E eylemcutcu Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 37 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 30 19 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eylemcutcu #1 Merhaba kızlar taze transfer olmak mı dondurulmuş mu daha iyi taze düşünüyor doktor ama bakıcak hormon değerleri kaç olursa taze yaparlar acaba
Merhaba kızlar taze transfer olmak mı dondurulmuş mu daha iyi taze düşünüyor doktor ama bakıcak hormon değerleri kaç olursa taze yaparlar acaba
rosaline16 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Emoji Skoru 1.402 Puanlar 83 Yaş 40 19 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eylemcutcu #2 eylemcutcu .!.: Merhaba kızlar taze transfer olmak mı dondurulmuş mu daha iyi taze düşünüyor doktor ama bakıcak hormon değerleri kaç olursa taze yaparlar acaba Genişletmek için tıkla... Ben taze transfer olacaktım. Progestron yüksek çıktığı için ertelenmişti.1.5 çıktı progestron birin altında olması gerekiyormuş
eylemcutcu .!.: Merhaba kızlar taze transfer olmak mı dondurulmuş mu daha iyi taze düşünüyor doktor ama bakıcak hormon değerleri kaç olursa taze yaparlar acaba Genişletmek için tıkla... Ben taze transfer olacaktım. Progestron yüksek çıktığı için ertelenmişti.1.5 çıktı progestron birin altında olması gerekiyormuş
E eylemcutcu Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 37 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 30 19 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eylemcutcu #3 rosaline16 .!.: Ben taze transfer olacaktım. Progestron yüksek çıktığı için ertelenmişti.1.5 çıktı progestron birin altında olması gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Transfer oldunuzmu peki sonra
rosaline16 .!.: Ben taze transfer olacaktım. Progestron yüksek çıktığı için ertelenmişti.1.5 çıktı progestron birin altında olması gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Transfer oldunuzmu peki sonra
rosaline16 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Emoji Skoru 1.402 Puanlar 83 Yaş 40 19 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eylemcutcu #4 eylemcutcu .!.: Transfer oldunuzmu peki sonra Genişletmek için tıkla... Yok olmadım mayısta olacak aksilik çıkmazsa
eylemcutcu .!.: Transfer oldunuzmu peki sonra Genişletmek için tıkla... Yok olmadım mayısta olacak aksilik çıkmazsa
E eylemcutcu Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 37 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 30 19 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eylemcutcu #5 rosaline16 .!.: Yok olmadım mayısta olacak aksilik çıkmazsa Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda bakalım benim hormon değerlerim yüksek çıkcakmı
rosaline16 .!.: Yok olmadım mayısta olacak aksilik çıkmazsa Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda bakalım benim hormon değerlerim yüksek çıkcakmı
rosaline16 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Emoji Skoru 1.402 Puanlar 83 Yaş 40 19 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eylemcutcu #6 eylemcutcu .!.: Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda bakalım benim hormon değerlerim yüksek çıkcakmı Genişletmek için tıkla... En doğru zamanda doktor karar verir. Hayırlısı olsun inşallah
eylemcutcu .!.: Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda bakalım benim hormon değerlerim yüksek çıkcakmı Genişletmek için tıkla... En doğru zamanda doktor karar verir. Hayırlısı olsun inşallah
E eylemcutcu Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 37 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 30 19 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eylemcutcu #7 rosaline16 .!.: En doğru zamanda doktor karar verir. Hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... İnşAllah
rosaline16 .!.: En doğru zamanda doktor karar verir. Hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... İnşAllah