Tayin meselesi

inciitanesi

Popüler Üye
Pro Üye
29 Ocak 2017
4.499
8.595
158
Merhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi?

Doğuda mısın şuan bilmiyorum ama tekirdağ merkez güzel çerkezköy biraz daha yavan.. kastamonu hem gezme hemde tatil beldeleri falan baya hoş güzel karabük hakkında bilgim yok

tekirdağ çok uzak ama bana göre tabi ki çok uçta, kastamonu güzel bi yer yeşil,doğal daha yakın hakkınızda hayırlısı

Doğuda mısın şuan bilmiyorum ama tekirdağ merkez güzel çerkezköy biraz daha yavan.. kastamonu hem gezme hemde tatil beldeleri falan baya hoş güzel karabük hakkında bilgim yok
Karabük mü? Bir daha asla! :KK53:
Erkek arkadaşımla bir kere gittik, resmen içim öldü nasıl kaçacağımı bilemedim. Hiçbirşey yok, eğlenecek yer yok gezecek yer yok. Ayy deliricem hatırladıkça geliyorlar bana 3 günümü hiç ettim orada 😂

Çerkezköy’de fabrika çokmuş genelde burda çalışan insanlar oturuyormuş kültürel düzeyi düşükmüş diye duymuştum. Sıkıntı olur mu sizce bu? 2,5yaşında kızım var orda kreşe gider

Karabük’e eşimle gittik gezi amaçlı uğramıştık hayatımda bu kadar kasvetli renksiz bunaltıcı bir yer görmedim şimdi kötülemek istemiyorum ama beğenmedik tekirdağ merkeze gitmedim ama gideceğiniz yer deniz görsün mutlaka bence denizsiz olmaz

Karabük’e eşimle gittik gezi amaçlı uğramıştık hayatımda bu kadar kasvetli renksiz bunaltıcı bir yer görmedim şimdi kötülemek istemiyorum ama beğenmedik tekirdağ merkeze gitmedim ama gideceğiniz yer deniz görsün mutlaka bence denizsiz olmaz
😁 bende deniz olan bi yerde yaşamak isterdim

Eğer yokuş çıkmak zor olmaz derseniz Kastamonu da Karabük de çok güzel.
Karabük merkez fabrika ve üniversite ile kaplı. :D genelde safranboluda oturuyorlar Karabük merkez de çalışanlar. Ama çok yakın zaten öyle uzak bir ilçe değil. Kastamonu çok çok çok daha güzel. Elimde olsa oraya giderdim ben de. Atamalarda açılırsa tereddüt etmem yazarım. Tabi yağmurları da hesap etmek gerekir.
Tekirdağ bilmiyorum ama Trakya bana oldu olası sıcak gelmemiştir.

Tekirdağ için söylediğiniz bölgeyi bilmiyorum ama Tekirdağ'a gittiğimizde beğenmiştik.
Karabük tercih olamaz.
Kastamonu hakkında fikrim yok.

Zaman ve imkan varsa gidip görün, öyle karar verin. En iyi karar bu şekilde olur. Birkaç yıldan fazla oturacak olan sizsiniz, pişman olmazsınız en azından.

Merhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi?
kastamonu haric hepsine gittim tabili tekirdag derim her yere yakın valla denizi var ohh miss sahiller güzel aksam kimse kimseye gece niye cıktın demez bi kadın olarak rahat gzersin

Çerkezköy’de fabrika çokmuş genelde burda çalışan insanlar oturuyormuş kültürel düzeyi düşükmüş diye duymuştum. Sıkıntı olur mu sizce bu? 2,5yaşında kızım var orda kreşe gider
Trakyada şehir merkezi dışında adım attigin yer fabrika yahut tarla zaten, hem dediğim üzere canınız sıkılır çerkezköyde çok yavan bir yer fabrika yine ilçe dışında ama evet illa ki havasını hissettiriyor bozuyor.
Tekirdağ merkez olsa sevinirdim adınıza.
Secimizi kastamonudan yana yapın yazın tatil.beldesi acısından zengin bir yer kışın ise dingin sakin aksiyonsuz bir yer fotoğrafçılıkla uğraşıyorsanız bol bol sizi mutlu edecek karelerle karşılaşabilirsiniz.
Ben kastamonunun denizini de seviyorum temizdi en son tabi şuan durum nedir bilemem.
Karabük hakkında dediğim üzere hiç bir bilgim yok burada ki yorumları okudum o kadar da iyi bi yer değilmiş anladığım kadarıyla

Kültürel anlamda trakyalılar çok tutkular (aile bagi,gelenek gorenek,maddiyat) yerlileri aşırı cana yakın göçmenleri cimridır.
Ankaraliyim suan da trakyadayim en ufak bir pislikle karşılaşmadım
Trakyanın en sevdiğim yani çocuklarını güzel terbiye ediyorlar oğlum bu yıl anaokuluna başlayacak öğretmenleriyle şimdiden arkadaşım arada bi okulu görüyorum cocuklarda ne bi küfür duydum ne başka bi hirt davranış
Ama sizin için en iyi yer kastamonu çünkü merkez değil çerkezköy demissiniz

Kesinlikle karabük merkez. En azindan iki tane avm,bolca sosyal faaliyet var. Kastamonu merkez de okudum inanin ne alisveris yapacak ne gezecek bir yer var. İlçe gibi. Ama kiralar çok ucuzdur. En lüks evler 1000 tl falan. İnsanları da yobazı da var iyisi de var. Ben okuduğum için sevmiştim. Karabük, kastamonu ya nazaran daha gelişmiştir. Her açıdan hem de. Tekirdağ zaten küçük bir de ilçesini düsünemiyorum.
Bir de kastamonu yazacak arkadaşlar merkez de deniz yok. Denize 2 saat merkez. Deniz olan ilçeler de köy gibi gelişmemiş. Öyle deniz deyince akliniza ege sahilleri gelmesin :)

Bizde tayinle 6 sene tekirdağ merkezde kaldık.denize sıfırdı evimiz lojman istemedim ki lojmana aynı sokaktaydik..insan ilişkileri konusunda bir sey diyemiycem çok yok, ama güzel sakin biryer. Sahili yeter herşey var sahil boyunca..

Back
X