Tayin derdi

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Merhabalar . Sürekli kendısini övmenizi bekleyen bir kurum müdürü düşünün . Etrafında üç beş şakşakçı mevcut . Rahat etmenin yolu, sizden beklenileni sunmak.. Lafa geldi mi biz aileyiz vs vs ama size sinirlendiğinde , odasından kovan biri. Bu arada yaptığı iyiliği de yüzünüze vurabilir bir süre sonra. Sürekli o konuşsun istiyor sürekli , etrafında kadın olsun . Ama sorsanız hepsi bacısı. Her neyse siz , sizden beklenilen ilgiyi veremediniz diyelim , göze battınız yani . İlk hatanızda sizi kovuyor odasından. Bunun dışında diğer çalışanlar ile sorununuz yok genel olarak sevilen de birisiniz..
Hiç bilmediğiniz bir yere tayin ister miydiniz?
Sorarsa bu kişi , açıklamanız ne olurdu? Veya hiçbirşey demeden, gururunuzu alıp, başınız dik çekip gider miydiniz ..

Sorarsa : "Senin b.k tavırlarından bıktım"dersiniz.
Ayrıca sevilip sayildiginizi dusunuyorsunuz,3 gün sonra ciddi bir problem yasandiginda kimse sizin lehinize tek kelime etmez..
Ardinizda size destek verecek,söylediklerinizi dogrulayacak bir kişi bulamazsiniz.
Anında padişahım çok yaşa olur.
Bilginiz olsun.

Ben istemezdim sanırım her yerde böyle zübükler vardır çünkü, gittiğiniz yerde olmamasının garantisi yok. O da onun bozuk karakteri deyip kendi bildiğim yerden giderdim. Onun keyfini yapmıyorsunuz diye sizi kovamaz neticede, neden o rahat etsin diye siz rahatınızı bozasınız ki

Müdür orada geçicimi kalıcı mı. Geçici ise sabredin ama kendinizi ezdirme yin. Eline koz vermeyin işe geç gidip erken çıkma gibi. Azarladığındada sen hayırdır beni azarlayamazsın diye baş kaldırın. Tayin alıp gitseniz gideceğiniz yerin iyi olma garantisi yok. Her zorlukta kaçmayın

ben de kamudayım, asla böyle tavırlara taviz göstermiyorum. insanların neden gösterdiğini de anlamıyorum. ses bile yükseltmeye kalksalar anında uyarırım ben. ne yapacak? yıllık izin mi vermeyecek, doğuya mı sürdürecek ya da ne bileyim işten mi kovacak? izin vermeyin böyle davranmasına. bir de müdürler değişir, ben insanları bu kadar önemsemiyorum açıkçası. gideceğiniz yerin daha iyi olacağı ne belli. manyak insan çok, illa karşılaşıyoruz.

ben de kamudayım, asla böyle tavırlara taviz göstermiyorum. insanların neden gösterdiğini de anlamıyorum. ses bile yükseltmeye kalksalar anında uyarırım ben. ne yapacak? yıllık izin mi vermeyecek, doğuya mı sürdürecek ya da ne bileyim işten mi kovacak? izin vermeyin böyle davranmasına. bir de müdürler değişir, ben insanları bu kadar önemsemiyorum açıkçası. gideceğiniz yerin daha iyi olacağı ne belli. manyak insan çok, illa karşılaşıyoruz.
Sinirden köpürmüş durumdaydı , kibarca kovandan bahsetmiyorum yani .
Neredeyse dövecek duruma geldi
Ben o an olayın şaşkınlığı ile şok olup çıktım
Bir anda delirdi , daha önce de bi kaç kez bağırıp azarlamıştı ses etmemiş sadece kırılmıştım sonra kusura bakma demişti falan sanırım bu yüzden yine ses çıkarmam diye belki de böyle yaptı bilemiyorum

Müdür orada geçicimi kalıcı mı. Geçici ise sabredin ama kendinizi ezdirme yin. Eline koz vermeyin işe geç gidip erken çıkma gibi. Azarladığındada sen hayırdır beni azarlayamazsın diye baş kaldırın. Tayin alıp gitseniz gideceğiniz yerin iyi olma garantisi yok. Her zorlukta kaçmayın
Yani uzun süre kalıcı gibi ama belli de olmaz ülkenin durumlarını biliyorsunuz siz de gündemi takip ediyorsanız .
Çok bunaldım gidesim de var benim
Bi yandan düzenimi bozmasam mı diyorum bilemiyorum

Sorarsa : "Senin b.k tavırlarından bıktım"dersiniz.
Ayrıca sevilip sayildiginizi dusunuyorsunuz,3 gün sonra ciddi bir problem yasandiginda kimse sizin lehinize tek kelime etmez..
Ardinizda size destek verecek,söylediklerinizi dogrulayacak bir kişi bulamazsiniz.
Anında padişahım çok yaşa olur.
Bilginiz olsun.
Yok çok haklısınız her cümleniz doğru

Back
X