Tazecik anne adayı(İnş) hamileyimmmmm

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
kızlar merhabaaa
Soktayımm inanamıyorum 9 aylık evliyim yasım20 vajinismus imtihanyla ugrastım kasım ayında yendim sükürler olsun ve hamileyim sat 26 kasım bat 24 aralık bugün idrar testi pozitif cıktı baaya netti o yüzden kan verdim beta hcg 140 cıktı kızlar bi yandan seviniyorum bi yandan vesveselerim var ya bos gebelk olursa ya kimyasal olursa diye oran nasıl sizce bata 2 gün kala 140 olması artar güzelce deglmi takvime göre 3 hafta 6 günlk hamileym doktora ne zaman gideyim kese ne zaman görünür kafamda deli sorulaar?? 20 dakka da bir giren kasım agrım var kısa sürüyo lekelenme gelmedi ilk bebiş yardımlarınzı bekliyormm

kızlar merhabaaa
Soktayımm inanamıyorum 9 aylık evliyim yasım20 vajinismus imtihanyla ugrastım kasım ayında yendim sükürler olsun ve hamileyim sat 26 kasım bat 24 aralık bugün idrar testi pozitif cıktı baaya netti o yüzden kan verdim beta hcg 140 cıktı kızlar bi yandan seviniyorum bi yandan vesveselerim var ya bos gebelk olursa ya kimyasal olursa diye oran nasıl sizce bata 2 gün kala 140 olması artar güzelce deglmi takvime göre 3 hafta 6 günlk hamileym doktora ne zaman gideyim kese ne zaman görünür kafamda deli sorulaar?? 20 dakka da bir giren kasım agrım var kısa sürüyo lekelenme gelmedi ilk bebiş yardımlarınzı bekliyormm

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun :nazar:

Bende adet günü yaptığım testte çok belirgin çift koyu çizgi görünce (haftasonuydu) Pzrtesi test yaptırmıştım bnm dğerim 2890 gibi çok yüksek çıkmıştı çoğul gebelik ihtimali fln die yorumlamalar olmuştu bnm için ama bnm bebişim erkek ve tek : ) Değer biraz kişinin yapısına göre değişiebiliyor o yüzden şimdi 140 olması seni az mı die tedirgin etmesin. 2 gün snra tekrar kan testi yaptır değerim 2 katı artmışsa sorun yoktur Allahın izniyle.

Benim eşim vucut ısım arttı die sürekli hamilemisin acaba diyordu birde göğüslerimdeki damarlarımın renkleri belirginleşmişti o takmıştı kafaya kesin hamilesin diyordu ben regl günüme çok var die ciddiye almamıştım ( birde ilk denememizdi hemen kalmayabilirim die düşünmüştüm çünkü yeni troid tedavisine başlamıştım ben toridim az çalışıyormuş) Bnmde ara ara kasık ağrılarım oluyordu bunlar normal bazılarında açık kahvemsi akıntı olur yerleşmeden fln oluyor diyorlar bnmde 1 hafta fln peçeteye sildiğimde anladığım hafif kahvemsi bir lekelenme oluyordu ama çok hafif açıktı bnmki, ama bnm regl dönemim zaten ağrılı geçer die onuda pek takmamıştım 2 gün erken olurum ben önceki aya göre 30 nisanda olmuştum snra 28 mayıs geçti bişi yok 29 da yok bişi gittim içime şüphe düştü test almıştım ayın 30u olunca rüyamda cuma günü birde mübarek gün test yaptığımı pozitif çıktığı görmüştüm sabah uyandım testi yaptım ve iki koyu çizgi çıktı anında. Snrada pzrtesini bekledim 2 gün boyunca kimseye bişi demeden eşimede pzr gecesi söylemiştim. O kesin dedi hamilesin ben anlamıştım zaten dedi görende k.doğumcu sanacak :KK48:

Ve işte pzrtesi test verdik çıktı. 4 gün snra cuma özel bir yerde kan testi yaptırdım değerin artışına bakmak için 3 kattan fazlaysa çoğul gebeliktir dedikleri için. Oradakiler gel bi bakalım kese belirgindir fln belki dediler die usgye girdim kese oluşmuştu dr.un söylediği 5. haftamdaymışım kese göründü. Snrada 7+1 de gittim başka - kndime dr. edindim- hep dvmlı edebileceğim iyi bir yer ve ilk kalp atımı duymuştum oğlumun ve o anda işte anne olduğumu tam olarak hissettim. :KK68:

