tavsiyesi olan ??

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Suanda 32 haftalik hamileyim.Emzirirken goguslerin yara olmasin diye onceden aktardan kakao yagi alip kullaniminin cok ise yaradigini duydum bunun disinda tavsiyesi olan var mi goguslerimin yara olmamasi icin simdiden ne yapmam gerekiyor ya da dogumdan sonra???

Göğüs kalkanı çok işe yarıyor diye duydum çevremdekilerden bi araştırın isterseniz

Ya ben doğum falan yapmadım ama çok ilgiliyim böyle konulara affedin her emzirmeden sonra göğüs uçlarınızı karbonatlı suya pamuğu batirarak temizleyin bir de yara olmaması için emzirme pozisyonlari var instgrmda emzirenanne hesabına bir bakın derim

Yara olmaması için çocuğun memeyi düzgün kavraması lazım. Sadece ucunu alırsa yara olur. zeytinyağı hem zararsız kullanabilirsiniz. Lansinoh_ böyleydi sanırım markası_ kremi var onu da kullanabilirsiniz

Herkese tesekkurler arkadaslar.Yani cok aci verdigini ve ilk bir ay cok fazla zor oluyormus.İns kotu olmaz.Tavsiyelerinizi deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…