• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin meselesi

Valla ben de olmak istemediğim yerde senelerce kaldım. Ömrüm köyde geçti. Bana bu mobingi bahane yaratıyosunuz gibi geldi ama hayırlısı.Ne güzelmiş burdan sıkıldım diyip mazeret tayiniyle gitmek.
Kurum kabul etti durumumu.bahane değil.sıkıldım da ayrıca ama ben zaten söylerken kendi şahsi sebeplerimi de söyledim.sorun sadece isyerinden kaynaklanmıyor ki

diğer konularınızı itina ile okudum. herkes sıkıntılı olamaz. bir değil iki değil. neden çalışma arkadaşlarınız sürekli size hakaret ediyor? mesela neden bana ya da tanıdıklarıma hakaret edilmiyor? bu noktada hiç kendinizi sorguladınız mı? bir kez olur tamam da sürekli aynı şeye maruz kalıyorsanız durup düşünün ben nerde yanlış yapıyorum diye. sorunlu bir iş arkadaşı mısınız, işinizi düzgün yapmıyor musunuz, geçimsiz misiniz?
Kurum kabul etti.3.kadinim buradan giden.sikintilsri biliyorlar.ayrica bugüne kadar sabrettim.su an bitti artık sabrım.beni gonderin dedim

Back