8. haftadan snra bulantılarım başladı 4. ayım bitene kadar devam ettiler.
bebişimizin cinsiyetini 16. haftamda öğrendik erkek dediler
17. haftamda içimde çok az denk geldiğim garip bir kıpırtı pıtlama kelebek uçuşması gibi bişiler oluyordu ama çok nadirdi,
19. haftamda biraz daha sanki belirgindi bebişimiydi acaba die her pıtırtıyı sever olmuştuk :KK48:
tam olarak işte bu bebeğim dediğim hareketini 21. haftamda hissetmiştim hiç şüphesiz oğlum demiştim
16. haftamdan snrada mide yanmalarım başladı bnm hafif olarak sodayla geçiştirdim.
Snra 28. haftamda artık geçmiyordu sodayla dayanamadım ilaç başladım,
Artık 34 teyim yandımı ilaç bile kesmiyor
Çok hareketli içimde kımıldayan bie bebiş var bnm canım kanım olan,
bunlar çok yüce duygular inşAllah sende tadarsın canım :KK48::nazar:
Derken işte süreç geçiyor hamdolsun RAbbime bunlar güzel sıkıntılar :anneadayı:
Sona doğru geldik biz inşAllah sende en güzel şeklide geçirirsin hamileleliğini, RAbbim sağlıkla bebeğinizi kucaklamayı nasip eder inşAllah her hamileye ve sana ve banada :nazar::nazar: :nazar::KK48:

Benimde testlerim silik cikti PKom var kiloma gore duzenli Adet görürüm ama mesela 50 kilo olunca 30 gunde bir 55 falan 33 34 gunde bir şaşmaz pek .. Adet döngümü 33 hesaplarsam adet gunum yarın ve 2 gundur test yapıyorum ikinci cizgi belli ama biraz silik :(

kızlar merhabaaa
Keseyi görene kadar dış gebelik mi değil mi?
Kalp atışını duyana kadar bi sorun olur mu olmaz mı?
2li teste kadar, down riski var mı yok mu?
24 haftaya kadar acaba gebelik şekeri var mı bende?
Doğuma 1-2 ay kala acaba normal mi doğurcam, sezeryan mı? Çocugum sağlıklı doğacak mı vs vs.

Korkular dünyasına hoşgeldin :)
Tatlı endişeler bunlar..

Hayırlı ugurlu olsun ve herşey gönlünce olsun inşaallah.

Benimde testlerim silik cikti PKom var kiloma gore duzenli Adet görürüm ama mesela 50 kilo olunca 30 gunde bir 55 falan 33 34 gunde bir şaşmaz pek .. Adet döngümü 33 hesaplarsam adet gunum yarın ve 2 gundur test yapıyorum ikinci cizgi belli ama biraz silik :KK43:

Canım silik çıktığını görüp hamile olan kişiler çıkıyor.
Benim kuzenimin günü geçtiğinde yapmış test evde ve negatif çıkmış ama kndisi hemşireydi diyor ki ben biliyorum hamileyim ama teste negatif çıkınca başka test aldım yaptım ondada negatif çıktı dedi. Snra kan vermiş kandada çıkmamış ama o inatla ben hamileyim hissediyorum diyip beklemişti biraz zmn geçmişti 1 hafta fln gibi bir süre olabilir net bilmiyorum, snra yine kan vermiş ve hamile olduğu çıkmıştı ortaya. Bazılarında kanda bile geç olabilirmiş.

Sen içini ferahlat ve şimdi regl günün en uzak olma ihtimali olan gün 2 gün sonrası bile olsa içini umutla doldur ve bekle kafaya sürekli takma bak hormonlar bu tarz stresten etkileniyor en çok. Snra testini yinele yie silik vs. çıkarsa da ve regl olmazsan hala git devt. hast. kan ver bakalım. Kan vermeden daha regl bile olmadan kndini germe stres yapma sağlıkla en hayırlı en doğru zmnda gelsin bebeklerimiz inşAllah.

Benim kuzenimin günü geçtiğinde yapmış test evde ve negatif çıkmış ama kndisi hemşireydi diyor ki ben biliyorum hamileyim ama teste negatif çıkınca başka test aldım yaptım ondada negatif çıktı dedi. Snra kan vermiş kandada çıkmamış ama o inatla ben hamileyim hissediyorum diyip beklemişti biraz zmn geçmişti 1 hafta fln gibi bir süre olabilir net bilmiyorum, snra yine kan vermiş ve hamile olduğu çıkmıştı ortaya. Bazılarında kanda bile geç olabilirmiş.

Sen içini ferahlat ve şimdi regl günün en uzak olma ihtimali olan gün 2 gün sonrası bile olsa içini umutla doldur ve bekle kafaya sürekli takma bak hormonlar bu tarz stresten etkileniyor en çok. Snra testini yinele yie silik vs. çıkarsa da ve regl olmazsan hala git devt. hast. kan ver bakalım. Kan vermeden daha regl bile olmadan kndini germe stres yapma sağlıkla en hayırlı en doğru zmnda gelsin bebeklerimiz inşAllah.
Yarin kan testi yapacm çünkü toplam 6 test yaptım bu iki gunde ve hepsi hafif silik yani ikinci cizgi belirgin ama birinci kadar koyu degil sadece hayırlısı ya destegin icin cok teşekkür ederim ister istemez stres oluyor

Doğuma 1-2 ay kala acaba normal mi doğurcam, sezeryan mı? Çocugum sağlıklı doğacak mı vs vs.

Tatlı endişeler bunlar..

