Tayin alamıyorum

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Merhaba kızlar. 2 ay kadar evliligimin sonucu bosaniyorum önceki konularda da anlattım. Bi sıkıntım var.
Memleketim büyük sehir ben daha kucuk bi ilde çalışıyorum. Bu ilden memleketime tayin icin cok zorlasam da sartlari olmadi.
2. Secenek farkli yakin bir il o da çalıştığım ilden bile daha küçük.

Ben mevcut bulunduğum ilden o ile gidersem cok sacma birşey olacak. Yabanci bir ortam oncelikle sorduklarında ne diyecegim ki. Bosandim geldim demek istemiyorum.

Nobet usulu calisiyorum 12/48 gibi. 12saat mesai 48 saat istirahat.
Yabanci bi şehirde tek basima yasiyacak gücü hissetmiyorum kendimde.

Ama memleketten her nobet oncesi bu kar kis calistigim ile gitmek maddi manevi mahvetti beni. Esim olacak kisi degil evi bana bırakmak nasi gidip geldigimi bil umursamadi.

Cikamadim isin icinden

Konuyla alakasız olacak ama bi an aklımdan aynı meslek miyiz acabaaa geçti

İnsanlara bir şey demeniz gerekmiyor bence. Neden illa boşandığınızı söyleyesiniz?

Tayin iste her sey belki daha guzel olur. En azindan simdikinden kötü olmaz ya.
Konu sahibini anlıyoruö bi yönden küçük bi yerde herkes birbirini tanır. Dedikoduda çok sevilir malum. Boşanmanın verdiği psikolojik bi buhran varken ekstra şeylerin can sıkması daha fena

Öncelikl kendinizi ezdirmeyip tek başına ayakta kaldığınız için çok mutlu oldum , tayin konusun gelince büyük şehir tanınmazlık açısından her zaman iyidir
Büyük şehir e tayin alamıyorum işte bu yüzden çok kararsızım ya aynı şehirde devam edeceğim yada küçük bir il

bosandım demene gerek yok bence ozel hayatını ınsanlara anlatmana bıle gerek yok. tayınım cıktı geldım. bukadar basıt bence

ailem şu şehirde yakın diye buraya geldim der geçersin

neden boşandım diyesin ki

kimseyi ilgilendirmez bu durum

boşanıp gitseniz de ilgilendirmez de bu size özel kimseye anlatmaya gerek yok

ailem şu şehirde yakın diye buraya geldim der geçersin

neden boşandım diyesin ki

kimseyi ilgilendirmez bu durum

boşanıp gitseniz de ilgilendirmez de bu size özel kimseye anlatmaya gerek yok
Bu 3 şehir birbirine aynı mesafede yani hepsi memleketime 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…