• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiyenize ihtiyacım var

catcholic

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
12
0
286
42
İçel Mersin
benim sorunum bizzat kendim.. bir erkekler tanışayım.. ondan azcık hoşlansam hemen hayal kurmaya başlıyorum.. ve bu hayallerle ona bağlanıyorum.. ters bir olayda hemen hayal kırıklığına uğruyorum..bu sürekli oluyor ve ben bundan ders almıyorum.. işi zamana bırakmayı öğrenemiyorum.. nasıl değişebilirim.. bu işin püf noktası nedir?

Bu isin bir püf noktasi varmi yokmu bilmem ama, hayat bana sunu ögretti:

Ister iliskide olsun ister arkadasliklarda veya aile iliskilerinde olsun, hicbirzaman karsindaki insandan fazla birsey bekleme, onlarinda sadece hatalarla eksiklerle dolu birer insan oldugnu unutma.

Sen nasilki mükemmel degilsen, karsindakininde mükemmel olmasini bekleyemezsin güzelim.

Ya hoslandigin sevdigin insani hatalari eksileri ile kabul edeceksin, yada baktin gördün olmuyor hic hayatina sokmicaksin!

daha tanışmanızın başında, hayallerinizi bir insanın üzerinden kurmak yerine, o insanın hayallerinize uygun olup olmadığını zamanla gözlemleme yoluna giderseniz sorununuzu çözersiniz.

hayal kısmından zevk almaya baksana =)
biz kadınlar bazen ultra romantık olabiliyoruz.. bu da normal..
sadece gerçeklerden kopmamak hayallerden de vazgeçmemek lazım..

kendini yalnız hissediyosun ve birine bağlanmak hayatında birinin olmasını istiyosun.ama dikkat et burda sevgi falan yok.yani azıcık beğenme durumunda kafanda o kişiyi istediğin şekle sokuyosun.belki de o hayatını mahvedecek birisi.
demek istediğim bu yalnızlık hissinden kendini kurtar çevreni genişlet ve asla iyice tanımadan onu sevdiğini hissetmeden bir ilişkiye başlama.sonu kötü birine bağlanman ve aayrılamamanla sonuçlanabilir.
kendine ve duygularına gem vurmayı öğrenene dek kimseyle çıkma

Sanırım bağlanma arzum hep var.. birine bağlanamadan duramıyorum sanki.. arkadaşlarım var ama yerini almıyor.. biriyle tanışıp kanım kaynayınca incihan gibi kafamda tasarlamaya başlıyorum.. Anne babamla geçinebilecek mi? Beraber evi temizlerken nasıl olur? Akşamları hep yanımda olacak mı? diye sorulara başlayıp sonra da gelsin hayaller.. Neden erkekler bizim gibi olamıyor? Onları alıkoyan nedir?bilmiyorumkismile

Sanırım bağlanma arzum hep var.. birine bağlanamadan duramıyorum sanki.. arkadaşlarım var ama yerini almıyor.. biriyle tanışıp kanım kaynayınca incihan gibi kafamda tasarlamaya başlıyorum.. Anne babamla geçinebilecek mi? Beraber evi temizlerken nasıl olur? Akşamları hep yanımda olacak mı? diye sorulara başlayıp sonra da gelsin hayaller.. Neden erkekler bizim gibi olamıyor? Onları alıkoyan nedir?bilmiyorumkismile

biz derken.. bu kadar ilersini kim kurar canım...:hulya:
yaş kaç...
bilmiyorumkismile

içinde bir yerlerde sevgiyi paylaşma duygusu aşırı şekilde olduğu için yeni tanıdığın birine de çok anlam yüklüyorsun..sonrasında da süregelen bir hayal kırıklığı..her defasında bu kez farklı olucak diyerek başladığında tekrar aynı şeyleri yaşıyorsun...kendi başına mutlu olmayı öğrenmen lazım,hayatta bana bunu öğretii..bayanssulusmile

Katolik hanım bırakın erkekleri kadınlarda sizin gibi değil,sizin hayal dünyanız fazla gelişmiş,bunun psikolojide bir adı vardı ama şu an hatırlayamadım.

bence her insan biraz hayal kuruyordur
umutsuzda yasanmazki önemli olan hayalle gercegi
birbirine karistirmamak

Back
X