Tayinim çıktı evde olay oldu

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
arkadaşlar geçici olarak çankırıya gitmem gerekiyor.6 ay süreyle .bende geçiçi olarak birer eşya alırız dedim idare ederim dedim.eşim vay efendim ben kafama göre iş yapıyormusum sormamışım sadece o olsa aileside baaşladı annesi bana erkek fatma olmuşun dedi.ben ailesinede soracakmışım annesini alıp 6 ay onla kalacakmışım.ya ben ne yaparım yaaaaaaa:))))))))

arkadaşlar geçici olarak çankırıya gitmem gerekiyor.6 ay süreyle .bende geçiçi olarak birer eşya alırız dedim idare ederim dedim.eşim vay efendim ben kafama göre iş yapıyormusum sormamışım sadece o olsa aileside baaşladı annesi bana erkek fatma olmuşun dedi.ben ailesinede soracakmışım annesini alıp 6 ay onla kalacakmışım.ya ben ne yaparım yaaaaaaa:))))))))

memur musun canım

Annen varken kayınvalidene halt etmek düşer :S

Ayrıca niye tek başına kalamıyormuşsun? Onlara ne :S

kayınvalide gelmek istiyor mu ki?
anladığım kadarıyla bu eşinizin hayali çünkü

Allah yardımcınız olsun öncelikle gerçekten zor bi durum
öncelikle geçici ise eşya almanıza gerek yok die düşünüyorum eşyalı evlerden kiralayabilirsiniz varsa oralarda tabi kullanmam derseniz onu bilmem
umarım kayınvalidenizde gelmez kocası felan yokmu bunun canım sizde kendinze bakarsınız sonuçta öle şey mi olur ya:20:

çok garip tayin için eşinin ailesinden izin isteyeceksin onlarda ne işin var ,diyecek ,gitmek istediğinde erkek fatma olacaksın,
mantıksızça düşünceler,ne kendi anneni ne kayınvalideni alma yanına kendi başına kalırsın,
kafanı da dinlemiş olursun.

Çankırı otel konusunda kısıtlı bir yer.

Ev kiralarıda çok pahalı değil.Sosyallik konusunda dar bir şehir ama küçük şehirlerde yaşamayı seviyorsanız seveceksinizdir diye düşünüyorum.

Eşinizi kırmadan annemle kalmak istiyorum diye söyleyin bakalım ne diyecek.Yada ben kendi başıma idare edemezmiyim diye sor eşine.Eminim ki bir orta yol bulacaksınızdır ikiniz.3. kişilere laf düşmez!

Back
X