- Konu Sahibi Nebaktincanim
Merhaba kızlar. 2 ay kadar evliligimin sonucu bosaniyorum önceki konularda da anlattım. Bi sıkıntım var.
Memleketim büyük sehir ben daha kucuk bi ilde çalışıyorum. Bu ilden memleketime tayin icin cok zorlasam da sartlari olmadi.
2. Secenek farkli yakin bir il o da çalıştığım ilden bile daha küçük.
Ben mevcut bulunduğum ilden o ile gidersem cok sacma birşey olacak. Yabanci bir ortam oncelikle sorduklarında ne diyecegim ki. Bosandim geldim demek istemiyorum.
Nobet usulu calisiyorum 12/48 gibi. 12saat mesai 48 saat istirahat.
Yabanci bi şehirde tek basima yasiyacak gücü hissetmiyorum kendimde.
Ama memleketten her nobet oncesi bu kar kis calistigim ile gitmek maddi manevi mahvetti beni. Esim olacak kisi degil evi bana bırakmak nasi gidip geldigimi bil umursamadi.
Cikamadim isin icinden
Memleketim büyük sehir ben daha kucuk bi ilde çalışıyorum. Bu ilden memleketime tayin icin cok zorlasam da sartlari olmadi.
2. Secenek farkli yakin bir il o da çalıştığım ilden bile daha küçük.
Ben mevcut bulunduğum ilden o ile gidersem cok sacma birşey olacak. Yabanci bir ortam oncelikle sorduklarında ne diyecegim ki. Bosandim geldim demek istemiyorum.
Nobet usulu calisiyorum 12/48 gibi. 12saat mesai 48 saat istirahat.
Yabanci bi şehirde tek basima yasiyacak gücü hissetmiyorum kendimde.
Ama memleketten her nobet oncesi bu kar kis calistigim ile gitmek maddi manevi mahvetti beni. Esim olacak kisi degil evi bana bırakmak nasi gidip geldigimi bil umursamadi.
Cikamadim isin icinden