kızlar merhabaaa
Soktayımm inanamıyorum 9 aylık evliyim yasım20 vajinismus imtihanyla ugrastım kasım ayında yendim sükürler olsun ve hamileyim sat 26 kasım bat 24 aralık bugün idrar testi pozitif cıktı baaya netti o yüzden kan verdim beta hcg 140 cıktı kızlar bi yandan seviniyorum bi yandan vesveselerim var ya bos gebelk olursa ya kimyasal olursa diye oran nasıl sizce bata 2 gün kala 140 olması artar güzelce deglmi takvime göre 3 hafta 6 günlk hamileym doktora ne zaman gideyim kese ne zaman görünür kafamda deli sorulaar?? 20 dakka da bir giren kasım agrım var kısa sürüyo lekelenme gelmedi ilk bebiş yardımlarınzı bekliyormm
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun
Bende adet günü yaptığım testte çok belirgin çift koyu çizgi görünce (haftasonuydu) Pzrtesi test yaptırmıştım bnm dğerim 2890 gibi çok yüksek çıkmıştı çoğul gebelik ihtimali fln die yorumlamalar olmuştu bnm için ama bnm bebişim erkek ve tek : ) Değer biraz kişinin yapısına göre değişiebiliyor o yüzden şimdi 140 olması seni az mı die tedirgin etmesin. 2 gün snra tekrar kan testi yaptır değerim 2 katı artmışsa sorun yoktur Allahın izniyle.
Benim eşim vucut ısım arttı die sürekli hamilemisin acaba diyordu birde göğüslerimdeki damarlarımın renkleri belirginleşmişti o takmıştı kafaya kesin hamilesin diyordu ben regl günüme çok var die ciddiye almamıştım ( birde ilk denememizdi hemen kalmayabilirim die düşünmüştüm çünkü yeni troid tedavisine başlamıştım ben toridim az çalışıyormuş) Bnmde ara ara kasık ağrılarım oluyordu bunlar normal bazılarında açık kahvemsi akıntı olur yerleşmeden fln oluyor diyorlar bnmde 1 hafta fln peçeteye sildiğimde anladığım hafif kahvemsi bir lekelenme oluyordu ama çok hafif açıktı bnmki, ama bnm regl dönemim zaten ağrılı geçer die onuda pek takmamıştım 2 gün erken olurum ben önceki aya göre 30 nisanda olmuştum snra 28 mayıs geçti bişi yok 29 da yok bişi gittim içime şüphe düştü test almıştım ayın 30u olunca rüyamda cuma günü birde mübarek gün test yaptığımı pozitif çıktığı görmüştüm sabah uyandım testi yaptım ve iki koyu çizgi çıktı anında. Snrada pzrtesini bekledim 2 gün boyunca kimseye bişi demeden eşimede pzr gecesi söylemiştim. O kesin dedi hamilesin ben anlamıştım zaten dedi görende k.doğumcu sanacak
Ve işte pzrtesi test verdik çıktı. 4 gün snra cuma özel bir yerde kan testi yaptırdım değerin artışına bakmak için 3 kattan fazlaysa çoğul gebeliktir dedikleri için. Oradakiler gel bi bakalım kese belirgindir fln belki dediler die usgye girdim kese oluşmuştu dr.un söylediği 5. haftamdaymışım kese göründü. Snrada 7+1 de gittim başka - kndime dr. edindim- hep dvmlı edebileceğim iyi bir yer ve ilk kalp atımı duymuştum oğlumun ve o anda işte anne olduğumu tam olarak hissettim.
8. haftadan snra bulantılarım başladı 4. ayım bitene kadar devam ettiler.
bebişimizin cinsiyetini 16. haftamda öğrendik erkek dediler
17. haftamda içimde çok az denk geldiğim garip bir kıpırtı pıtlama kelebek uçuşması gibi bişiler oluyordu ama çok nadirdi,
19. haftamda biraz daha sanki belirgindi bebişimiydi acaba die her pıtırtıyı sever olmuştuk

tam olarak işte bu bebeğim dediğim hareketini 21. haftamda hissetmiştim hiç şüphesiz oğlum demiştim
16. haftamdan snrada mide yanmalarım başladı bnm hafif olarak sodayla geçiştirdim.
Snra 28. haftamda artık geçmiyordu sodayla dayanamadım ilaç başladım,
Artık 34 teyim yandımı ilaç bile kesmiyor
Çok hareketli içimde kımıldayan bie bebiş var bnm canım kanım olan,
bunlar çok yüce duygular inşAllah sende tadarsın canım

Derken işte süreç geçiyor hamdolsun RAbbime bunlar güzel sıkıntılar

Sona doğru geldik biz inşAllah sende en güzel şeklide geçirirsin hamileleliğini, RAbbim sağlıkla bebeğinizi kucaklamayı nasip eder inşAllah her hamileye ve sana ve banada