taze anneler bana yardim edermisiniz )

• Konu Sahibi Konu Sahibi qzl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
125
26
28
35
Ankara
Cicegi burnunda anne olmaniz nedeniyle kinuyu buraya actim yardim ederseniz sevinirim oncelikle Allah kuzulariniza omur versin. Ben normal dogum dusunuyorum epizyotemi olayinada bir tutlu akil erdiremedim doktorum standart yaptigini soyledi..buda canimi skti acikcasi yani gerek olmaz belki .ama kesilmeyende gormedim acikcasi boyle oluncada doktorum durust herhalde diyorum soracagim su sizin doktorlariniz boyle bisey dedimi epizyotemi uygulandimi size uygulanmadiysa yirtildinizmi ..ve iyilestinizmi nasil bir surec ilk dogumum olacak buarada .

Rabbim sağlıcakla kavuştursun.
Ben doğumdan evvel doğuma hazırlık kursuna gittim. Ordaki ebe demişti. Devlette duruma bakılmıyor, standart uygulama direk kesiliyor demişti. İnşaallah kalkar diye de ekledi. Ki kesim de normal doğuma bir şekilde müdahaleymiş çünkü.

Rabbim sağlıcakla kavuştursun.
Ben doğumdan evvel doğuma hazırlık kursuna gittim. Ordaki ebe demişti. Devlette duruma bakılmıyor, standart uygulama direk kesiliyor demişti. İnşaallah kalkar diye de ekledi. Ki kesim de normal doğuma bir şekilde müdahaleymiş çünkü.
Ben bide ozele gidiyorum..doktor degistirsem gerekirse keseriz deyip kesecek sinir olucam napicsm sasirdim tesekkurler yazdigin icin..

Merhaba canım ben devlette doğum yaptım küçük bir kesik atıldı evet ama zaten o an kesmeselerdi yırtılacağını hissetmiştim.

Ama aynı hastanede hiç kesisiz doğum yapan arkadaşım da oldu F Ftszynp doktorunla iyice konuş gerek olmazsa atılmamalı bence de.

Şimdiden kolay doğumların olsun inşallah, uZun uzun yürümeyi ihmal etme

Back
X