Dimi hamilelikle birlikte anlıyorsun ki aslında en kolay süreçmiş hamile kalmaya çalışmak snrasında bir sürü güzel tedirginlik endişe dünyası başlıyor :) Ve doğuranların dediğine göre bizlerde doğurunca dicez ki keşke içerde kalsalarmış ozmn daha farklı tatlı telaş korkular, uykusz gazlı sancılı geceler olacak veeee bebişler büyürken evlatlar büyürken dertleride sıkıntılarıda büyücek gün be gün ailemizi annemizi daha iyi anlıcaz RAbbim yetr ki sağlık versn ömür versn bizlere ve evlatlarımıza veeeee tabi ki baştacı analarımıza :KK68:

Yarin kan testi yapacm çünkü toplam 6 test yaptım bu iki gunde ve hepsi hafif silik yani ikinci cizgi belirgin ama birinci kadar koyu degil sadece hayırlısı ya destegin icin cok teşekkür ederim ister istemez stres oluyor

canım bak bende ilk testi yaptım iki koyu çizgi çıkmıştı sonra gittim başka marka aldım yapmıştım 2.ye ondada 2. çizgi dediğin gibi vardı ama silikti oysaki ilk testimde gayet net ve belirgindi 2.yi nie yaptım bilmiyorum işte emin olma güdüsüydü. Snrada kanda öğrendik biz. inşAllah sende yarın güzel hbrlerle gelirsin haberlerini bekliyor olucam inşAllah hamileyim dersin sende Allahın izniyle bol dua et inşAllah yarına kadar ;) RAbbimden iste meleğini

canım bak bende ilk testi yaptım iki koyu çizgi çıkmıştı sonra gittim başka marka aldım yapmıştım 2.ye ondada 2. çizgi dediğin gibi vardı ama silikti oysaki ilk testimde gayet net ve belirgindi 2.yi nie yaptım bilmiyorum işte emin olma güdüsüydü. Snrada kanda öğrendik biz. inşAllah sende yarın güzel hbrlerle gelirsin haberlerini bekliyor olucam inşAllah hamileyim dersin sende Allahın izniyle bol dua et inşAllah yarına kadar :KK66: RAbbimden iste meleğini
İnss ya o kadar cok istiyorum ki vajinismusu yeni astım hatta tam astım bile sayılmaz cok iyi gelecek bu bize iyi dileklerin icin ayrıca teşekkür ederim

Masallah hayrli olsn bende vajiniamstm 10kasimda yendim :) bakalm insallah bende hayrlsyla hamile kalrm

İnss ya o kadar cok istiyorum ki vajinismusu yeni astım hatta tam astım bile sayılmaz cok iyi gelecek bu bize iyi dileklerin icin ayrıca teşekkür ederim

ben vajili değildim ama çok korkuyordum ilk gece bnm için acılı geçti ağrılı olmuştu ama inatla olmasını ben istemiştim. Derken tam böle alışıyordum ki biyolojik olarakta psikolojik olarakta bu işe ben ilk ayda ilk denemede hamile kaldım o yüzden pekte sizden farkısz değilim merak etme inşAllah vaji de kalmaz bebişte gelir yeter ki önce Allaha sığın ondan istemek lazım o ol derse herşey olur ;)

Hayırlı geceler şimdi sizlere yarın muhakkak yaz olur mu sonucunu canım bnde dua edicem senin için : )

ben vajili değildim ama çok korkuyordum ilk gece bnm için acılı geçti ağrılı olmuştu ama inatla olmasını ben istemiştim. Derken tam böle alışıyordum ki biyolojik olarakta psikolojik olarakta bu işe ben ilk ayda ilk denemede hamile kaldım o yüzden pekte sizden farkısz değilim merak etme inşAllah vaji de kalmaz bebişte gelir yeter ki önce Allaha sığın ondan istemek lazım o ol derse herşey olur :KK66:

Hayırlı geceler şimdi sizlere yarın muhakkak yaz olur mu sonucunu canım bnde dua edicem senin için : )
AMin cok teşekkür ederim sonucu yazarım yarın aksam :) iyi geceler :)

Tatlı endişeler bunlar..

çok haklısın. doğunca da ayrı bir telaş, heyecan.

kızlar merhabaaa
tebrikler. değerin 2000'in üzerine çıkınca karından ultrasonla keseyi görebilirsin. değerin de iyi değere takılıp kalma. iki gün geçince tekrar bir test yaptır.
ilk oğlumda adetim on gün geçince değerim 75'di.ikinci oğlumda üç gün geçti değerim 654'di.

kızlar merhabaaa
merhaba,
bende pazar ögrendım benımde sat:26 kasım bat 25 aralık olucaktı beta 288.82 nöbetçi doktor cok ilgilenmedi ama gözunüz aydın hamilesiniz dedii zaten evde de test yapmıstım çif çizgiyi görmuştum ..benimde hafif hafif agrılarım var ama bunlar normalmıss

Tatlı endişeler bunlar..

kesinlikle cok dogru bende yeni hamileyim ve keseyi görmeyi merakla bekliyorum..

hamilelik takvımini nasıl olusturuyorsunuz bende yapmak istiyorum, tesekkurler

Back
X