Tavuklu makarna olsa da yesek günlüğü...Bi de karamelek olcaktı buralarda!!

Arkadaşlaarr...göbeğim çıkmış çok fenaa....en acilinden zayıflamam lazım...daha önce cuma gruplarında 4 kilodan fazla verdiydim..şimdi saldım gitti kendimi..yedikçe yiyorum..iştahım acayip...biri beni durdursunn...kilom şu an 58.5 halbusem 57.7 olmuştum gruplarda..hedefim 54.....bi de karamelek vardı yaaw benim ikizim gördünüz mü..kız karamelek açtım sayfayı gel hadee...ben daha fazla bekleyemedim göbek aldı başını gidiyo....:50::50::50:isteyen de gelebilir yazabilir, ben ne yediğimi yazcam gün gün..vesselam...
Bugün yediklerim

sabah

peynirli domatesli tost
çay

ara
cevizli sucuk-7 parmak uzunluğunda:53:
1 muz

öğle
zeytinyağlı iç bakla

akşama da misafirlikteyiz..bakalım nolcak..abartmamaya çalışcam..:51:
Canııım beni hatırladın mıııı:12:Sende gelmişsin aramızaa günlüğün hayırlı olsun. İnşallah burası daha iyi gelir:16:

Bu börek olayı cidden komiğime gitti, bir tarif daha vereyim dedim bakalım önceki kadar sansasyon yapcak mı:52:

Bu daha klasik bir tarif:

Borcama hazır yufkaları en alta ve üste bütün parçalar olmak üzere aralarına yağ ve süt karışımı koyarak yerleştiriyorsunuz.

En üste de yine karışımdan sürüyor ve 175 derecede kızarana kadar fırının alt rafında pişiriyorsunuz..

Tabi ki aralarına ne isterseniz peynir patates püresi vs koyarsınız..

Bu tarif bekar ve öğrenciler için çok kolay..

Kendinize iyi bakın ve dengeli beslenin tabii ki..

Hiçbirimiz hergün börek yemiyoruz sonuçta:52::52::52::124::124::124:

Zayıflama girişimime başka bir topikte devam edeceğim..Bu yüzden moderatörler topiği kapatabilirler isterlerse..

Görüşmek üzere..(:51:)

Son düzenleme:
Back
X