama okulumda devam zorunluluğu olmamasına rağmen kurumum sinavlarima girmeme bile müsaade etmedi. Üstelik türkiyenin sayılı bir universitesi ve bölümünde kayitliyim. Soruna dönersek 4 yıllık bir iliskinin sonucunda geçen ay evlendim ve eşim benim benim yanıma tayin oldu. Esim meslek itibarı ile cok iyi bir konumda ve ben ister istemez kendimi ezilmis hissediyorum ki esim biraktigim okullari veya sirf aileme destek olmak icin calismami asla sorun yapmiyor. (ev islerini vs aksatmama ve is yasamimdaki mutsuzlugumu evimize aksettirmeme ragmen). Bu sene agustos ayi itibari ile aileme olan destege ve boylece calismama gerek kalmayacak esimin zaten benden maddi hicbir beklentisi yok yani okuluma devam edebilirim;fakat bu durumda da es mazereti ortadan kalkacagindan esimin tayini cikabilir. bu durum da sizce ne yapmaliyim. calismali mi yoksa istifa mi etmeliyim? ya hemen tayinimiz cikarsa ve ben de isi biraktigimla kalirsam okulda da basarisiz olursam diye isin icinden cikamiyorum. cevremdeki herkes memuriyeti ovup duruyor ama aileme destek olmasam 1 gun daha fazla calismam. ortamimdan o kadar nefret ediyorum. Kizlar tavsiyelerinizi bekliyorum. (cok uzun oldu kusura bakmayin tekrardan )