• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze transfer süreci

kalbim34

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
183
45
623
İstanbul
Selamlar taze transfer sürecini yaşayanların tecrübelerini dinlemek isterim pzt günü yumurta toplama işlemim olacak sonrasında da transfer Allah’ın izniyle inşallah 🤲🧚‍♀️

Yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer işlemi yapılıyor ? Nelere dikkat ettiniz mesela
Yumurta toplama işleminden sonra gelişimine bağlı olarak 3 4 ve 5. Gün transfer oluyor 6.güne gittiği de oluyor. Yumurta toplama işleminden sonra hafif hafif lekelenmelerim oldu canım senin de olursa korkma diye söylüyorum ben bu süreçte kahve ve paketli gıda hiç tüketmedim kahve günde bir kez içilebilir deniyor ama insiyatif size kalmış. 3.gün transferiydi benim doktorumun genelde prosedürü bu embriyonun rahimde laboratuvar ortamından daha iyi gelişeceğini düşünüyor. Transfer günü sıkışık gelmemi söylüyorlar sıkışıklığı hemşireler ultrason ile ayarlıyor bende sıkışıklık fazla idi mesela bardak verip af edersin 2 bardaklık boşaltmamı istemişlerdi. Transfer için anestesi uygulanmadı ama bulunduğum hastane de anestesi isteyende olmuş durma bağlı olarak sanırım. 5 dakikalık bir işlem. İşlem sonrası yarım saat yatt dedi hemşirem 48.dakika tualete gittim. Yaklaşık toplam 1 saat hastanede durduk ve ayrıldık aynı gün 4 saatlik yolculuk yaptım. Transfer sonrası ilaçlarımı hep aynı saatte almaya özen gösterdim asla uzun uzun yatmadım bol su ve kahvaltıda hergün mutlaka 2 adet haşlanmış yumurta çiğ badem ve çiğ fındık avokado yedim. Öğlen arasında muz yedim. Ben ağır kabızlık yaşadım kronik kabızşık var zaten bende transfer olduğum gün de ıkınmıştkm baya ondanda korkmuştum ama hiç endişe etme. Transfer sonrası ilk 3 gün kahve lekelenmem oldu olursa sende korkma canım

Çok teşekkürler canım ayrıntılı anlattığın için🤲ne ilaçları veriyor Dr bugün kan tam sayımı yapıldı kanda pıhtılaşma yok bende ama bilemiyorum tabi muz kabızlık yapar potasyum olduğundan ama yeme tarzımız aynı ben tedaviye başlamadan da önce o tarz besleniyordum inşallah lekelenme olmaz olursada Dr iletişime geçerim artık siz şu an kaç aylık hamilesiniz yaşınız kaç kaç yumurtanız oldu kaliteleri nelerdi

Çok teşekkürler canım ayrıntılı anlattığın için🤲ne ilaçları veriyor Dr bugün kan tam sayımı yapıldı kanda pıhtılaşma yok bende ama bilemiyorum tabi muz kabızlık yapar potasyum olduğundan ama yeme tarzımız aynı ben tedaviye başlamadan da önce o tarz besleniyordum inşallah lekelenme olmaz olursada Dr iletişime geçerim artık siz şu an kaç aylık hamilesiniz yaşınız kaç kaç yumurtanız oldu kaliteleri nelerdi
Muzu transfer sonrası azalttım ama kabızlık sebebi verdiği ilaçlar. Estrofem Progestan fitil Progestan iğne Coraspin ve prowomen diye bir takviye vermişti canım. Lekelenme olursa sor tabi ki ama o korkutmasın yumurta toplama aşamasında iğne girdiği için yumurtalıklara çok normal transfer sonrası da transferde katater takıldığı için normal gelmesi kılcal damarlar hassaslaştığı için ☺ 6 haftaya doğru gidiyoruz yaşım 31. 0.94 dü benim amh 5 yumurtam toplandı 4 ü döllendi 3 tanesi 3.güne gitti. Kalitelerini doktoruma sormadım endişe etmemek adına bilmek iyi gelmez belki diye

Muzu transfer sonrası azalttım ama kabızlık sebebi verdiği ilaçlar. Estrofem Progestan fitil Progestan iğne Coraspin ve prowomen diye bir takviye vermişti canım. Lekelenme olursa sor tabi ki ama o korkutmasın yumurta toplama aşamasında iğne girdiği için yumurtalıklara çok normal transfer sonrası da transferde katater takıldığı için normal gelmesi kılcal damarlar hassaslaştığı için ☺ 6 haftaya doğru gidiyoruz yaşım 31. 0.94 dü benim amh 5 yumurtam toplandı 4 ü döllendi 3 tanesi 3.güne gitti. Kalitelerini doktoruma sormadım endişe etmemek adına bilmek iyi gelmez belki diye
Maşallah canım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲Demek ki benim daha az yumurta çıkacak 0,462 yaşım 44 senin yaşın çok genç bana göre ilk kez deniyorum ben tüp bebeği sizin kaçıncı denemeniz? tek mi çift mi transfer ettiler peki

Maşallah canım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲Demek ki benim daha az yumurta çıkacak 0,462 yaşım 44 senin yaşın çok genç bana göre ilk kez deniyorum ben tüp bebeği sizin kaçıncı denemeniz? tek mi çift mi transfer ettiler peki
Aminn. Benim beklenenden az çıktı aslında 7 saydık da 5 i dolu çıktı en doğrusu. İlk denememdi canım çift transfer oldu pazartesi günü kese görcez İnşallaj Allah nasip ederse

Aminn. Benim beklenenden az çıktı aslında 7 saydık da 5 i dolu çıktı en doğrusu. İlk denememdi canım çift transfer oldu pazartesi günü kese görcez İnşallaj Allah nasip ederse
Bende artık ne kadar çıkarsa hepsinin transferini isteyeceğim Hayırlı haberlerini bekliyorum canım 🤲Bana da dua et pzt yumurta toplama işlemim iyi geçsin inşallah

Back
X