merhaba kızlar biz ilçede yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla
eşim devlet memuru ikimizinde ailesi aynı şehirde yaşıyor bizim kaldığımız ilçede oraya 1 saat
biz oraya nakil olmayı çok istiyoruz evimiz orda hemde sıfır kiracı oturuyor şimdi
(
neyse eşimin burada iş huzuru iyi müdürleride eşimin isterse şehire nakil gidebileceğini söylemiş tabi bizde sevindik
AMA
1 eşim orada ortam istediğim gibi değil buraya alıştım diyor
2 buranın havası çok güzel sakin sessiz ilçe (düşünün yılda bir perde yıkıyorum oda tozlanmıştır diye tertemiz çünkü)
3 evim kirada gitmek istiyorum kimse batırmasın diye
4 ailelerimiz akrabalarımız her şeyimiz orda
5 kızımın okula orada başlamasını istiyorum
6 burada herşey pahalı ve ister istemez taze ve kaliteli değil düşünün 25 yıllık eve ilçede 300 yeni eve 375 400 tl kira isteniyor
7 burada sıkılsamda patlasamda aynı şey yani bişey yok çok sıkıcı
8 şehirde olsam kızımı arabasına oturtur iki çarşı gezerim
9 ve e önemlisi eşimin iş huzuru olmazsa eğer inşallah olur ama o eve yansıyacak sonumuz ne olur bilmiyorum
akıl varin ne oluuuuuurr
eşim devlet memuru ikimizinde ailesi aynı şehirde yaşıyor bizim kaldığımız ilçede oraya 1 saat
biz oraya nakil olmayı çok istiyoruz evimiz orda hemde sıfır kiracı oturuyor şimdi

neyse eşimin burada iş huzuru iyi müdürleride eşimin isterse şehire nakil gidebileceğini söylemiş tabi bizde sevindik
AMA
1 eşim orada ortam istediğim gibi değil buraya alıştım diyor
2 buranın havası çok güzel sakin sessiz ilçe (düşünün yılda bir perde yıkıyorum oda tozlanmıştır diye tertemiz çünkü)
3 evim kirada gitmek istiyorum kimse batırmasın diye
4 ailelerimiz akrabalarımız her şeyimiz orda
5 kızımın okula orada başlamasını istiyorum
6 burada herşey pahalı ve ister istemez taze ve kaliteli değil düşünün 25 yıllık eve ilçede 300 yeni eve 375 400 tl kira isteniyor
7 burada sıkılsamda patlasamda aynı şey yani bişey yok çok sıkıcı
8 şehirde olsam kızımı arabasına oturtur iki çarşı gezerim
9 ve e önemlisi eşimin iş huzuru olmazsa eğer inşallah olur ama o eve yansıyacak sonumuz ne olur bilmiyorum
akıl varin ne oluuuuuurr