tayin istiyoruz ama ya eşimle huzurumuz bozulursa

ultraanne

hakikaten ultraanne oluyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
1.390
381
113
merhaba kızlar biz ilçede yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla

eşim devlet memuru ikimizinde ailesi aynı şehirde yaşıyor bizim kaldığımız ilçede oraya 1 saat

biz oraya nakil olmayı çok istiyoruz evimiz orda hemde sıfır kiracı oturuyor şimdi:((

neyse eşimin burada iş huzuru iyi müdürleride eşimin isterse şehire nakil gidebileceğini söylemiş tabi bizde sevindik

AMA

1 eşim orada ortam istediğim gibi değil buraya alıştım diyor

2 buranın havası çok güzel sakin sessiz ilçe (düşünün yılda bir perde yıkıyorum oda tozlanmıştır diye tertemiz çünkü)

3 evim kirada gitmek istiyorum kimse batırmasın diye

4 ailelerimiz akrabalarımız her şeyimiz orda

5 kızımın okula orada başlamasını istiyorum

6 burada herşey pahalı ve ister istemez taze ve kaliteli değil düşünün 25 yıllık eve ilçede 300 yeni eve 375 400 tl kira isteniyor

7 burada sıkılsamda patlasamda aynı şey yani bişey yok çok sıkıcı

8 şehirde olsam kızımı arabasına oturtur iki çarşı gezerim

9 ve e önemlisi eşimin iş huzuru olmazsa eğer inşallah olur ama o eve yansıyacak sonumuz ne olur bilmiyorum

akıl varin ne oluuuuuurr

eşiniz gitme taraftarı değil mi? kendisiyle konuyu detaylı olarak konuşup avantajları ve dezavantajları net olarak belirlerseniz belki daha makul bir sonuca varabilirsiniz. öyle ki, verdiğiniz karar sonucunda sıkıntı yaşarsanız en azından eşinizin sizi suçlama hakkı doğmaz

bence de ortak karar alın sorumlulugunuz ortak olsun bol bol dua edın rabbım hakkınızda hayırlı olanı versın amin

zaten bunlar ikimizin sıkıntısı ikimizde çıkmazın içindeyiz eşimde çok istiyor ama alıştığı düzeni orada bulamamaktan korkuyor aslında halbuki işi orada daha kolay olacak

Her iyinin bir kotusu vardir

Secmem gerekirse sehiri secerim

Cocugumun egitimi icin

Hersey oluyorda kucukken kacirdiginiz egitimi buyuyunce alamazsiniz

Bir egitimci olarak tavsiyem

Cocugumun egitimi icin

çok doğru söylüyorsunuz ilçede yaşayanlar bile okullardan pek memnun değil gelen öğretmenler nakil olup gitmek istiyor memleketlerine e haliyle öğrenci büyük adaptasyon sorunu yaşıyor

Cocugumun egitimi icin

çok doğru söylüyorsunuz ilçede yaşayanlar bile okullardan pek memnun değil gelen öğretmenler nakil olup gitmek istiyor memleketlerine e haliyle öğrenci büyük adaptasyon sorunu yaşıyor

bogulacaksan bıle buyuk denızde bogul demısler bence sehıre gıtmenızı tavsıye ederım
hemde cocuklarınızın egıtımı ıcın bu bır artı olacaktır ve aılelere doyumda cabası...

İş ortamı önemli erkekler için işte huzuru olan evdede oluyor
eşinizle artıların eksilerini konuşun ikna olursa gidin zorlamayın derim sonra işinde rahat olamazsa sen istedinde geldik diyip başına kakmasın
benim ailemde kendi oturdukları ile gitmemizi istiyor orda evleri var gelin oturun diyorlar oğlum bu yıl okula başladı babam eğitimci benim olduğum okulda olsun dedi
eşim istemedi ben de hiç ısrar etmedim biliyorum bi bakıma çok rahat olacaktım ama eşimin bulunduğum yerdeki kadar rahat bi iş ortamı olmayacaktı hiç ısrar etmedim
herşey dört dörtlük olmuyor malesef

Kim demiş eğitimin şehirde iyi olduğunu benim iki kuzenim var aynı yaş ikiside çok efendi iyi çocuklar birisi ilçede okudu ama diğeri büyük şehirde hemde iyi semtlerde iyi okullarda gep ünl dersanelere gitti şehirde okuyan zorla mührndislik kazandı çok iyi bi üniverstede değil ama orta halli bir yerde. İlçede okuyan şuan tıp okuyor. Ama şunu söyleyim ikiside çalışkandı ama şehirde okuyan bir sürü trafik stes derdi çekti diğeri daha rahattı.

Kim demiş eğitimin şehirde iyi olduğunu benim iki kuzenim var aynı yaş ikiside çok efendi iyi çocuklar birisi ilçede okudu ama diğeri büyük şehirde hemde iyi semtlerde iyi okullarda gep ünl dersanelere gitti şehirde okuyan zorla mührndislik kazandı çok iyi bi üniverstede değil ama orta halli bir yerde. İlçede okuyan şuan tıp okuyor. Ama şunu söyleyim ikiside çalışkandı ama şehirde okuyan bir sürü trafik stes derdi çekti diğeri daha rahattı.

şehirde iyi meselesi değil sadece tabi ki

fakat düzenli değil şikayetçi olan veli çok sağolsun Kaymakam bey şikayetlere karşı ilgilenmeye başlamış

ama yinede burda başlasa sonra tayin çıksa kızımın düzeni yine bozulacak

dediğiniz gibi ilçe şehir değil öğrencide bitiyor iş ama o yaşta yaşayacağı bu değişiklik ona zorluk olacak

ben babamın ölümünden sonra okul mahalle değiştirmek bana çok zor gelmişti ev düzenimiz okul çevre düzeni derken çok sarsılmıştım

belkide bu yüzden korkuyorum kızımın alışamamasından

ilçede de sen sıkılıyosun madem 1 saatlik mesafe ilde oturun kendş evinizde eşiniz ilçeye gitsin gelsin
şimdi istanbulda yaşamadığınız için anlamsız gelir ama insanlar istanbulda saatlerce yol gidip geliyo iş için
benim eşim 2 yıl bouunca 3 saatlik yola gidip gelmiş

ben olsam şehiri seçerim.çünkü küçük yerde yaşamak bana çok zor geliyor.sıkılıyorum.

herşey mükemmel olamıyor hayatta.ben sizin yerinizde olsam taşınırdım.eşinizde ölene kadar orada o insanlarlamı çalışacak.eninde sonunda değişiklikler olacak.ha şimdi ha sonra.

ama bu konuda çok katı ise siz taşının o da ilçedeki işine gidip gelsin.1 saatten ne olacakki....

Back
X