Taze gebeler bakabilir mi ?🤗

Advil_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
2.726
5.915
108
Kızlar gebelik belirtilerini sormak artık klişe oldu biliyorum. Belirti falan sormıcam sadece kendimde hissettiğim şey sizlerde gebe kalacağınız ayda da oldu mu merak ediyorum. 24 Ocak yumurtlama günümdü. Yumurtlama günlerinde karnımda bi şişkinlik hep olurdu ama 2 gün sonra geçerdi. 24 ocaktan beri geçmeyen bi şişkinliğim var gaz desem değil. Karnım bana ağır geliyor resmen. Hareketlerimi kısıtlıyor. Çok yemek yemişimde hazımsızlık hissi gibi bişey. Sizde oldu mu böyle bi durum

Kızlar gebelik belirtilerini sormak artık klişe oldu biliyorum. Belirti falan sormıcam sadece kendimde hissettiğim şey sizlerde gebe kalacağınız ayda da oldu mu merak ediyorum. 24 Ocak yumurtlama günümdü. Yumurtlama günlerinde karnımda bi şişkinlik hep olurdu ama 2 gün sonra geçerdi. 24 ocaktan beri geçmeyen bi şişkinliğim var gaz desem değil. Karnım bana ağır geliyor resmen. Hareketlerimi kısıtlıyor. Çok yemek yemişimde hazımsızlık hissi gibi bişey. Sizde oldu mu böyle bi durum
Hiçbir belirtim olmamıştı 🤔

Regl olacağımız zamanda göğüslerde hassasiyet oluyor öyle aman aman bir hassasiyetim olmadi. Hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı
Evet benim geçen regl öncemde öyle bi ağrıdı ki belirtiler regliyle birebir olabiliyor. Kendimde Regliyle olan belirtilere kulak asmıyorum ama şişkinlik beni rahatsız ediyor kabızlık sorunumda yok. Tuhaf geliyor bu durum.

Back
X