tavsiyenize ihtiyacım var:(

272416ey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
699
39
118
Siirt
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. kısaca açıklıyayım, 5 martta bebeğimin kalbi 9+3 te durduğu için küratj oldum doktorum çok iyi memnunum ama bana 2 ay korun arada kontrole gelmene gerek yok dedi, burda okuyorum da folik asit ya da vitamin kullananlar var kürtaj sonrası ya da kan testi falan hiç bişey demedi. kürtaj sonrası nasıl oluyor süreç başka doktorlar ne öneriyor merak ediyorum. 2 ay sonra gebelik düşünüyorum Allah nasip ederse, vücut vitaminsiz kalmasın istiyorum. bir de pıhtılaşma testi 2 ay sonra yapılır dedi doğru mu ki? uzun oldu ama cevap alırsam çok mutlu olacağım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlat nasip etsin. hayırlı akşamlar:)

bence kendine başka bir dr bul o sana herşeyi anlatır
folik asit içme mevzusuna gelirsek ben iç derim ama druna danışmadan da birşeyler yapma
ben düşük yaşamadığım için testler hakkında bilgim yok

bence kendine başka bir dr bul o sana herşeyi anlatır
folik asit içme mevzusuna gelirsek ben iç derim ama druna danışmadan da birşeyler yapma
ben düşük yaşamadığım için testler hakkında bilgim yok

cevabın için çok teşekkür ederim canım batıda olsam doktor çok ama burada maalesef ilgili doktor çok yok, ben de burdan karşılaştırma yapmaya çalışıyorum. başka cevap veren de olmamış:5:

arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. kısaca açıklıyayım, 5 martta bebeğimin kalbi 9+3 te durduğu için küratj oldum doktorum çok iyi memnunum ama bana 2 ay korun arada kontrole gelmene gerek yok dedi, burda okuyorum da folik asit ya da vitamin kullananlar var kürtaj sonrası ya da kan testi falan hiç bişey demedi. kürtaj sonrası nasıl oluyor süreç başka doktorlar ne öneriyor merak ediyorum. 2 ay sonra gebelik düşünüyorum Allah nasip ederse, vücut vitaminsiz kalmasın istiyorum. bir de pıhtılaşma testi 2 ay sonra yapılır dedi doğru mu ki? uzun oldu ama cevap alırsam çok mutlu olacağım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlat nasip etsin. hayırlı akşamlar:)

normalde gebelik oncesi en az 2 ay folik asit icmeni oneriyorlar
kurtajdan hemen 2 ay sonra bebek dusunuyorsan icmeye devam et bir zarari olmaz
ben kurtajdan sonra bir sure birakmis sonra tekrar icmeye baslamistim
ben hemen 2 ay sonra dusunmemistim zaten

pihtilasma testini bilemem ama
ben 2 aydan sonra gittim tekrar tahlillerimi yaptirmaya

ben 16 haftalikken dusuk yapip hemen ilk adetinden sonra hamile kalan da biliyorum

haklısın canım nasipte ne varsa o oluyor, bende pko var o yüzden 2 adet dönemi sonra doktorun dediği gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum Rabbim ne zaman nasip ederse artık. vitamin konusunda doktor bişey demeyince size sorayım ben de cevabın için çok sağol canım insan burda konuşunca biraz daha rahatlıyor:34:

Back
X