tavsiyeye ihtiyacım var :)

nfk1990

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
12
6
6
34
Merhabalar;
1o haftalık hamileyim.4 aylık evliyim.Rabbim aratmadan bebek sahibi olacağım inşallah çok mutluyum.Aslında biraz erken olduğu için şaşkınım.Yinede bebeğimi sahiplendim kısa zamanda yani herhangi bir soğukluk vs söz konusu değil.Hatta kontrol günlerimi iple çekiyorum onu görmek için :) Fakat özellikle geceleri aşırı bir huzursuzluk hali mevcut.Çok hoplayarak ve kabuslarla uyanıyorum.Ve aşırı şişkinlik,mide ağrısı ve bulantı problemleri yaşıyorum.Gündüzleri uyku ve bitkinlik hali de cabası.Ve sürekli herşeye ağlıyorum.Bebeğimi üzdüğüm için kendime çok kızıyorum.Ama engel olamıyorum.Bu durumlar normal mi ? Ve bu şikayetlerden nasıl sıyrılabilirim tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum ...

Ben umarım kurtulabilirim sevgili Patronicee .Şükür ki normalde de çok tuzlu yemem bu yüzden tuzla ilgili sıkıntım yok. Çok teşekkür ederim iyi dileğin ve cevabın için :)

canım ben 1 yıldır uğraşıyorum olmuyor yaptığın özel birşey var mıydı ilişki sıklığınız neydi aydınlatabilir misin bizi bende çocuk sahibi olmayı çok istiyorum

Canımm eşim ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyorduk.Aslında bir planlama söz konusu olmadı hiç .Bu kadar erken beklemiyorduk açıkcası özel birşeyde yapmadık.Sık ilişki söz konusuydu.Fakat ovulasyon tarihlerini dahi takip etmedim.Sanırım biraz da kısmet diye düşündüm bir an .Senin için bol bol dua edeceğim. Rabbim büyük, inşallah tez zamanda güzel haberler alırız senden.Üzülme lütfen bir de ben çok fazla odaklanmanın da stres oluşturduğunu düşünüyorum bebek sahibi olunması konusunda.O nedenle stres yapmamaya çalış biliyorum zor söyleyene kolay bu kadar bebiş isterken ama bak göreceksin akışına bıraktığında nasıl da güzel bir sürpriz olacak bebeğin sana

Hiç sorma canım yaa o kadar çok şey denedim ki Allah vermeyince olmuyor son şans buradakilerden yardım alırım diye üye oldum bu siteye Allah inşallah isteyen her insana nasip eder
Hic kafana takma ben.hep beynimi mesgul ettim.olmuyo neden olmuyo vs.die kendimi yiprattim.acikcasi bitkisel falan filan neler denedim.ama olmayinca olmuyo gun asiri iliski oluyo ama bebis yok en son care tup bebege basladik

Çok sağol canım ya gerçketen stres yapmamakta kolay drğil ama uğraşacağım çok teşekkür ederim canım. Bebişin hayırlı olsun senin :) inşallah sağlıklı olur ve allah analı babalı büyütür

Hic kafana takma ben.hep beynimi mesgul ettim.olmuyo neden olmuyo vs.die kendimi yiprattim.acikcasi bitkisel falan filan neler denedim.ama olmayinca olmuyo gun asiri iliski oluyo ama bebis yok en son care tup bebege basladik
Bizimde en son şansımız tüp bebek ama bakalım hayırlısı neyse o olsun canım :)

canım öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

şikayetlerine gelince.. şimdi sende hormon mormon tabi hepsi birbirine girdiği için kabuslarmış huzursuzlukmuş ve diğer söylediğin tüm durumlar çook normal.. öncelikle vücudunda bir insan şekillendiği gerçeğini daha net kafanda oturtursan bu şikayetlerin azalacak çünkü durum senin için normalleşecek..
sonrasında da bunları gidermek için başkaca da yapabileceğin bir şey yok çünkü her hamilelik ve her hamilenin yaşadığı birbirinden farklıdır.. kiminde hiç sıkıntı olmaz kimi 9 ay sıkıntı çeker..
hamile olmanın ve dünyaya bir birey getirmenin keyfini düşün bedensel sıkıntıları da çok kafana takma.. çoğunlukla 4. ayda pek bir sıkıntı kalmıyor..

Rica ediyorum ne demek canım benimm aminnnn bende sana çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım benim amin Allah cümlemize nasip etsin.Sanırım haklısın gün geçtikçe daha çok alışacağım bebeğime bütün bu kuruntularda terkedecek inşallah beni.Hem bebeğim için herşeye değer ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…