tavsiyeye ihtiyacım var lütfen bakar mısınız?

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
sevdiğim insan denizci.hayatının uzun bir bölümü denizlerde gececek :( aslında o da severek yapmıyor bu mesleği ama karada da iş bulmak istemiyor.belki 10 ila 15 yıl sonra bırakırım diyor.yapısı gereği çekingen.insanlarla iletişim kuramıyor biraz da oyüzden seçmiş bu mesleği.bırak kpss ye gir diyorum ya da yeniden bir üni bitir diyorum olumsuz bakıyor.ev araba alırım işyeri açarım diyor o zaman diyor.karada ayda minimum 6- 7 bin kazanmalıyım ki denizi bırakayım diyor.
peki denizci ile evlilik zor mu çok mu sıkıntılı? yarın bir de çocuk olursaa nasıl olacak bilmiyorum.ayrılıp başka biriyle evilik gözümü korkutuyor :(
ne olun bir fikir verin.var mı çevrenizde denizci ile evli bayanlar?

garip buldum ben korkunuzu ne yalan söyliyim.Birrrr sürü böyle insan var.Bunlardan biride kuzenim yani.Onun eşi kaptan gidiyor 3 ay gelmiyor özlemek dışında hiç bir sıkıntıları yok.

Benim çevremde yok zaten fikrimin olması için örneğe de gerek yok. Çok zor ben yapamazdım. Evlendiğim, sevdiğim adamı haftalarca, aylarca görmemek beni depresyona sokardı sanırım.

Eşimin halasının bekar oğlu giderdi en az 2 ay okyanusun üzerinde olurdu. En son hastalandı işi bıraktı. Şimdi bir gümrük firmasında masa başı çalışıyor.

garip buldum ben korkunuzu ne yalan söyliyim.Birrrr sürü böyle insan var.Bunlardan biride kuzenim yani.Onun eşi kaptan gidiyor 3 ay gelmiyor özlemek dışında hiç bir sıkıntıları yok.
korkum tek başına mücadele edebilecek miyim evlilikte :( bir de çocuk olursa daha zor olur gibi geliyor :( peki çocukları var mı?

sevdiğim insan denizci.hayatının uzun bir bölümü denizlerde gececek :KK43: aslında o da severek yapmıyor bu mesleği ama karada da iş bulmak istemiyor.belki 10 ila 15 yıl sonra bırakırım diyor.yapısı gereği çekingen.insanlarla iletişim kuramıyor biraz da oyüzden seçmiş bu mesleği.bırak kpss ye gir diyorum ya da yeniden bir üni bitir diyorum olumsuz bakıyor.ev araba alırım işyeri açarım diyor o zaman diyor.karada ayda minimum 6- 7 bin kazanmalıyım ki denizi bırakayım diyor.
peki denizci ile evlilik zor mu çok mu sıkıntılı? yarın bir de çocuk olursaa nasıl olacak bilmiyorum.ayrılıp başka biriyle evilik gözümü korkutuyor :KK43:
ne olun bir fikir verin.var mı çevrenizde denizci ile evli bayanlar?
Denizciyle evli bir tanidigim ablam var. Cocugu da var izmirden kocaeline tasindilar her 5 senede bir tasinacaklarmis. Uzun sure gelmediginde annesine geliyor oyle gecinip gidiyorlar

peki çalışıyor mu? çocukla zor olduğundan bahsetmiyor mu? ailesi mi yanında kalıyor yoksa çocuğuyla tek mi?

Kendisi çalışmıyor.Kendi evinde yaşıyor ailesinin yanında değil.Eşi denizdeyken arkadaşları gider kalır kuzeni kardeşi ablası bizler.Tamamen keyfii yani yalnız kalmamak için değil.Sabahlayalım kızkıza takılalım eğlenelim diye.Maddi olarakta durumu çok iyi eşinin kaptan olmasından dolayı.O yüzden eşi varkende yokkende rahat yaşıyor eşi geldiğinde özlemiş olduğundan daha mutlu oluyor.Ailesiyle aynı ilde oturuyor fakat aralarında 1 saat yol var.Kuzenim kendi yani kızıyla.Kızkıza eşle dostla kahveler yemekler takılır eşini bekler eşi gelince onunla vakit geçirir filan.O tarz.

üniversite okurken okuldan kızın bırı ailesinden gizli bı denız kaptanıyla evlenmıstı ortalık ayaga kalkmıstı neyse aıleler bı sekılde kabullendıler ama oglan düğünden 15 gün sonra bi gitmıs 3 ay sonra gelmişti kızcagız 3 ay kaynanasıyla yasamıstı bir sure böyle gitti sonra bır duyduk kız okulu da bıraktı adamı da bıraktı aılesının yanına gitti... anlayacagın kıza yazık oldu... ama sızın nasl olur bilmiyorum bende kı kotu bır ornektı.

bu sekilde yasayan bir suru insan var
Adama sundugunuz fikir de pek bi garip hadi yeniden sinava gir bir uni bitir falan, hemen de oluyor oyle dimi hemen de degisiyor hayatlar, meslegini neden biraksin ki

Dogruya dogru ben yapamazdim.
Ha eger dersenki bende gemiyi evim bilirim, esim nerye giderse bende orya giderim... o zmn olabilir. Hatta guzel bi farkli bi evlilik olabilir bu. Ama ayri gayri, aylarca, hayir olmaz.

Back
X